Aspirante din Galati si din Braila (6)
Raspunsuri - Pagina 5
provista spune:
nu inteleg de ce nu se unesc cele doua subiecte referitoare la gl si br?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
DORIS_71 spune:
Buna Galatencelor, mai bag si eu cate un ochi pe aici din cand in cand. Noutati nu am, ne pregatim de intoarcere in tara adoptiva.
Doris 30+ Matteo ......
poze
AMR 9 SAPTAMANI
inna30 spune:
ank24 scuze pt intarziere dar sunt in curatenie si intru mai rar si maine plec la tara pt 2 sap cu bebe.Eu am nascut prin cezariana, am dat la anestezist 1.5 mil, la mana2 tot 1.5 mil, dr botezatu i-am dat mai mult pt ca am avut si celule stem de recoltat...in rest doar cat am stat la reanimare am dat la 2 asistent 20 ron la cea care s-a ocupat cel mai mult de mine in sala de op, si dupa toata ziua, si celeilalte in tura de noapte tot 20 ron..imi faceau calmante, ele oricum s-au purtata ff frumos si nu au cerut bani, le-am dat eu asa ca am fost multumita de ele si chiar s-au ocupat de mine..in rest la salon nu am dat nimic la niciuna, chiar daca ne faceau antib si calmate zilnic..erau ff dragute si nu lasau de inteles ca vor bani.
provista..e bien daca aveti numai un dintisor, eu inebunesc de la 4 luni, la 4 luni fix i-au dat 2 dinti , cei de jos iar acum de 1 sap..la 5 lunite jumate ii ies 6 dinti sus..toti odata, explozie in gurita lui de dinti, gingii umflate, tipete, roade tot, face febra, diaree, nu mananca decat lapte, nimic cu lingurita si roade si musca tot ce prinde...e jale..asa ca esti fericita ca aveti un singur dinte..cica e mai bine cand apar mai tarziu, sunt mai buni...cand apar devreme se cariaza repede.va pupic
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna30 ank24 scuze pt intarziere dar sunt in curatenie si intru mai rar si maine plec la tara pt 2 sap cu bebe.Eu am nascut prin cezariana, am dat la anestezist 1.5 mil, la mana2 tot 1.5 mil, dr botezatu i-am dat mai mult pt ca am avut si celule stem de recoltat...in rest doar cat am stat la reanimare am dat la 2 asistent 20 ron la cea care s-a ocupat cel mai mult de mine in sala de op, si dupa toata ziua, si celeilalte in tura de noapte tot 20 ron..imi faceau calmante, ele oricum s-au purtata ff frumos si nu au cerut bani, le-am dat eu asa ca am fost multumita de ele si chiar s-au ocupat de mine..in rest la salon nu am dat nimic la niciuna, chiar daca ne faceau antib si calmate zilnic..erau ff dragute si nu lasau de inteles ca vor bani. provista..e bien daca aveti numai un dintisor, eu inebunesc de la 4 luni, la 4 luni fix i-au dat 2 dinti , cei de jos iar acum de 1 sap..la 5 lunite jumate ii ies 6 dinti sus..toti odata, explozie in gurita lui de dinti, gingii umflate, tipete, roade tot, face febra, diaree, nu mananca decat lapte, nimic cu lingurita si roade si musca tot ce prinde...e jale..asa ca esti fericita ca aveti un singur dinte..cica e mai bine cand apar mai tarziu, sunt mai buni...cand apar devreme se cariaza repede.va pupic |
aoleu 6!!!!!!!!!! mama mia. asa stiam si eu de aparitia dintilor... cu cat mai tarziu cu atat mai bine ... dar...om vedea va doresc numai bine sa treceti peste perioada asta naspa. aaaaaaa ai incercat pansoral gel ptr gingii?
dragos tea mea
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 Buna Galatencelor, mai bag si eu cate un ochi pe aici din cand in cand. Noutati nu am, ne pregatim de intoarcere in tara adoptiva. Doris 30+ Matteo ...... poze AMR 9 SAPTAMANI |
mult a fost ...putin a mai ramas ...... abia asteptam sa ne dai vestea cea mare... nastere usoara
dragos tea mea
sorinake spune:
la Galati, putine aspirante...
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
sorinake spune:
Doris, inca putin si iti vei vedea minunea mica! Sa fiti sanatosi!!!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
DORIS_71 spune:
Venim si noi cu noutati, am fost luni la eco morfologica, puiul meu e ok, avea 2150gr. Asa ca mergem inainte increzatori, ieri am fost si am luat si carutul, patutul trebuie sa soseasca, spalam hainutele si apoi asteptam cuminti momentul. Sper sa fie cat mai tarziu ca inca nu ma simt pregatita.
GALATENCE si ne mai auzim.
Doris 32+ Matteo ......
poze
AMR 8 SAPTAMANI
sorinake spune:
Doris, asteptam noutati de la eco!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
clodyac spune:
buna ziua
happymum ce faci? concediu placut si poate poate vii cu vesti mariiii
ank eu am nascut in judetean , am fost monitorizata pe parcursul sarcinii de d-na pop dar am nascut natural dupa 5 ore de contractii din doua in doua minute cu moasa doamna doctor era dupa garda si era prea obosita sa mai stea , eu am trecut prin calvar la judetean asa ca mai bine la maternitate nastere usoara si bebic sanatos
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya