Buna ziua,va contactez in legatura cu urmatoarea situatie: daca eu sunt din Bacau si nasc in Bucuresti certificatul de nastere al copilului il fac in Bucuresti sau in Bacau?
Va multumesc, astept raspuns.
20+
In Bacau
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Tin sa te contrazic.
O prietena a nascut, nu de mult, la Bucuresti si nu i-au dat voie sa iasa din spital pana cand nu a scos sotul certificatul de nastere. 
De aceea am intrebat si eu pentru ca o sa nasc la Bucuresti la spitalul Elias si am mai auzit zvonuri de genul ca nu te lasa sa pleci daca nu faci certificatul.Nu ar fi asta o problema il fac unde o fi sanatos sa fie copilul.
21+ 
Copilul se declara la primaria in raza caruia este spitalul unde nasti. In cazul spitalului Elias, la sectorul 1. Daca nu ma insel serviciul de stare civila, sau cum se cheama acolo unde elibereaza certificatele, este in imediata apropiere de spitalul Elias.
Eu locuiesc in sectorul 1, dar copiii i-am nascut pe amandoi in sectorul 2, si au certificatele de nastere eliberate de la sectorul 2.
Edit: uite aici gasesti informatii cu adresa unde e serviciul de stare civila si actele necesare la declararea nasterii http://www.primariasector1.ro/articole/53/Directia-Stare-Civila.html
Alaturi de SEBI