Gemanutzele-s in zona... (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Ral, unde te muti?

vreo cateva sute de metri mai incolo fata de unde stau acumTot in oras, adica. Doar ce trec Bahluiul...

Citat:
Mai fetelor, la noi inca este cald, dar spre seara se simte miros de toamna si dimineata.

Asa e si aici, destul de racoare dimineata si seara. Frunze colorate care cad. Parfum de toamna simt si eu in fiecare dimineata. Noaptea e chiar frig bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
ralu cum stai cu mutatul, noua duminica ne vine camionul la incarcat

inca stau bine, Olim, ca nu m-am apucat de nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes
Am revenit acasa cu mic cu mare de joi, a fost frumos si s a terminat repede de luni merg inapoi la servici.

Mercedes, sa ai spor la acomodat cu serviciul din nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Asa ca n-am prea avut week-end. Asteptam concediul, poate ne mai odihnim si noi.

Hai ca mai e doar un pas. Doar nu cedezi acum

Mergi la inceput

24 august 2009

Se pare ca sunteti nemultumit datorita problemelor financiare.

Pe plan intelectual, sunteti intr-o forma deosebita. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor.

Sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia!

=================================

Te-ai bazat o perioada pe sustinerea unei persoane, probabil una cu influenta sau cu functie, si ai beneficiat de ajutor si sfaturi foarte bune, dar gata, s-a terminat. Robinetul de sprijin neconditionat s-a inchis si nu te mai bucuri de gratiile acelei persoane. Nu te mai poate ajuta, cel putin nu la fel de amabil ca pana acum, deci este timpul ori sa te bazezi numai pe fortele proprii, ori sa ii castigi increderea si sprijinul pe alte cai decat inainte.
===============================
24 august 2009

Te afli intr-un moment al vietii tale in care iti pui intrebarea daca efortul depus la locul de munca actual a meritat cu adevarat. Iti faci griji pentru viitor si in plus, ai de-a face cu cateva persoane care nu sunt foarte binevoitoare cu tine.

==============================
24 august 2009

Esti mai interesat de micile secrete despre care habar nu aveai ca exista. Poti afla ceva neplacut despre un apropiat de incredere, insa nu te grabi sa arunci acuze in stanga si in dreapta. Mai bine te concentrezi pe ceea ce te intereseaza de fapt si lasi vorbele rele deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ralu, hai ca trebuie sa reusesti sa te muti si fara sa-ti iei liber, ca doar ai tatea ajutoare...noi!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, spor la impachetat! Sotul te va ajuta si el cu mutatul, nu? Sau are curse si in aceasta perioada? Cum simte Alex aceasta mutare? Nu-i va fi greu?

Lora, ce ghinion cu mesterii, insa bine ca ati rezolvat-o cumva (desi ma scump)! Casa este a voastra sau a lor tai? Macar are unde sa stea Iustina in vacanta, in week-end, la aer curat, la o gradina... Cat despre ce este in aer, povestim cand trece aceasta perioada!

Mercedes, faini copiluti ai! Mai ales domnisoaraaaa , o printesa cu parul blond-balai, mai rar! Spor la munci!

Liliac, cum te mai simti? Asa ocupata esti cu Andra si cu bb din burtica de numai dai pe la noi?

Raluca, off, iar refrenul cu "dusmanii din umbra"... Io sper ca dusmanii sa faca si altceva decat sa te urmareasca pe tine pe aici, caci atata secretomanie strica! Mutare usoara!

Doina, nu fac pachet, caci saptamana trecuta tot ce i-am pus a ajuns la gunoi! Abia pe 1 septembrie ce mai vine acasa, si deja mi-e dor de el!

Azi:

O decizie ferma si o judecata fara gres vor dovedi abilitatea ta de a actiona, dar vor face si impresia ca nu tolerezi erorile. Va trebui sa faci o evaluare pas cu pas cu scopul de a-ti face cunoscute cat mai bine gandurile si ideile si sa eviti criticile. Problemele marunte iti vor rapi timp, asa ca evita-le sau rezolva-le cat mai repede. Chiar si dragostea poate intra in actiunea de evaluare.

si

Astrele iti recomanda sa nu discuti in contradictoriu cu sefii, chiar daca esti convinsa ca dreptatea este de partea ta. Persoana iubita se va bucura daca o vei consulta inainte de a lua o decizie.

Ieri am plecat cu gandul de-a ajunge la Azuga, insa am prins un codoi de masini si, neavand nervi de stat ore in trafic, ne-am intors la Predeal. Ne-am plimbat cu bb Dragos (ca doar l-am luat pentru aerul curat de la munte ) pe cele doua drumuri principale din oras si am esuat la o terasa, la o ciorba!

Mergi la inceput

Acum...na, daca tot se muta toata lumea, aflati ca-i posibil si eu...adica e sigur, da' nu stiu cand. Sper sa fie inainte de concediu, iar daca nu, dupa. Asa ca acum sa va vad, ca mai aveti de carat mobila si la mine!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Loraaaaaaa, iupiii! Ce veste faina! Sa va mutati cat de curand! Cred ca nimic nu se compara cu senzatia de-a sta la casa, curte, aer curat, verdeata, flori... Sunt verde de invidie! Poate pui si niste poze, cat de curand! Noi inca visaaaaaam...

Mergi la inceput

Nuuu, maaaai, ca nu ne mutam la ai mei...n-as sta cu parintii sub nicio forma, acolo o sa mergem doar asa, in week-end, cand avem chef...ne mutam intr-un alt apartament, putin mai mare si intr-o zona mai buna. As vrea eu sa am casa mea...

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput