Gemanutzele-s in zona... (36)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Black Tu chiar ca esti o fetita buna
Nu le pune la suflet...ca iti faci singura rau.
Despre hainute: uite, eu nu am avut de la cine sa primesc...si cateodata asa as fi simtit nevoia sa fac niste economii dar nu se putea. Copilul crestea ca din apa, nevoi erau, preturile sunt asa cum sunt...dar n-am avut incotro. Acum am dat sfoara in tara la toata lumea ca daca au "provizii" sa mi le paseze, ca selectez eu pe urma
Vezi tu, sunt avantaje si dezavantaje. Cine te judeca?? Neamurile?? Spune-le ca le-ai primit cadou iar cu otul...stii cum procedez eu?? Vede ca exista ceva nou si ma ia: "iar ai dat banii pe porcarii si stii ca nu e de unde, bla-bla"...si-atunci i-o servesc: "aaa, dar asta e luata de muuult si e si purtata de nu'sh cate ori, n-ai observat tu bine
". Si al meu are un simt al naibii de dezvoltat, dar o fac si io pe-a proasta. Cand vad ca sare calu'... incep sa-i scot cosmeticalele de la masina la interval si il pun sa faca inventar, sa-mi dea pretul pe fiecare...il pun sa plateasca serviciile mele de menajera
, de nevasta credincioasa si tot ce-mi trece prin cap. Ahhh, si mancare rece cateva zile
Ma lasa-n boii mei pana la urma, ca stie ca n-are cu cine sa o scoata la capat.
Cat despre frati de compatimit...hmmmmm, grea problema.
Dar, hai ca mi-am amintit sa fac o paralela. Fac o paranteza: frate-miu are 28 ani, sta cu mama si este de-o puturosenie crasa. N-ai mai vazut asa om lenes.
De ceva vreme...cand plecam de la serv, ma urcam in masina si scoteam tel sa o sun pe mama:
"Eu: Ce-ai de mancare?
Mama: Pai...nimic!
Eu: Ce-i dai lu' frate-miu sa manance?? (si frate-mi la cat este de puturos are nevoie sa-si alimenteze lenea, nu gluma )
Mama: Pai...aia si ailalta... (in functie de ce avea)
Eu: Venim si noi sa mancam. Pa!"
Sotul meu a fost tare nelamurit si nu voia sa mearga ca i se facuse rusine. Dar l-am convins ca e pentru o cauza nobila
Dupa ceva vreme mi-am explicat reactia de fata cu toata lumea: mama, tata, frate, sot. Atat timp cat mama POATE sa ii faca toate mofturile lu' frate-miu si il tine in puf... TREBUIE sa poata si pentru mine Amandoi suntem ai ei, amandoi avem aceleasi necesitati asa ca eu imi cer dreptul!
Acum, mama stie ca daca o sunam cand plecam de laserv, era legat de mancare, sotul nu mai comenteaza si toata lumea-i fericita.
P.S. Sa vezi ce fain admira ai mei cand eu cu frate-miu ne facem impartirea "averii" de fata cu ei E de-a dreptul caraghios. La inceput li s-a parut revoltator...dup-aia s-au obisnuit, ca doar stiu ca nu avem inima sa facem ceva rau in ceea ce-i priveste. Dar, trebuie sa stie ca daca m-am maritat si am plecat "din casa lor" nu inseamna ca trebuie sa imi intoarca spatele si sa-l compatimeasca pe frate-miu ca "vaaaaai, mititelu'... e asa de greeeeu!"
Acum chiar ca ma opresc ca mi s-a trezit ploada si trebuie sa plec la piata. Mi-am facut lista...
Liliana, Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Spor la piata! Pai ai nevoie de hainute de bb baiat? Da adresa si trimit! Pe bune! Stiu ce spui, inteleg, insa socrela si din putinul ei si tot ii cumpara niste hainute noi lui bb, mama nu!
Nu vreau sa impart nici o avere de-a mamei, o prefer sanatoasa si in viata cat mai mult timp! Insa as vrea sa inteleaga ca tot ajutand-o o viata intreaga pe sora-mea, asa nu-i face nici un bine! Pe moment, da, insa uite ca a ajuns ca si acum sa considere ca este datoria morala a mamei (si-a mea pe langa) sa o ajutam, insa la schimb... nimic! Mai tineti minte cand am stat o zi intreaga sa coc pentru doctoratul cumnatului? O singura pretentie am avut de la ei: sa ma scoata si pe mine la un suc! Bineinteles ca inca mai astept... sa beau...
Gata! Ca deja ma enervez numai cand imi aduc aminte!
doinabita spune:
Buna fetelor!suparata nu sunt, doar simt o mare tristete si doare...dar o scot la capat eu.Am sa fac cum mi-ati spus, o sa incerc cat pot sa ma detasez de problemele lor...pana la urma cum isi astern asa dorm...timpul le rezolva pe toate.
Black eu nu am pus ciuperci in otat , nu imi plac, zici ca nici tie, asa ca nu stiu ce sa zic...
Fetelor va multumesc pentru sfaturi, nu am pe aici cui sa zic, inafara de mama mea, caci eu in vecini nu aduc discutii din astea, e mai bine.
Azi nu am avut de facut mancare , avem de ieri, asa ca azi am fost pe usor.E si sarbatoare.
Voi ce faceti? e weekend!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Am aterizat si noi pe acasa si mi-e somn iarasi, bineinteles...O sa mai stau vreo ora, ii fac baie don'soarei si poate adoarme mai repede in seara asta, sa ma odihnesc si eu.
Maine mergem la finuta, ca a implinit un an si trebuie "sa-i luam din mot", cum se zice!
In rest...nici macar nu m-am gandit cam ce as lua in concediu...joi fiica-mea are spectacol cu dansurile, iar vineri plecam in Bucuresti si sambata spre duminica noaptea o sa plecam de acolo spre Grecia.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Cu-cu -bau...pe unde sunteti?
Lora, ai reusit sa furi ceva somn?
Black, Liliac, cum oare unele mame se indreapta cu ajutoul doar intr-o parte? eu ma impart in trei si nu uit nici macar odata sa le fac parte egala, cat de putin este...
Da ce faceti? ca doar e wekend...ati plecat in plimbari?
liliac1 spune:
Black Esti o scumpicica . Lasa hainutele lui bebe Dragos-frumuselu' acolo, ca o sa ai nevoie la bb2
Cum, mai, nici macar un suc acolo?? Dupa ce te-ai copt o zi intreaga si dupa ce-am salivat la cele mini-pizza?? Se poate asa ceva??? Ia sa le zici ca oricum au o pe constiinta care s-a gandit zile bune la ce bucatareai pe-acolo
si sa sara mai repede cu ceva la inaintare.
Vezi tu, esti asa o fata buna ca n-o sa te schimbi in veci...si pariu ca vorba ta este aia cu "rabzunarea-i arma prostului"...asa ca data viitoare cand o sa spuna "Sari!" o sa intrebi: "Cat de sus??"
Nici mie nu-mi plac ciupercile la otet. Punea soacra-mea dar i-am spus prin vocea mult-pretuitului-minunatului-exceptionalului meu sot ca asa ceva dupa ce ajunge la noi in casa aterizeaza la WC direct.
Doina o sa vezi ca daca ii arati ca ii esti in primul rand prietena si nu mama, cand va da cu capul de praguri va sti ca umarul tau e acolo, neconditionat
Mama mea e super!! N-am treaba cu ea si as dori ca toata lumea sa aiba parte de asa mama. Dar din respect pentru ea voiam sa nu o "deranjam" cu toate ca spunea mereu ca e dispusa sa ne ajute. N-a fost rugaminte fata de ea si sa nu incerce sa faca tot posibilul sa rezolve problema.
Dar cand am vazut ca frate-miu e de-o indolenta crasa si ca nu ridica 2 paie de jos...m-am razvratit. Nu, nu fata de mama...sa nu ma intelegeti gresit ci fata de dreptul meu de a fi pe picior de egalitate cu frate-miu.
Doamneeeee, ce-am zis si ce-a iesit.
Lora Cum sa nu stii ce iei in concediu??? Fata si sotul!! si gata, distractia si odihna sunt garantate Restul este mai putin important.
Mai, pana la 6 m-am bucatarit si acum stau flamanda ca-mi astept consortul sa stam la masa. Unde credeti ca este plecat???? Sa cosmetizeze masina Mi-a promis ca vine imediat... cam de cand am stins aragazul
iar eu ma lupt cu Andra pentru suprematia in fata calculatorului.
Liliana, Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Noi am mancat amandoua in fata calculatorului, uitandu-ne la "Punguta cu doi bani". Tati al nostru e plecat la serviciu in seara asta, asa ca ne facem de cap si....ne asezam in pat. Sper sa adoarma mandra mai repede sa dorm si eu.
Va pup pe toate, ca trage fie-mea de mine, ca de ce eu stau la calculator, daca am zis ca mergem in pat?!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, sa aleaga cu intelepciune finuta maine! Iar la ce povestesti tu legat de concediu, salivez pur-si-simplu! La asa ceva vroiai sa renunti in favoarea smotrului??? Zau ca nu erai serioasa!
Vreau si eu apa, balaceala, soare, plaja!
Musai poze la intoarcere si un pic de nisip si de apa pentru noi, astea ce stam pe-acasa! Ca mai visam eu cai-pe-pereti, abia azi am realizat ca eu in 6 saptamani am examenul de specialitate THE big exam!!! si eu nu am citit nimic, da' nimic!
Doina, pana la urma m-a luat mama de-o aripa si am aterizat la un targ de haine si-o plimbare in parc. Nimic interesant de imbracat, ba mai mult, m-am ingrozit de preturi: o pereche din piele de toamna pt bbi 120 ron. Hotie pe fata! Pe maine am convenit sa gatim impreuna: ea pestele (pangasius), eu cartofii si salata! Ea, in esenta, este cea mai buna mama pentru mine, insa ma doare cum imparte ea ajutorul intre mine si sora mea! Nu ca as avea "efectiv" nevoie de ajutor, insa doare inegalitatea si indolenta surorii mele, si starea de visare si permanenta asteptare ca deh! este mama acolo care si da, si rezolva!
Liliac, auzi la ea, bb2! Vreau eu, insa nu stiu pe cand, la cum se preconizeaza viitorul nostru! Si da, ai maaaaare dreptate cu sora si cumnatu'! O fi materialul de vina, mai moale!
Povestim maine mai multe, acum am un bb de imbaiat!
blackgirl0 spune:
Lora, fuga in pat sa culci fata! Eu am stat pana acum pe skype la o conversatie cu sotu'! Iar ma ia ca de ce aia nu, aia da, si spunea ca-i obosit de atata munca si atata Bucuresti! De unde insa atata energie pentru a ne contrazice? Il inteleg si pe el: de 2 ori mi-a povestit ce-a mancat azi si eu in secunda urmatoare il intreb: "Da' ai mancat azi? Ce anume?" (acum 2 zile a facut o indigestie de la mancarea de la munca si de atunci sunt ingrijorata de ce anume mananca si de unde) Eu spun ca-s ingrijorata, el spune ca-s cicalitoare! No, care-i nuanta buna?
blackgirl0 spune:
Buna dimineata! Iar mi-a dat desteptarea mult prea devreme pt mine bb Dragos, dar nu-i vina lui! El s-a culcat exemplar pe la 22, mama-sa pe la 1 dimineata (m-am uitat si eu nitel la Misiune Inmposibila 2; fain actor Tom Cruise
). Deci nu ma mai plang, mi-am facut-o cu mana mea!
Pe azi:
Esti cu gandul la niste probleme ramase in asteptare la serviciu si, discutand si cu altii despre sarcinile tale, primesti un sfat excelent de la o persoana care a trecut si ea, candva, printr-o situatie similara. Daca i-ai urma indrumarile, nu ai mai pierde timpul cu propriile experimente, ci ai pune direct in practica ceea ce a mers cu bine la altul, inaintea ta. Nu te crampona de propriile idei inca netestate, daca altii au sfaturi bune de dat din experienta lor!
si
Esti tentat sa-ti indeplinesti niste dorinte mai vechi, privind achizitionarea unor obiecte de lux. Ai parte de cateva discutii cu familia, pentru ca respectivele cheltuieli sunt privite ca adevarate risipe de catre rude. Este bine sa-ti faci unele socoteli pentru a sti sigur cum stai.
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU, ALEXANDRA, SANDU, SANDA ETC.!!!