Gemanutzele-s in zona... (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

o zi frumoasa tuturor
raluuuuuuuuuuuuuuuu unde ai disparut aseara si ne-ai lasat fara horoscoapeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La noi cica-i cald, dar mie mi-e frig! Ca sa fie treaba buna, am mancat o inghetata. Si i-am luat si fie-mii una de jucarie, in care sufli - in cornet, cum ar veni - si se ridica inghetata in sus...si tipa ca o trompeta, e faina, pana acum m-am jucat eu cu ea.

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, ce-as manca si eu o inghetata! Insa stop! De ieri am tot bagat in mine, pe motiv ca mai bine mananc decat sa arunc Cred ca de plictiseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetili meli, pup iu ol!
Eu mi-s cam tot timpul prin preajma numai ca de multe ori deschid, citesc...ma apuca bufeurile (exact ca pe babe), ma asez linista-n pat, astept sa-mi treaca...intre timp adorm, ma trezesc debusolata...imi dau seama ca e tarziu si n-am facut de niciunele...ma apuc de treaba si...iar ma apuca bufeurile
La noi este inca destul de cald. Dimineata sunt 20 de grade, seara pe la 20:00 sunt 25 de grade. Pe la 9 jumate-10 seara imi fac plimbarea de relaxare (in jurul blocului) si apoi TV pana noaptea tarziu...a doua zi o iau de la capat. Nimic senzational. Noroc ca fii-mea-i de comitet si ma lasa sa ma manifest cum am eu chef.

Apropos...nu ma criticati...dar nu ma simt in stare sa va ajut cu mutatul
Felicitari pentru noile locatii. Si eu m-as muta ca-mi place ideea de "nou" dar deocamdata ma mut de la mine la mama si invers, ori de cate ori este nevoie.
(acesta nu este un mesaj optimist )

Inca odata toate fetele mele.

Despre cititorii din umbra... sa fie sanatosi si daca au timp de pierdut n-au decat. Uite de-asta aveam eu fundu' mic

Liliana, Andra-Maria & cu 30+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Liliana... eu te inteleg ca nu ma poti ajuta. Te iert de data asta.
Si pe Aida.

Olim, am stat eu cat am stat si am crezut ca ai disparut. De aia am plecat. Dar horoscoapele le-am pus pe pagina 7, parca. Ti-am zis si azi-noapte. Te-am prins ca nu citesti tot

Black, a fost o conferinta neprevazuta, neplanificata.
Azi cu cine stau?

Lora, frumos din partea ta. Bune ocupatii ti-ai gasit

Mergi la inceput

salutare
raluda am scris in acelasi timp mesajul cu al tausi de aceea nu le-am vazut, si eu tot asteptam sa le scrii
varsta isi spune cuvantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetili!!!
Olim, eu ce sa mai zic...sunt cam varza...an o stare mai nasola...am semnale caci s-ar impaca fiul mijlociu cu fosta...si nu de alta dar a suferit mult car au stat impreuna...
Ral, ce idei de mancaruri sa iti dau? depinde de ce va place voua.eu am facut azi ciorba de fasole , snitele , piure .
Fetelor, o sa vedeti cand se fac bibiceii mari ca apar alte probleme gen ca la mine ....Vorba aia: Copii mici necazuri mici...copii mari necazuri mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miercuri, 26 august 2009

Iti calculezi cu grija timpul necesar pentru terminarea unui proiect in familie. Te sfatuiesti cu partenerul de viata, astfel incat sa luati o decizie impreuna. Ideile voastre sunt complementare si reusiti sa ajungeti la o imagine de ansamblu foarte complexa. Acest lucru va ajuta sa stiti clar ce aveti de facut.

Mergi la inceput

doinanu te mai stresa, ca tot ce fac ei vor, ca asa is copiiipana nu dau cu capul de bolovan nu se invata minte.
mai bine detaseaza-te de problema cat poti, sa nu zica ca tu esti devina pt relatia lor ca nu merge
raluuuuuuuuuuuuuuuuuu unde ai disparut iarasi
pup gasca fug laca maine e asa lunga ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, uff, ce rau imi pare ca ai parte de calduri/bufeuri! Si cu cred ca ti-e greu! Ajunsesem si eu la un moment dat in sarcina cand abia asteptam sa nasc! Numai ai asa mult! La noi, abia ieri ce afost frumos si cald, luni era racoare, dadea sa ploo! Eu, spre deosebire de tine, vanez zilele frumoase de aici, caci sunt raree! Iti trimit un strop de racoare!

Olim, spor la mutat! Insa tot nu mi-ai raspuns cum vede Alex toata aceasta schimbare de tara/locatie? S-a obisnuit cu ideea?

Doina, pai ca se impaca nu ar fi asa de rau, insa nu ai cum sa le pui in vedere sa se mute ei singurei, nu la tine in ograda? Macar nu stii cand ei se cearta, ei se pupa! Io zic sa-i lasi sa decida ce vor in viata absolut singurei, fara nici un amestec. Cumva-cumva, isi vor descalci ei situatia!

Lora, pana la urma ma mancat si inghetata topita de la nepotei! L-am observat pe bb Dragos cand sta cu ei: este pur si simplu fericit! O zi frumoasa!

Raluca, veni-vidi-fugit??? Si fara horoscop?

Azi:

Sa nu te apuce supararea pentru greseli pe care le-ai facut in trecut si peste care ai trecut. Sa mergi inainte este singura modalitate de a uita de vechile rani. Cineva de la care te astepti mai putin ti se va alatura in ultimul moment, insa acea persoana pe care intentionai sa te bazezi astazi nu o va face. Discutiile prea lungi nu-ti vor aduce acum solutii, dar iti mentin cota de interes.

si

Ai flash-uri ciudate astazi iar intuitia nu te va ajuta deloc. Vei primi informatii eronate ce te vor induce in eroare cand vine vorba de o problema personala

Mergi la inceput