Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Felicic, bine ai revenit din concediu, ca tare dor ne-a fost de tine .
Bella, suntem toate alaturi de tine, trebuie sa se intample pana la urma minunea pentru fiecare dintre noi, e doar o chestiune de timp si de rabdare, asta in cazul in care s-au facut investigatii si tratamente, adica eventualele probleme de infertilitate s-au rezolvat.
Ramona, bine ai venit printre noi. Iti doresc ca dr.T sa fie dr-ul care te va ajuta sa devii mamica. Nu e un medic fff comunicativ, dar daca vei capata incredere in el, o sa fie bine. Exista multi medici buni, nu zice nimeni ca T e cel mai bun, insa e vorba de relatia pe care o stabilesti cu el si de increderea care exista sau nu. Eu, de exemplu, nu ma vad la alt medic. Am sentimentul ca dr.T ma va ajuta sa devin mamica .
Anka, acelasi lucru ti-l doresc si tie.
Lilisor, am prestat corespunzator, am senzatia ca am ovulat vineri, acum Doamne ajuta .
Aditu, numai azi nu-i maine .
Elly, concediu placut si relaxare la maxim.
Mirela, imi pare rau pentru vestile nu tocmai bune, bafta multa .
Cristy, tocmai pe tine te uitasem. Cam asa se intampla cu clomifenul, la unele femei micsoreaza endometrul, insa tu trebuie sa ai incredere in sansa ta, si daca dr.T a zis ca il rezolvi cu utro, inseamna ca asa va fi. Tinem pumnii in continuare .
Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

salutare!
Ma puteti ajuta sa rezolv o dilema?
Vinerea care vine ar trebui sa incep monitorizarea la dr. T., fiind ziua 10. Totusi, avand in vedere ca z11 si z12 sunt in weekend si nu face monitorizare atunci, oare are rost sa ma apuc sau sa o las pt luna viitoare? Ma gandesc ca rezultatul ar putea sa nu fie tocmai concludent.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iepumic, dr.T face monitorizari si sambata si duminica, daca tu incepi monitorizarea vineri, el iti va spune cand sa vii urmatoarea data, duminica sau luni. Deci mergi cu incredere.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Iepumic , cine zice ca nu face monito si sambata ..? Face .
Nu inteleg care e problema de fapt . Mergi vineri in ziua 10 , apoi te va chema luni la cabinet . Simplu...
Bafta !

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetele mele dragi va multumesc din suflet pentru urari. sincer va spun mi s-au cam naruit sperantele ca voi ramane gravida. poate azi sunt putin in butoi. dar de cate ori vine craciunul, pastele sau ziua mea imi dau seama ca a mai trecut un an si eu nici anul asta nu am langa mine un copil. asta e...vorba sotului meu...de la viata trebuie sa luam ceea ce ne da dumnezeu iar daca el nu vrea trebuie sa mergem mai departe.
valy sa iti traiasca ingerasul si sa te bucuri de ea.
anaconda nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata fetelor! Voiam sa va intreb daca cumva Tutu a recomandat vreuneia dintre voi si altceva in afara de utrogestan pt progesteron? Desi stiu ca in general asta recomanda. Am constata ca de la utrogestan mi se activeaza candida. Este a doua luna cand o patesc. Cam la 4 zile dupa ce incep sa imi pun utrogestan incepe si candida. Pffff si nu o suport. Am intrerupt utrogestanul in a 6-a zi si deja parca si semnele de candida m-au mai lasat.O sa-i spun cand merg la el. In sept ma duc la monitorizare. N-am fost deloc dupa laparo. Adica in august, ca in iulie am facut operatia.
Pentru toate tutunicile:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna dimineata fetelor

magditza, asta e, imbucurator este ca a crescut numarul gigeilor, dar nu sunt de calitate morfologic vb si madam Matei a spus ca nu are cu ce lucra nici macar ICSI.
asta mi a placut la ea, ca a fost sincera si ne-a spus, nu s-a aruncat ca altii sa ne ia banii si apoi sa inventeze cine stie ce scuza in cazul esecului.

ia dat tratament, o luna de zile Puregon, 75 ui/ zi.

scump cu spume, acum sunt in cautari pe la farmacii si depozite.

andra intru si va spun ce si cum.
o sa fie bine pana la urma. vb ca am ceva de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

A venit Felix!!!Uraaaaaaaaaaa!!!Intra mai repede si spune-ne cum a fost, ca te mananc la ce dor mi-a fost de tine!
Magdita , stiam eu ca va fi bine...Ai sa vezi!.
Alina , mie mi-a zis Tutu utrogestan sau AREFAM.Poti incerca!
Scumpele mele, ieri am fost din nou la manastirea Radu Voda si l-am rugat pe Sf. Nectarie sa ne binecuvanteze cu copilasi pe toate cele care ni-i dorim.E minunat locul acela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza dragele mele,

iata-ma si pe mine pe baricade dupa un week-end tareeee frumos care a trecut cam repede.

rocsy, cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI!!! Iti doresc ca urmatoarea aniversare sa te gaseasca cu un bebe in burtica.

bella, suntem alaturi de tine. Sper ca urmatoarea inseminare sa-ti poarte nororc,sa nu mai trebuisaca sa faci altele. Te apuci imediat sau faci pauza de cateva luni?

lilishor, tinem pumnii sa se produca nidarea luna asta.

felixut, bine te-ai intors. Ne-a fost tareeee dor de tine perioada asta.

elly, vacanta placuta. Sa te relaxezi si sa te intorci cu forte proaspete.

cristy, bafta maxima la inseminare. Sa vii cu rezultate bune!

nu in ultimul rand vreau sa urez si eu un bun venit noilor fete si le doresc ca Tutu sa le indeplineasca dorinta de a avea bebe cat mai repede.

Lali 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

helouuuu fete cucuiete

Felix.... bine ai venit ne pregatim sa bem? hai ca am nevoie de o veste buna
Alina... esti sigura ca e candida ? si de la utrogestan a scurgeri albe, doar ca nu sunt insotite de mancarimi, eu cred ca te-ai sperit degeaba oricum sa vb cu dr.

multe pt fete

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput