Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Azi servesc cafea ca nu ma mai doare asa gatul, parca m-a mai lasat si tusea, nu mai fac asa rau, iau in continuare sirop.

Ma pun sa ma uit la poze.

Multumesc de felicitari. Io as mai vrea sa vand macar unul pana la sfarsitul lunii.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni si Tudor, bine ati venit acasa! Frumos foc bebe sumo

Flavia, felicitari pentru vanzarea apartamentului! Cat despre unde sa-i tii ziua lui Bogdi si sa fie si fain si ieftin....o prietena de-ale mele a facut la padure la 3 Insule. A gasit un loc cu o masa si doua banci, copiii s-au zbenguit, a fost fain. Nu ai deranj in casa, iar de costat nu costa mult...doua platouri de mici, cateva sticle de suc si tortul pe care cred oricum il faci

Gabi, m-am programat pe luni la Trocan, tare-s curioasa ce-mi zice...

Edit: Gabi, cred ca aveai dreptate....iaca poze de la botezul Dorei aici
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, incredibil ce bine seamana Tudor cu Diana la 2 luni. Se vede ca ii foarte fericita cu fratiorul.

Cristina R., frumosi ati fost la botez!

Eu sunt la lucru inca...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,s-a lasat linistea de We?
Noi am iesit azi in premiera din casa pana la Lebada si inapoi.Tudor a fost cumintel,a dormit tun.Eu ce am fost mai lesinata ca ne-a prins caldura,io-s rea tare (si) de caldura.
Diana e tot dupa el,sa il mangaie sa il pupe,sa ii arate jucarii,trebuie sa il pazim ca pe butelie Noroc ca o mare parte din zi o mai ia mami la ei.Programul din spital supt din 3 in 3 ore nu-l respecta evident.Ziua ar cam vrea tot la san - dar de fapt ma mult vrea doar sa scada acolo ca dupa 5-10-15 minute a adormit tun si daca il pun in patut in maxim juma' de ora chitzaie iar.Iar noaptea doarme si cate 4-5 ore pana simt ca imi pocnesc asta cu folosit pompa cu tot.Seara dupa baie sta treaz si cumintel cca o ora si asculta si el cum ii citesc povesti Dianei
Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti macar o parte din gasca,si eu aveam chef dar ... cine stie cand mi se-arata Azi am reusit sa dispar vreo ora pana la dentista,i-am lasat cu mami si cu sotul,in caz ca nu face unul fata la amandoi.Ca pe Diana mi-au trebuit doua ore sa o fac sa adoarma la amiaza
ALINA mersi ca l-ai pus in listuta

Iar chitzaie bebe,fug ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Salutare!
Fetelor, vedeti ca-i epidemie de conjunctivita...noi am avut multi pacienti saptamana trecuta si cu forme destul de urate. Am "colectionat" si eu o blefaro-conjunctivita de toata frumusetea. Cu un ochi nu vad decat in ceata, ma doare si ma inteapa parca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA mersi de avertizare,dci poate sa ia si de pe strand asa ceva? Cam voiam sa o trimit pe Diana cu taica-su saptamana viitoare ... sa iti treaca repede!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA mersi de avertizare,dci poate sa ia si de pe strand asa ceva? Cam voiam sa o trimit pe Diana cu taica-su saptamana viitoare ... sa iti treaca repede!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Moni, mai ales la strand. Majoritatea care au fost la cabinet cu conjunctivita fusesera la strand, piscina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, , de vre-o ora veniram de la strand. Noa, amu ce o fi o fi. Zi-mi cum se manifesta exact, mai bine zis primele semne sa stiu daca cumva apar.

Iara ma doare gatul, vad ca e rosu, puroi nu se vede, ce sa-i fac. Tusea s-a mai calmat cu paxeladine.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Flavia, stai linistita ca nu-i obligatoriu sa faci daca ai fost la strand.
Pai primele semne ar fi ochi congestionat, ai senzatia de nisip in ochi...la mine s-a umflat si pleoapa, ma doare f tare ochiul si ma inteapa. Mi-am pun Garasone picaturi, dar parca e mai rau, acum mi-am pus Tobrex unguent.
NU se pune musetel la ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Haideti la
Clau imi pare rau ca nu am putut sta aseara de vorba, dar ai vazut cum tragea Tudor de mine. Eram pe punctul de plecare , am crezut ca nu o sa mai cante Banica, dar cand l-a auzit Tudor a trebuit sa ne intoarcem... nu l-am mai dezlipit de pe gardul din fata juma de ora...nu v-am mai vazut la intoarcere.

Mergi la inceput