Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

e, Madutza, inca nu pot sa spun ca sunt in intarziere
Daca nu apar uratii in weekend, atunci o sa fac un test

Pai eu iti tin pumnii stransi. Sa dea DD sa fie vorba de bb. Bafta. -ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Poti sa incerci cu Barza, cel cu care afli inainte cu 4 zile de data la care ar trebui sa vina...

Mergi la inceput

N-ai un test pe acasa? Daca nu poate dai o fuga pana la farmacie..Mult succes iti doresc, si sa dea DD sa fie bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Eu teste barza nu mai fac in viata mea.

Beluistef week-end placut!

Raluci La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

am prestat..cum nu? o zi da...una ba
v-am zis, mi-e teama sa sper
maine poimine ma pocnesc uratii si ma apuca boceala
La cat de regulat il am insa, daca in weekend nu apar, e clar ca trebuie facut test
Mie cand mi-a intarziat..sarcina a fost, nu are cum sa fie dereglare ...ca doar fac tratament cu metformin de 1 an jumate

Mergi la inceput

Pai poate azi afli vestea cea mare si atunci nu mai stai ca pe ace pana cand trece weekend-ul. Hai, fa un test acum! Iti tin pumnii...Poate e bebe, si atunci nu ti-ai dori sa stii de el cat mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Madutza...ma tentezi...rau...
Mai stau un pic, crede-ma ca stiu ce spun, oricum, o sa va anunt daca e ...alba sau neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Vai vai ce ne-am mai inmultit ...
Vad ca lumea se testeaza la greu ... da Doamne sa fie cu ochisori ... si sa mai avem || si pe la noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

Cris ce e aia laparo?

Laparo e prescurtarea de la laparoscopie ... care este o operatie de desfundare a trompelor (de fapt, cred ca se pot "repara" mai multe lucruri laparoscopic, nu doar trompele). Eu am facut o investigatie numita Histerosalpingografie (HSG), in urma careia a rezultat ca trompele sunt partial trecatoare... Asa ca am hotarat sa fac aceasta interventie (laparoscopia) ... ca sa pot avea si eu mai multe sanse pentru ||

Mergi la inceput

Valentina, nu mai sta...si nu mai sta! Nu te tentez, dar daca e bebe e f posibil sa se vada acum la test. Hai curaj! Abia astept sa ne dai vestea! Ce ai de pierdut?

Mergi la inceput