Clubul nelinistitelor...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

mda....si eu care prinsesem niste aripi...acum constat ca viata loveste again and again. de toata jena...oare ala de da in mine nu are asa...niste mustrari de constiinta...uneori parca si aud rasetul cosmic, universal, de batjocora. se distreaza asa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dov ce s-a intamplat... cu cine ai..?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

daca eu as putea sa ma exprim fluent si curent..as spune eu mai multe(dar nu mi'a dat Dumnezeu harul asta)..as incerca sa ma exprim dar desigur nustiu daca veti inelege mare lucru...

as fi vrut sa spun de raul ..care defapt credem noi ca'i rau dar e util..pt cresterea noastra..etc. sa nu ma pierd pe aici si sa ma luati in suturi

Mergi la inceput

ce ziceti asta ne ajuta?

www.youtube.com/watch?v=DHkpdtXF_D4&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eitaliaromania%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FTOPIC%5FID%3D286&feature=player_embedded#t=107" target="_blank">un defect al femeii...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Draga mea draga slimatei, scrie asa cum iti vine, scrie cum dicteaza inima ta...eu sigur o sa te citesc!
Cu iluminarea mai greu: uite Andrei intra la liceu, eu ma simt batrana, simt ca deja nu mai sunt tanara aia, simt ca sunt multe care nu le-am facut, si pentru care nu stiu daca mai am timp!
e o bucata muzicala in voga acum: daca maine ar fi ultima zi, ce ai face?
Sincer, nu stiu ce as face, nu stiu daca as trai frumos, mai frumos decat acum! In fact, nu stiu daca acum traiesc frumos!

Mergi la inceput

parerea mea e...sa nu ne lasam coplesiti de valuri...cate au fost ..cate sunt si cateee..or mai fi... ce bine ar fi sa putem intr-adevar sa ne bucuram de fiecare clipa traita.. pe langa faptul care cred eu acum e ca te simt "imbatranita"vorba vine..mai matura cred ca e o experienta unica... de'as trai si eu frumos si'n armonie cu mine insami pana sa'mi vad odorul la liceu...
uneori mi se pare o vesnicie..e foarte frumoasa perioada ce o traiesc acum cu fiimea..e de o dulceatza inimaginabila..dar daca n'ar fi si atat de epuizabila...deh..poate cer prea multe....dar cred ca mereu va exista cate ceva care nu va merge..ori e una ..ori e alta...

sincer reflectand la ce mi'as dori ..si nu am...ehe... intotdeauna iti doresti ce nu ai...parantezaapropo de asta...odata nasica mea..imi spunea...tu ai un par superb lung, drept, si blond...eu in schimb am opusul tau..brunet, tot exagerat de lung, dar cretz ..mi-e sila de el..l'as taia..dar asta e pt mine tot farmecul..mi'ar placeasa-l am ca a l tau...am zis da..intotdeauna ne dorim ce nu avem...

mai am din'astea...nustiu daca's la topicul potrivit..dar functioneaza cred si in cazul barbatilor la fel...intotdeauna mi'am dorit un barbat cu o cuafura particulara..nu o pot descrie... si mi'a dat Dumnezeu un barbat pe jumate chel..dar important cred eu ca ne iubim

ehe ...si daca ar fi sa intru in detalii...
multe nemultumiri la mine le compensez cu altele.... altfel cred ca as merge din depresie in depresie...si asa mai stau pe margini uneori

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare!
Am descoperit de curand acest subiect si ma regasesc si eu in acest club.
Voi implini peste putin timp 30 de ani si desi aveam oarece temeri de acest prag, eram optimista. Credeam cu ceva timp in urma ca sunt implinita pe toate planurile, insa de putin timp visele mele s-au naruit, sperantele pe care le aveam acum 4 ani cand am spus "da" la fel.. Dupa 9 ani de convietuire(din care 4 ani de casatorie)trebuie sa iau viata de la capat..
Imi doream o familie, o casnicie fericita si o viata linistita.
Acum imi doresc sa imi refac fortele ca sa merg mai departe cu fetita mea , sa ma redescopar, sa traiesc viata frumos si sa ma bucur de orice lucru bun ce mi se va intampla in viata.
As vrea sa fiu mai sigura pe mine si pe puterile mele.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Kriss, imi pare nespus de rau, nu imi vine sa cred
Va admiram pozele din vacante, pareati atat de impliniti.

Mergi la inceput

buna cristina..eu una nu vreau sa cred ca la asta te referi...sper sa fie doar o nemultumire de moment si trecatoare...
n'as vrea sa ma amestec prea mult ..dar incerc din tot sufletul sa fiu optimistanumai bine..

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Kriss, imi pare nespus de rau, nu imi vine sa cred
Va admiram pozele din vacante, pareati atat de impliniti.

paream..vacanta a fost in primul rand pentru fata.Nu mai mergea relatia ok demult timp..adica gandeam ca toti au perioade si mai bune si mai rele in casnicie, insa m-a inselat inca dinainte sa raman insarcinata..mi-a ascuns relatia si multe alte tampenii care au venit impreuna cu ea,nu era mai deloc pe acasa, ma respingea pe toate planurile din diferite motive si in tot timpul acesta eu eram prinsa cu cresterea fetei, cu menajul casei si ne-am distantat tot mai mult..pana cand anul trecut am aflat inainte de Craciun de relatia pe care o avusese. Am pus in balanta toate si dupa o discutie calma a hotarat sa ramana cu noi si sa redevenim o familie..m-a sustinut si a fost langa mine sa imi revin din soc si 3-4 luni a fost ok, dupa care a inceput iar sa devina rece..Sa nu crezi ca nu au fost discutii, incercari samd..insa el nu doreste, nu depune efort si ce s-a stricat in 2-3 ani nu poti repara in cateva luni..asa ca e mai simplu sa dai cu piciorul la o relatie de 9 ani, o casnicie de 4 si un copil de aproape 2..oricum e criza si trebuie sa "tai" din cheltuieli,nu?Asa ca pe furis si-a facut bagajul si s-a mutat dupa o discutie in care am incercat sa il fac sa depuna si el efort in relatie..si a zis ca nu poate, ca nu ma mai iubeste asa cum iub. o sotie din cauza ca sunt fiica tatalui meu(ei au lucrat impreuna si au ajuns sa se urasca).. Nu e comunicativ, e ascuns, nu poti scoate nimic de la el..dupa ce s-a mutat, vorbind despre noi..a venit cu alte motive de despartire..din cand in cand le ruleaza..Pur si simplu la 34 de ani nu stie ce vrea. E foarte incapatanat, chiar prosteste, spunandu-mi la un moment dat cand, fiind gripat l-am chemat acasa sa il tratez ca prin tel nu pot, ca berbecii nu dau inapoi niciodata..
La inceput am vrut foarte mult sa ne impacam..insa judecand la rece in timpul care s-a scurs de cand a plecat..mi-am dat seama ca nu mai vreau un asemenea om langa mine, chiar si daca mi se rupe inima in doua..daca el nu face o schimbare radicala nu mai pot si nu mai vreau sa suport si sa trec prin tot ce am trecut(sa nu mai zic ca am ajuns din intamplare, cred, sa pun in masina de spalat chilotii individei care si-i uitase in bagajul lui)..pur si simplu in ultimii 3 ani am fost mai mult singura, el neimplicandu-se nici in cresterea si educarea fetei..nu mai vreau sa ma gandesc unde e, cu cine, de ce vine asa de tarziu, sigur se duce in afara orasului cu treaba, cu cine vorbeste la tel, cine ii trimite sms samd..Nu vreau sa imi mai ocup timpul meu si pe cel care il dedic fetei stand si ascultand cu cine vorbeste, pe unde se duce, cu cine a vb pe mess, ce id-uri de mess a verificat sau pe ce site-uri s-a inscris samd..E trist si jenant sa stau sa urmaresc un barbat..nu era in firea mea, insa toata secretomania din viata lui m-a tampit pur si simplu..vreau sa iubesc si sa fiu iubita si respectata nu numai prin cuvinte ci si prin fapte..
Acestea sunt doar cateva din poveste..ca as avea de scris un cap.intreb cred:)

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput