PRIETENE FARA TITLU (44)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Multumesc fetelor. Da, ma simt mai bine, de fapt bine. Nu am mai facut de mult tare criza de fiere. Defapt de cand sunt aici de 8 ani foarte rar fac............de ,are grija al meu ce mananc. Ma cearta ca pe copii mici cand bag ceva "nepermis " in mine. De data asta am patit-o de la o mancare de legume cu ardei de la restaurant.
Moni, iti vone sa-l smotocesti tot pe bebele tau. Are niste falcute numai bune de prins.
Da, Bee, si pe Daria a tinut-o c.am o luna icterul. La sputal aveau un fel de termometru (ca cel de bagat in ureche) si il puneau pe frunte si asa ii masurau (aproximativ) bilirubina. A fost o noapte la lampa. Cat am stat in spital (10 zile) ii mai luau sange dar cred ca numai de 2-3 ori au repetat analiza de sange.
Va pup sunt pe fuga
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisoi3/pisoi3.jpg)
pisoi3 spune:
Gata, am revenit.
DENISA, multa sanatate iti doresc, sper sa iti rezolvi problema si sa nu ajungi la operatie. Apropo de tiroida, verisoara sotului (are 30 de ani) s-a operat recent, i-au scos jumatate de tiroida si au analizat partea scoasa, se pare ca e ok, insa i se umflase rau de tot si operatia a fost singura solutie.
Sper din inima sa iti revii, incearca sa nu te mai stresezi, ca am inteles ca si stresul are un rol foarte mare in dereglarile astea.
ANA, te inteleg cu uitatul, eu de fiecare data uit ceva cand plec, si de cele mai multe ori sunt chestii importante, parca e un facut.
Spor la rezolvat ce ai de rezolvat.
INGRID, ati rezolvat cu pasaportul?
GIO, e un superb bebe Edi, mereu ma uit la pozele voastre. Ai niste copilasi superbi.
CRISTINA, si la pozele lui Razvanel ma uit mereu, e un dulce si un frumusel.
BRANDUSA, tot cu examene suntem, nu s-au terminat inca, dar deja m-am obisnuit, nu ma simt bine daca nu invat ceva intr-o zi.
Si asa visez la o vacanta, relaxare totala si pierdut vremea.
Despre noi: suntem bine, au fost bunicii, au plecat, asta mic a fost foarte fericit ca au venit, s-a jucat cu ei si a vorbit in romana, le-a tot povestit ce face el si a invatat poezioare si cantecele in romana. Dupa ce au plecat bunicii, nu a suferit in mod deosebit, oricum el este invatat cu noi, pe bunici ii vede o singura data pe an. Este un dulce, un jucaus si un cuminte, ii place in continuare sa ii citim mult, mai nou e pasionat sa faca puzzle, ii place sa asculte povesti din lume (avem tot felul de carti cu cd cu povesti orientale, africane, janoneze). Eu incerc sa il deschid catre alte culturi si tot ii povestesc si ii citesc carti despre copiii din alte tari, ii place foarte mult sa descopere alte culturi. Se cam obraznicise cand au fost bunicii, ca ii faceau toate poftele insa acum e ok, i-am explicat si acum s-a cumintit.
Poze nu am pus inca, o sa ma ocup zilele astea., sa aveti o zi frumoasa, revin mai tarziu.
Lost in different projects...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Am revenit si eu,dar nu stiu daca apuc sa scriu ca mintenas se trezeste si Tudor,parca incepe sa chitzaie deja - pe bune ca trage niste chitzaituri ascutite uneori de zici ca e un soricel Am dormit si eu cu el vreo 3 ore
amandoi in patul mare,ca de ieri m-am smecherit ,am inceput sa ii dau sa suga si stand culcata
Mdaa ... merg sa ii dau papa si revin dupa.Tot asa patesc,va citesc si pe cand sa scriu ceva ... trebuie sa fug
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Anda, ma bucur ca-ti plac pozele noastre, nu prea sta el la pozat, dar merge.
Monica, e super fain ca poti sa-l alaptezi pe Tudor din pozitia culcat, io n-am putut, dar cred ca nu m-am straduit suficient. Este f. confortabil, si poti si s-atipesti putin...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Bee spune:
Si eu culcata il alaptam pe Razvi, care sugea toata noaptea! Altfel chiar n-ash mai fi dormit.Acum e cu cantec, fiindca mi-e imposibil sa stau pe parti din cauza operatiei. Sper sa treaca.
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Moni-mai vrem poze cu Tudor, care mi-a amintit de Alex pe la 2,5 luni ![]() http://www.dropshots.com/emmaalex#date/2007-10-19/10:05:10 |
Daaa vad ca era si Alex grasunel foc
![](olala.gif)
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
Ursoaica spune:
Buna seara
Moni Bine ati venit acasa sanatosi! Dar mare se facu Tudor! Bravo lui o sa faca fetele coada dupa el
Citat: |
citat din mesajul lui Bee Ursoaico, cum esti? Gravidutza? Tu ai fost anul trecut in Bulgaria la Sf Constantin si Elena? Parca asa imi amintesc. Erau calde piscinele? Ca am inteles ca acolo ar fi ceva ape termale si baze de tratament........Daca tot am pierdut orice forma de balaceala anul asta, tare mi-ash dori o piscina cu apa calda mai la iarna, dar nu ma indur sa merg la Felix sau Herculane, ca e departe. Parca Bulgaria e mai aproape, nu mai spun de trafic ca e mult mai liber. |
Am fost la Hotel Azalia acolo, si toate cele 4 piscine erau calde dar nu stiu cum vor fi iarna caci nu erau ciorba de calde.
Liliana si eu vreau sa treaca vara asa ca, eu nu te injur. Poate mai apare si vreo fetita din spate de undeva mascata de flacau...
![](icon_smile_blush.gif)
Ursoaica spune:
Rezultat aflu abea sambata-duminica.
Fetelor am luat-o razna de tot ... m-am luat de mana cu Tino si ne-am inscris la a 2-a facultate ... eu se pare ca am ceva sanse sa scap mai lejer, ca cica imi pot echivala toate examenele identice si sunt destule. Vedem noi pe parcus ce iese.
monica70 spune:
ALI eu parca presimteam ca o fi fix ca la tine cu Ianis ! Despre Iarina si dormit pe jos e mortala,zice ca ii e comod,ai?? Si Diana mea isi insira perne intre masuta si coltar - ca n-avem masa sub care sa se poata instala - si se face ca doarme p-acolo,dar n-a ajuns sa doarma de-a binelea inca.Si eu cand eram mica imi faceam asa sedii,tin minte ca stateam sub masina de cusut Ileana,d-aia cu pedale,ma dadeam hutza pe pedala aia mare a ei
Va sa zica inca mai ai lapte si inca mult! Pe Iarina pana cand ai alaptat-o? Sa ne mai povestesti si de ea cand apuci ... si de relatia ei cu fratelo!
LILI deci baiat ... daca tu esti multumita e ok (bine ... era oricum ok ...) ,ramane sa il convingi si pe Nicolas de asta! Diana mea deja a zis ca ar vrea sa avem si o fetita (bine ca n-a auzit-o taica-su
) dar am convins-o ca o sa ii faca frate-meu o fetita cu care sa se joace ... da' ce sa zic ce in graba o face si asta ceva
De faza cu ruptul membranelor nu m-am gandit dar chiar ca e ciudat ... iti dai seama ca cine stie cat mai stateam bine mersi dilatata 10 si nici n-as fi avut habar!!!
Nu te necaji cu placenta ca in general se ridica ,o fi bine! Vad ca te rezolva Denisa si cu alergia,sper sa functioneze chestia aia! Io vreau sa tina vara pana in octombrie macar sa apuc sa ma balacesc din plin!
ANAMARIA mi-ar conveni dimineata ca s-au anuntat o multime si majoritatea pot doar dupa-amiaza sau in WE.Asa macar am fi doar noi In plus or fi mai fresh si gagicile,inainte de masa sa se mai joace un pic! Mai vorbim la telefon ce ,cum si cand
Figura fusesi cu tricourile,lasa ca ii sunt bune Clarei si la anul cred! Si zici ca e delicios Cristi?
Figurina Clara!!!
ANDA acum ca au plecat musafirii sper sa ne mai delectezi si cu niste poze! Super ce ii citesti tu lui Mark,n-ai ceva "bibliografie" si in romana sa imi recomanzi? SI zici ca a prins si el gustul de puzzle,bravo lui! Diana deja e plictisita de asa ceva,poate la iarna ii revine cheful.Sau daca ii umpar vreunul nou,ceea ce n-am facut de juma' de an
URSULINA mersi ,deci se prinse au ba??? Inca nu stii?
Revin imediat ca a atipit strumfulici si sper sa mai am marja vreun sfert de ora pana apare mami sa ii faca baie . Nu ma lasa pe mine inca,pentru ca sa nu stau aplecata ,ca sa n-am probleme cu spatele.Asta pentru ca am pus cadita in vana de data asta si e cam jos.La Diana o puneam pe un scaun ...
Ursoaica spune:
Fetelor vreau sa imi cumpar un domeniu .ro si nu stiu de unde si unde sa il gazduiesc ... nu ma pricep deloc ... aveti vreo idee?