Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 21
ramonai spune:
Multumesc de incurajari Aerlilian, Magdita, Mikka, Adrianaady. Eu am ajuns la dr. Tutunaru in urma recomadarilor unei prietene, care l-a si descris e cam expeditiv, dar stie ce face. Pe langa asta, am aici in fata ochilor zecile de recomandari facute de voi, asa ca imi este suficient sa merg la el cu toata increderea ca problema mea va fi rezolvata la un moment dat.
Chiar daca nu e foarte comunicativ, mi-a parut oricum un tip de treaba.
Aerlilian, am fost demoralizata citind ca persoanele cu fibrom, odata inlaturat acesta, au oricum predispozitie pentru a face inca unul, si inca unul, si ca se ajunge in general la histerectomie, la un moment dat. Dar m-am imbarbatat intre timp si sunt mult mai optimista decat atunci cand am scris mesajul anterior, deocamdata nu ma gandesc decat sa am copii si sa nu imi fac griji pentru drobul de sare.
Mikka, si eu am fost luni si miercuri saptamana trecuta si nu era nimeni, am crezut ca asa e in general. Dar vineri am stat si eu aproape 2 ore, astazi la fel, erau vreo 10 persoane cand am ajuns eu la ora 17.50. Deci, rabdare sa tot fie.
Stii cumva pe la ce ora incepe monitorizarile? Mie mi-a spus sa vin intre 16-18, l-m-v. Oricum, pentru monitorizare o sa mai vin la inceputul lunii septembrie. Pana atunci, va citesc in continuare.
Ramona
magdita spune:
Scumpele mele, avem capitol nou aici
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!