La France (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Nu stiu exact de unde iau vaporul, sotul meu e deja acolo si urmeaza sa merg si eu cu fetita.Stiu doar orasul-Bonifacio, si ca o sa trec prin Santa Teresa din Sardinia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

santa teresa e un orasel in nordul sardiniei, de acolo se ia vaporul spre bonifacio, in corsica. E foarte aproape, pe timp frumos se vede cu ochiul liber de pe o insula pe alta. Vaporul face putin, doar vreo ora parca, sa ai aparatul de fotografiat la indemana ca sunt peisaje extraordinare, mai ales cand vaporul se apropie de bonifacio si se vede orasul cocotat pe faleza, e o priveliste superba cu cladirile care sfideaza legile gravitatiei.
Uite ca am gasit io cateva din pozele vechi pe care le facuram noi in traversarea asta:
Plecarea din santa teresa
si sosirea la bonifacio

Dar asta e numai ultima parte a calatoriei, in sardinia cu ce ajungi? cu avionul din ro? cu vaporul din Italia? io n-am o amintire extraordinara despre traveresarea Sardiniei, noi am ajuns cu vaporul la caligari, am luat trenul spre nord, vreo 5 ore, apoi un autobuz spre palau santa teresa... destul de lung si obositor. Cu avionul poate e mai scurt.
Calatorie usoara si profita bine de soare si de frumusetile de pe acolo:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
drum bun remiclea
frantuzoaicelor voi ce mai ziceti, nu prea scrieti pe aici, sper ca sunteti bine toate
va doresc o saptaman excelenta si spor la cumparaturi de maine ca incep reducerile

Mergi la inceput

Dorulet, multumesc de informatii, fotografiile sunt superbe.Intr-adevar, drumul va fi destul de obositor, chiar imi e groaza de el, cu autocarul apoi cu nava pana in Sardinia, iar autocar apoi nava pana in corsica.
Olim, multumesc, dar mai dureaza putin pana vom pleca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

remiclea, dar mai poti intra pe aici, chiar daca nu esti inca in Franta.
te asteptam oricand vrei

Mergi la inceput

intradevar e cam ocolit drumul, aveai vapor din italia direct in corsica, de ce trebuie sa treci prin sardinia? de la livorno sau genova ai vapor direct Bastia sau ajaccio, face doar vreo 4 sau 5 ore, uita-te pe http://www.mobycorse.com/

Mergi la inceput

Olim-multumesc de invitatie
Dorulet- problema e ca firma cu care voi merge nu ajunge la timp pentru nava directa, ajunge la cateva ore dupa, voi incerca oricum sa mai caut si alte firme,poate gasesc una care sa ajunga la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dar de ce nu incerci si ceva pana in Franta(Toulon, Marsilia,Nisa) si de aici direct vaporul pana la Ajaccio sau Bastia,sau alta destinatie unde vrei tu.Este un zbor direct de la Bucuresti-Nisa sau ai Atlassib-ul pana in unul din orasele de mai sus.Era o idee.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-mada spune:

coucou les filles,

sunt noua pe acest forum si daca imi permiteti ma alatur voua, cu mult drag!

Ralu, din Calais, mamica fericita a doua minuni

mi-ar face placere sa va cunosc pe fiecare in parte mai bine si poate gasesc si ceva vecinute din Nord!

o seara placuta! bisous!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui remiclea
Dorulet- problema e ca firma cu care voi merge nu ajunge la timp pentru nava directa, ajunge la cateva ore dupa, voi incerca oricum sa mai caut si alte firme,poate gasesc una care sa ajunga la timp.

In cazul asta mai exista si varianta unei nopti la hotel in livorno sau genoa si sa te imbarci pe vapor a doua zi. Cred ca e mai ieftin decat doua calatorii cu vaporul chiar daca una e scurta. Intr-o vreme vapoarele de la mobycorse care plecau dimineata propuneau cabinele lor peste noapte, era mai ieftin ca hotelul si scapai si de stressul imbarcarii la ore mici.

ralu-mada, bine ai venit; ai invatat ch'ti?:)

Mergi la inceput