Gemanutzele-s in zona... (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetili meli dragi!

Aidutz Simpatica si agasanta in acelasi timp asistenta ta Dar vorba lu' Black...fiind clinica privata (eu nu ma gandisem la aspectul asta ) e posibil ca asa sa fie instruite, sa dea totul...si daca doar tu erai pacienta acolo...aproape ca se intelege. Uite, vezi, eu daca n-am clinica privata aici, parca ma vad din nou urland dupa vreuna care nici nu ma baga in seama. Am experiente horror din spital, dar sper ca de data asta sa stau mai bine la capitolul nervi si sa ma autosugestionez ca va fi bine. Incerc sa absorb ca un buretel tot ce se spune/scrie/aude si ma bazez pe "inteligenta mea sclipitoare" ca totul va fi bine.

Black Poate ca Dragos viseaza!
Si...greseala de strategie! Cum sa plece sotul? Ce, tu nu ai normativul tau acasa?? Asta creeaza precedent. Stiu ca si noi am trecut prin momentul asta si..dupa ce s-a dus el in alta camera...mi-am luat si eu catrafusele si m-am bagat langa el, copila urla "dincolo" dar...i-am explicat ca SI EU SUNT OBOSITA! Si-a luat bagajele si m-a urmat inpoi. Asta e, copilul este imprevizibil.

Noi am avut o noapte de cosmar Nuuu, nu din cauza mea sau a Andrei ci din cauza lu' tat-su Este de-o incapatanare cum greeeeeeu gasesti pe lumea asta. Are un fond alergic dar inca nu stim la ce anume ca daca ii zic sa mergem la medic...mai bine-l pun sa dea 3 ture de cartier Asa ca la 3 noaptea l-a palit un deranjament stomacal urmat de criza propriu-zisa de stranut + bubitele aferente pe toata pielea+sufocare. Si ce credeti ca face?? NIMIC!! L-am medicamentat rapid...si era ca un plod de-ala care nu deschide gura: nu vreau aia, dar lasa-ma cu ailalta... M-am enervat, pe la 3 jumate si am trecut la amenintari ca sun la 112. In jumate de ora dormea ca pruncul. Dar el sa-si ia medicamente de unul singur, sa aiba grija de el...n-ai sa vezi. Sta si sufera
Cred ca trebuie sa ma apuc sa invat sa-i fac si pe vena...ca stau cu seringile si hemisuccinatul in sertar dar nu i le pot administra in caz de forta majora...ca in loc sa-i dau vreo bulina pe gat, el prefera sa fie intepat

Hai ca v-am facut capul toaca...

Liliana, Andra-Maria & cu 33+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, SA FITI FERICITE SI SA II AVETI ALATURI PE TOTI CEI DRAGI!

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si uite cite te invata nevasta….

Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede

Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in curul gol

Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni

Nevasta te invata despre procreere: eu te-am facut.. barbat

Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia

Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!

Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?

Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…

Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc

Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi

Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta

Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am dormit noaptea asta, insa ma simt mai obosita ca ieri. Sotul a dormit totusi cu noi, chit ca iar Dragos a plans la culcare. Am aplicat strategia ta, Liliac! Eu suspectez totusi dintii, insa nu incisivii din mijloc, ci cei laterali. Are gingia inflamata. Zana Maseluta a incurcat ordinea aparitiei, important este insa sa supravietuim toti cu bine acestei perioade!

Liliac, imi pare rau de alergia sotului. Numai asta nu-ti mai trebuia. Pacat ca nu ati aflat inca, mai ales daca se manifesta asa de urat! Poate fi ceva din mancare (ciocolata, cacao, alune, anumite fructe, oua) sau chiar o intepatura de insecta, praf. Sunt atatea posibilitati. Andra i-a mosternit terenul alergic? O zi mai usoara azi!

Aida, sunteti deja acasa, nu? Cum se comporta micutul? De fapt, ce spun eu micut, este un grasunel in toata regula! Nu se va incurca cu mancarea! Cat despre "ce te-nvata nevasta", trist, dar adevarat: de cateva zile, asa imi vine sa-mi invat sotul de toate alea!

Raluca, iar la munca? Pana la urma, vremea urata si ploioasa, si friguroasa, v-a facut sa ocoliti Brasovul, nu? Nu-i nimic, alt'dat!

Olim, nu ne povestesti patania? Sper ca in Romania sa fie totul bine cu rubedeniile (soacra ) si sa petreceti timp frumos! Pana la urma, ce ramane: Romania sau Franta? daca asa am inteles eu bine din alta postare de-a ta.

Mercedes, ce fac puiutii? A inceput fetita gradinita?

Doina, cum te mai simti? O mai ai pe Dana acasa? S-a racorit si la voi vremea, nu?

Lora, spor la distractie prin tari (mai) calde! Sa te intorci neagra-neagra!

Azi:

O schimbare pare a fi inevitabila pentru tine, iar cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este sa te adaptezi. Pentru aceasta, bazeaza-te pe invatamintele trase in urma unor experiente trecute. O chestiune financiara, daca este tratata cu stil si inventivitate, nu va mai fi atat de costisitoare pe cat ai crezut initial. Poate ca ar fi mai bine sa stai mai mult pe acasa si vei salva niste bani

si

Daca vrei sa iei controlul in familia ta trebuie sa dovedesti ca poti sa ai grija de toate responsabilitatile. Nu lua nimic prea personal astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Capitol nou
AICI

Mergi la inceput