La France (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:
citat din mesajul lui Aurelia

Lara pai daca-i asa ce va impiedica sa faceti acum un contract de casatorie de "separation de biens" ,se poate face si mai tirziu dupa casatorie ,iar casa pe care vreti sa o cumparati in Franta o cumparati doar pe numele tau !
Contractul de casatorie de separation de biens are ca rol sa protejeze tot ce cumperi pe numele tau iar casa fiind a ta ,nu ai decit sa faci tu testament pentru copii tai ,asa nu s-ar putea ca sa fie bine pentru copii tai?

Cait tatal sotului meu exista si astazi dar eu cred ca fratele pacsat fiind si fara copii a lasat deja totul in testament lu conjointu .........in fine ,pe noi nu ne-a afectat cine stie ce ,era viata lui ,ma gindii si eu asa ca vazui topicul asta la el !

http://gogonele.blogspot.com/

Aurelia si acum un pic off topic ca pe mine chiar m-a pasionat cursul ala de drept cu mostenirile.Deci daca erau pacsati e normal ca a mostenit totul.Cum dupa legea de anul trecut parca parintii nu mai sunt considerati mostenitori rezervataires si in absenta copiilor defunctul poate lasa cui vrea partea de quotite disponible.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Corect cait!
S-au schimbat cateva chestii de cand cu legea de anul trecut! Si impozitul pe mostenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Aha ,merci la fete ,cucuiete ,acu inteleg ce si cum ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Unii au o imaginatie bolnava.

Ceea ce nu doresc nimanui e sa nu se mute intr-o tara in care nu cunoaste legile si sa se treazasca peste noapte despuiat de munca lui de o viata.
Bona mea avea casa ei insa cind i-a murit sotul neamurile sotului au venit si i-au vindut casa (din care cauza ii inteleg foarte bine temerile Larei). Si a ajuns sa faca curat in casele oamenilor ca sa poata trai si sa aiba nevoie de cele "3 lire". Asta cu 3 lire mi a fost o rautate gratuita din parte lui d-soarei si nozeabonda pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ce mai fac frantuzoaicele? Se pare ca nu mai trece nimeni pe aici!! Sau nu mai sint romance in Franta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Hristos a inviat!!
pentru fetele din nordul Frantei: am descoperit la Amiens o biserica romaneasca! un preot cumsecade si o capela frumoasa.Daca e cineva interesat pot da mai multe detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

bUNA ZIUA
As dorii sa ma primiti si pe mine va rog frumos in grupul vostru.
Primul sot a fost francez dorigine si am locuit inapropiere de Lille dar si in Bergerac(24)

Soarta a vrut ca acum sa locuiesc in Creta grecia....deci cum frecvent ma neapada amintirile as dorii daca se poate sa imi permiteti sa va urmaresc si eu
Dimpotriva daca doriti sa voiajati in creta va stau la dispozitie cu ideii, sfaturi daca doriti
o zi buna va doresc de aici dintre portocali
carmen maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Adevarat a inviat Corina. Nu am mai intrat de mult la subiectul asta, scuze!
Vad ca s-au cam incins spiritele pe aici... upssss. Sper ca toata lumea sa fie mai bine acum. Pace fetelor!

Chatonel [hi], ma bucur ca te-am gasit pe aici, chiar daca nu vorbim prea mult. poate o sa intri mai des.

Carmaw, bine ai venit!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

multumesc de primire Piolica draga
cum e la tine azi
Aici acum innorat...poti sa crezi?
Hai bisou
cm

Mergi la inceput