Buna.
Ma numesc Ana Maria si am o intrebare pentru cine ma poate ajuta.
Eu fac luna aceasta o stimulare ovariana dar imi lipseste medicamentul care imi sparge foliculul. Ma poate ajuta cineva cu o fiola de pregnil 1500 sau chiar 5000 , nu stiu sigur acum de care. Imi puteti spune unde se gasesc si in ce conditii se achizitioneaza, chiar si pretul.
Merci pentru intelegere.
buna ana, eu pregnylul l-am facut la clinica unde am facut inseminarea , si a costat 50 lei, poti intreba doc. care ti-a dat tratamentul daca nu are si pregnylul, de obicei au, sau daca nu te ajuta , cauta la farmacia dona de la piata uniri in spate la sf vineri...cauta pe net adresa si nr de telefon si suna.
eu i-am comandat prin tel unei prietene pregnylul si altele de la farmacia asta
multa bafta
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Ana Maria...activeaza-ti PM-ul![]()
Eu am 3 fiole de Pregnyl, de 10000U si daca ai nevoie ti le pot oferi. Le-am luat cu 50 de lei fiola si tot cu atat ti le dau si tie dc iti trebuie.
Trimite-mi un mesaj privat daca te intereseaza.
Pupicei!
Babyboom
...vino la mami...acum
ana maria, am cumparat eu pregnyl de 5000 / 3 fiole cu 50 ron, saptamana trecuta de la farmacia Sensiblu Medlife de pe Calea Grivitei. da un telefon acolo si intreaba daca mai au. succes la inseminare
"After all, tomorrow is another day!"