Timisoara Impreuna(157)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Un roman, ajuns in Franta, isi ia micul dejun (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident!
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania! Continua francezul, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
- Evident!
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam , facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Desigur, raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite?, continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, zice romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
Aida ... 37+ AMR max 14 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
monica, multumim mult sunteti (mai) bine?
io mor de nas in unele zile...pfuai...
Silvana, zbor usor la maika! cu toate alea le-ai luat acolo??? pfff...si cum faci cu baia? ete cati clienti ai la dormit in ea, ne pui in schimburi sa dormim?!
doris, ulecam, inca odata
replica de la al meu: asa-ti trebuie daca n-ai invatat ungureste in 11 ani de zile
...aaaaaaa...
de fapt am uitat ce stiam in copilarie
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
digutix spune:
buna seara fetele
maria sa fie bine cu fetita!sa iasa asa cum va doriti!
dar ce glumete ati fost
aida, analize am mai facut, facem, chiar maine inca o tura si vom mai face si ...parca nu se mai termina.ma bucur insa ca piticu e pe pozitii si rezista la "torturi".bn ca ai scapat cu bn de cazatura aia,ce mai aventura ai avut .
danitin,doris sper sa va simtiti mai bn!
va doresc tuturor o seara linistita!
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
silvana75 spune:
Da Maria cu toate alea l-am cumparat
Bunica-mea, fie iertata, avea o vorba cand se aduna toata familia (e in sarbeste si suna bine: nije kuca tesna, vec je glota besna) traducerea ar fi nu e casa mica, ci gloata infuriata asa ca veniti toate, loc se gaseste
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
silvana75 spune:
dau io ca bantui pe aci, acu am venit de la aeroport, a plecat majka ... ce ma scot din sarite plecarile astea, fiu-miu e prastei de la aeroport pana acasa o plans incontinuu
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
`neatza!
Va las prima cafea:) urmatoarea cand o sa am net:). Imi termin tigara si am iesit din casa :(, doamne ajuta! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
Mariaa spune:
marami, hai, curaj, te asteptam cu covorul rosu la intrare! Doamne ajuta! si btw, buna
stii sa dai
Silvana, ce greu trebe sa-i fi fost dragu de el :((
auzi, bunica ta se referea la noi aici sau in general...ca se potriveste
dorisakee dupa tine putem dormi in front , ce faci femeie?! cum esti azi?!
pup gaska, sa aveti o zi faina!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata ...
mai sa fie, exista lume si mai matinala decat mine ...
marami si silvana merci de cafea, chiar am nevoie la greu ...
Aida esti de coma cu bancurile tale ... de unde stii atatea? mey, io ma sochez cand aud cate mai patesti, bine ca nu mai esti singura acasa ...
va las, ca imi pica ochii-n gura de somn ... revin io dupa ce ma mai trezesc un pic ....
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
'neata si io la toata lumea ...
si am asa o stare de kko si ma enerveaza orice , asa ca ma duc sa enervez pe altii
geto bancurile sunt preluate de prin alte parti da sa nu mai spui
Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine