Pestisori... pestisori... (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Olala, Miha. Faina tare gentuta ta ! Felicitari si s-o porti cu mare placere !

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Tot io ... Dany, n-am uitat de "cererea" ta legata de un anume povestit... dar, e o poveste asa de lunga , incat nu stiu unde-i inceputul si care-i capatul ... cand o sa reusesc a face mental o varianta scurta, o sa povestesc si despre "calatoria" mea ... si, da, pe 24 avem petrecere ! Wooow, ce-au trecut anii!!! Parca nu cred, inca, ca Robert face deja 4 ani ... hmmmhhh... ce de-a peripetii si bucurii ... hmmmhhh... o sa revin io asupra celor cerute de tine... olecuta de rabdare ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , multa multa sanatate mamei tale si bafta multa sotului , maine la operatie .Doamne ajuta sa decurga totul bine si sa se insanatoseasca grabnic .Fii puternica si gandeste pozitiv .Noi suntem langa tine .

Mihaela , esti fenomenala.Marfa arata geanta .Sa o folosesti cu mare drag , si cata migala in interior ... imi faci si mie una dar sa fie din aia pt . bebe ...ca sa ai timp sa o faci , ca pana fac eu beb gata si gentuta sa treaca durerea de dinti si sa scapi curand

NICOLL, bravo ca ati plekat si a meritat distractia , cred si eu ca printesele au fost incantate . sa mai faceti iesiri din astea .Si pune mana si maninca , nu sta flamanda toata ziua ca nu e bine , maninci dimineat si iti iei ceva sui la tine ca sa maninci la prnaz.Nu ai posibilitatea sa incalzesti ca sa poti lua mancare gatita ?

Ely , mersi !Da-i si baietii la gradi ?

Cryna, arunca si al mine o ciorba ...maine cred ca fac si eu o ciulama de pui , am niste pulpe dezosate.Si cat de harnica ai fost vezi ca te-am intrebat mai in urma ceva legat de Italia , nu te fofila si raspunde

Pup toata gasca si mai revin.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

No, iar am scris in acelasi timp ...e ceva ..clar ...

Ok. cand esti pregatita .

Si de party cum te pregatesti ?

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Tot io ... Dany, n-am uitat de "cererea" ta legata de un anume povestit... dar, e o poveste asa de lunga , incat nu stiu unde-i inceputul si care-i capatul ... cand o sa reusesc a face mental o varianta scurta, o sa povestesc si despre "calatoria" mea ... si, da, pe 24 avem petrecere ! Wooow, ce-au trecut anii!!! Parca nu cred, inca, ca Robert face deja 4 ani ... hmmmhhh... ce de-a peripetii si bucurii ... hmmmhhh... o sa revin io asupra celor cerute de tine... olecuta de rabdare ... .

Dany

Mergi la inceput

Ha, ha... Dany... iar te "auzisem" ... ti-am raspuns deja mai sus dar, cum am trimis iar amandoua odata , n-ai zarit raspunsul meu ... .

Mergi la inceput

Ely, foarte fain .Gata , am ales , salonul London, au si meniu special pt ian-martie 2010 ...ce sa mai stau ...ii trimit si domnului , cred ac zice ca am innebunit , dar daca nu pricepe odata , zici ca e asa ...

Dany

Mergi la inceput

Pai, na... petrecerea o facem acasa , in familie, ca de obicei ... o sa fie frumos pt. ca, lui Robert ii plac genul asta de petreceri: cu tortulet, cantat "la multi ani", etc., ... abia asteapta... oricum, mai e o saptamana, mai vedem noi pan' atunci ...
Hmmhhh... si noi, ne-am aprovizionat aseara cu pui intregi pt. ciulama ... i-am bagat la congelator si ii scoatem cand avem pofta de ciulama cu mujdei, mamaliguta si branza de burduf ... in ultima perioada cam avem pofte de asa ceva ...
Iar, despre trimisul raspunsurilor in acelasi timp ... cre'c-o fi ceva ... iote, azi, si cu Nicoll am trimis odata, la pranz, ca ceruse de papa ... si, de aia, nici ea nu-mi observa mesajul cand l-am trimis ci, mai tarzior oleaca ... hmmmhhh... ...

Mergi la inceput

Cryna, eu am niste branza de la tara , batuta la borcan, maninci de te lingi pe bot

Dany

Mergi la inceput

Mmmmmmm... yami-yam Dany ... ... S-aveti pofta mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sar'na, fetelor pt laude!

Sa inteleg ca vi-e foame de tot vorbiti de mancare...si mie ca abia de ceva vreme am ajuns de pe drumuri.Am fost cu bicicleta in parc si iute a zburat timpul...dar bag amu' niste paine cu zacusca
Nu v-am zis...am facut pt prima oara in viata mea zacusca, nu cantitati industriale ci asa cat sa mancam de cateva ori si toti mi-au laudat-o.Mi-au iesit doua borcanele de 400 si intr-o craticioara am mai pus ca trebuia sa i-o dau mamei si no sa n-o inapoiez goala
Sa va dau si voua?...iaca cine vreaacili sa

Dany, facem geanta cum nu, dar cum e aia pt bebe ca zau de stiu.
Cryna, mai un pic si vom vedea poze multeeeee.Ce tort îi faci?

Fug sa mananc ca tare foame îmi este...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput