Tara din suflet ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gella spune:

offfffffffffffffffffffffffff.nu stiu daca mania e tara din suflet dar faptul ca acolo ai lasat o mama singura,familia prietenii .,asta te face mereu sa vrei inapoi oricat de bine ti-ar fi in alta tara.poate germania e tara din sufletul meu ,aici mi-am realizat cateva visuri,aici traieste sotul meu,aici pbabil ca ar trai mult mai bine copii mei,aici ma simt bine si eu dar nu-mi pot scoate din cap ideea ca totusi nu am incercat sa ma intorc acasa.nu am avut curajul pana acum datorita situatiei critice din mania in toate domeniile.si totusi ce sa fac ?ce sa aleg ?m cu ce am acolo sau germania cu ce am aici si bineinteles regretul ca nu am incercat sa ma intorc acasa?e tare greu.cum spunea cineve o lupta a sufletului a nostalgiei cu ratiunea.cine va castiga sau cine ar fi mai bine sa castige?mai am 5 zile si tre sa hotarasc!e ffffff greu.astept sugestii sau experiente similare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tara mea de suflet este cea in care traiesc.Este tara in care a venit pe lume copilul meu,tara in care vreau sa-l cresc,tara in care am simtit ca am drepturi si mi-au crescut aripi si ...vise....,este tara in care am invatat ca am nevoie sa zambesc asa cum am nevoie de aer,este tara in care am descoperit ca fiecare zi poate fi frumoasa indiferent de starea vremii.....este tara in care am aflat ca am dreptul si datoria sa fiu fericita.Pentru mine raiul este aici,mi-am gasit pacea sufleteasca si echilibrul si tot ce-mi pot dori este sa le dau copiilor mei acest sentiment de securitate si de pofta de viata de care m-am contagiat aici.Este tara in care am intalnit oameni atat de minunati si locul in care am invatat atatea lucruri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Gella, prima ta responsabilitate e fata de copilul tau, de tine, de sotul tau.Unde e mai bine pentru voi, ca familie?
Germania e la 2 ore jumate cu avionul de Romania. Sugestie: ramai si adu-o pe mama; vacante in Ro la familie, prieteni.
Desigur...asa as face eu...

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

tara mea din suflet e...o insula...Paradise Island, in Bahamas.
m-am indragostit iremediabil de plaja si oceanul turcoaz, in fiecare secunda imi doresc sa ma intorc si sa ramin acolo, intr-o casuta pe malul apei, sub soarele mingietor...
mai exact aici http://travel.webshots.com/photo/2225516440105277474IIwciE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

tzara din suflet? pai ...tzara lui papura voda inscaunat la cuca macaii, tragandu-si sufletul la cucuietzii din deal … in care, cand te infurii itzi vine sa pleci unde a intzarcat mutul iapa si sa visezi la cai verzi pe pereti gandindu-te ca strugurii sunt acri…si te intorci inapoi, unde susul e jos, carul inaintea boilor, iar uneori mai dai si vrabia din mana pe cioara de pe gard …
dar …luna de de pe cerul toamnei miroase a struguri, mai sunt curti in care creste musetelul, papadiile se amesteca in trifoi, iederea imbraca inca stilul brancovenesc al vreunei case …un felinar din fier forjat, cu lucratura complicata, mai strajuieste ici si colo intranduri …o bidinea ratacita spoieste varul si miroase a curat, a proaspat si a bunici …si umblu prin toate paradoxurile si contrastele tarii asteia din suflet si ma simt …ma simt …voda prin loboda.:)
si o iubesc asa cum e ea, si frumoasa si uratita, si gatita cu cercei pretiosi, dar hainele botzite, si inmiresmata pe dupa urechi, dar cu mainile aspre de vremuri si muncite din greu …si daruita ici si colo, cu una si alta, cum nici nu visase demult si nu mai indraznise sa spere, dar si furata la drumul mare …si proaspata, dar si ofilita …si tanara si batrana …si trista, traindu-si dramele in birturi, dar si vesela, ciripind ca o pitulice sau hohotind de ras de ii rasuna codri…

frumos subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

tare frumos ai scris jade!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Tara din suflet?
Romania copilariei ... pe care din pacate nu o mai regasesc in Romania de azi ...

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

am stat mult si m-am gandit "la tara mea din suflet" la tara care mi-a adus atatea bucurii,amintiri ,dureri si situatii disperate.
As fi indreptatita sa spun ca tara unde ma simt linistita ,libera si in siguranta e Austria,tara care mi-a salvat copii,locul in care mi-am gasit rezolvare la orice problema,locul in care mergem cu bucurie de fiecare data,,,,DAR TARA SUFLETULUI MEU E ROMANIA,
Cu mana pe inima pot sa spun ca locul unde ma simt acasa de fiecare data cand ma intorc e oraselul in care m-am nascut,in care am copilarit si in care imi cresc copii...
E locul plin de gropi,de oameni invidiosi si fara un spatiu de joaca ptr copii,fara un fast-food sau un cinema,dar plin de oameni dragi mie,,,aici e familia mea,prietenii mei,aici e locul in care daca lesin pe strada gasesc 5 oameni dornici sa ma ajute,,,
locul in care daca dau un telefon cineva vine in 5 minute sa ma ajute la orice necaz,, locul in care daca te plimbi pe strada vorbesti cu cel putin 10 persoane dragi tie ,e locul sufletului meu,,,,
Ptr mine tara mea de suflet,e strans legata de oamenii mei de suflet,,,unde sant ei acolo sant si eu,,,
Ar fi foarte greu ptr mine sa imi gasesc o tara de suflet fara familie ,neamuri ,prieteni buni ,oricate beneficii mi-ar aduce pe alte planuri,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

frumos subiect..."patria mea este limba romana..." spunea nichita stanescu...
ubi bene, ibi patria...spuneau latinii...
tara mea din suflet este acolo unde se vorbeste limba in care visez, in care imi exprim cele mai puternice emotii, in care imi alint copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

Tara din suflet?
Romania copilariei ... pe care din pacate nu o mai regasesc in Romania de azi ...

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

ai zis bine...Romania copilariei mele nu mai exista...decit la mine in amintiri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput