buna

buna | Autor: myrellageo

Link direct la acest mesaj

fetelor am si eu o intrebare,ma puteti lamurii si pe mine?mi-am schimbat medicul ginecolog,merg la doamna doctor degeratu rodica,de la pol batistei.ce parere aveti despre dansa?(inainte mergeam la doctora julieta petrescu)mi-a spus ca sunt f racita si mi-a dat sa fac polidin timp de 10 zile una pe zi dar nu mi-a spus cand sa le incep,inaintea menstruatiei sau dupa?mi-a mai dat si ovule klion D100 ,movalis,nistatina si sumetrolim.mi-a spus ca am candida.ce vroiam sa va intreb era daca polidinul care mi-a zis sa il fac nu este prea putin o injectie pe zi.am inteles de la altcineva ca se fac2 injectii pe zi timp de 5 zile.credeti k pot ramane insarcinata in urma acestui tratament,ca duphaston-ul nu a dat rezultatenu stiu ce sa mai fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrellageo spune:

chiar nu stie nimeni?nu exista nimeni care sa fie sau care a fost in cazul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau ..adica nu am fost in situatia ta ...dar ma gandesc ca daca dna dr ti-a dat asa un tratament (si plecamd e la premiza ca e un medic priceput , eu necunoscand-o ) , atunci nu-i rau sa-i urmezi sfatul si sa faci tratamentul .. nimeni nu-ti poate garanta ca vei ramane graviduta , caci din pacate ce reuseste la o femeie , nu neaparat se potriveste si la alta ..asa ca , daca ai incredere "executa" tratamentul , daca nu , si vad ca nu prea , schimba medicul , mai cere o parere si poate cine stie .. schimbi locul .. schimbi norocul

apropos de cand incerci pt bb ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrellageo spune:

de1 an jumate incerc sa fac un bb,dar nu am ramas niciodata

Mergi la inceput