Prietenie la plesneala-NIMIK nu ne infrange!
Raspunsuri - Pagina 7
devoska spune:
Neata!
Delphi, asa te lauzi de dimineata! Pai Max ce a facut azi noapte, nu te-a mangaiat tandru pe frunte?
Multam pentru cafea!
Sa aveti o zi superba!
Delphinas spune:
dev neata. max nu a auzit cand au cazut oalele din suportul de vase, dar sa ma mai mangaie pe mine.
sara cum mai e?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
Neata
Multam de cafea,macar virtuala ca pe a mea abia acum o fac
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mihaela77O spune:
neata!
delphi,multam de coffe!pup sa treaca durerea de cap!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ank83 spune:
'Neata ... mai dau si eu o tura de ... asa cum am promis
Imi pica ochii in gura.... cred ca bag si un ceai verde ...sa ma trezesc odata ca fiu-meu trage de mine de o ora deja si degeaba
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt
Delphinas spune:
un leac de vraci pt dureri de cap nu stiti?
sau vreun descantec?
oana nu te-au mancat algele la mare??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Pai stia mamaie descantec dar nu am putut sa il invat ,imi mai aduc aminte doar ca spunea"daca e femeie sa ii cada tzatzele,daca e barbat sa ii cada c..."
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Delphinas spune:
Descantec din asta nu vreau....tin picerile incrucisate sa nu se prinda, ca altfel ma lasa Max fara de
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Ank83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Pai stia mamaie descantec dar nu am putut sa il invat ,imi mai aduc aminte doar ca spunea"daca e femeie sa ii cada tzatzele,daca e barbat sa ii cada c..." anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
il stiu eu pe tot ...dar in varianata "de-o fi e femeie sa -i plesneascatzatzele si de=o fi de barbat sa-i curga pisi..... sa-i plesneasca boas...... "
Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas Descantec din asta nu vreau....tin picerile incrucisate sa nu se prinda, ca altfel ma lasa Max fara de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Sau ....incearca de 3-4 ori pe zi timp de o saptamana ... se lasa sigur fara dureri de cap
Poze pitici
Pretendenti pt