Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza ii place lui Ruti mult de tot acolo si se vede si multe schimbari in bine.Acum e in grupa pregatitoare si ne-au anuntat ca in vacanta de toamna va intra la clasa 1,emotii peste emotii.Teme acasa nu face totul e la scoala dar acasa facem noi voluntar lucruri.Si programul e de la 8:35 pana la 15:15 cu o pauza de masa de la 12 la 13:15 unde o iau acasa sa manance sau ramane acolo si miercuri au zi scurta numai pana la 12:15.

Eu sunt super multumita ca ii place si merge fara comentarii.

Vedeti cum spun tot.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- interesanta atitudine la voi in tara fata de copii. Sincer sunt curioasa ce fac copii asa prichindei la scoala? nu poate fi rau cred ca mai mult de 20 de minute copiii nu pot participa la o activitate dar probabil la baza e jocul, gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza!

Hai, cine mai iese la interval?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ies io, doar sa ma bag in seama, ca de scris... pauza. Abia astept sa inceapa gradinita!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

neatza.

Mercedes ai dreptate totul invata prin joaca dar ce pot spune e ca Ruti deja isi scrie numele .

Gabitza eu vin la cafea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Prezenta si io, cam din 2 in 3 zile...

Moamaaaa, ce de activitati intelectual au copiii vostri... matematica, scoala... Si cand ma gandesc ca pitica mea sta de o luna la mama, culege rosii si ceapa, ia ouale de la gaini, vopseste gardul, uda prin gradina, si e asa de fericita, ca mi-a spus ca nu vrea acasa, vrea sa ramana acolo dar sa mergem si noi .

Ioana, hai, treceti la treaba, ca nu vreau sa fiu singura care 'munceste' organizat pe aici... O sa merg si azi la monitorizare, dar luna asta nu prea sunt sanse. Dar luna urmatoare o sa fim in concediu si imi fac mari sperante .

Am trimis un mail cu poze cu Mik mea pe contul comun, le puteti gasi acolo.

Aaaaa, diseara merg la concertul Madonna, sper sa nu surzesc pe acolo. Va povestesc maine cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Sa dau pe spate si mai mult nimic cand am vazut ce putin ati scris, dar bag seama ca merge spre mai bine; las' ca maine poimaine vine 1 septembrie, vin prichindeii acasa, reincepe gradinita si vom avea lucuri interesante de povestit.

SI eu merg diseara la Madonna, eu si trei sferturi de birou, in frunte cu sefii, care si-au adus nevestele si copiii de prin Israel. Sper sa fie frumos.

Apropo de activitati intelectuale, Ana a avut parte si de viata la tara in toata splendoarea cu animale si munca campului, dar si de activitati de pictura, modelare, invatat poezii etc. datorita soacra-mii. E aproapa sigur ca o mai trimitem si in prima saptamana de septembrie la soacra-mea caci ii place mult de tot si pana la iarna nu cred ca mai pupa (si nici atunci nu se stie), iar noi mai castigam o saptamana de libertate. Asa ca in week-end ne bate gandul sa plecam la mare, la Eforie Nord, n-am habar unde sa stam, daca stiti vreo vila/hotel dragut sa-mi ziceti.

Mikka - stai ca n-am inceput inca treaba la bb 2, inca ma mai analizez. Nici Ana nu vrea acasa, sunt ceva de speriat copiii astia.

V-am lasat ca ma cheama datoria. Sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci maine avem doua review-uri despre concertul madonnei la Bucuresti

Ce fain de copilutele voastre ca se distreaza la tara, cred ca si Andrei s-ar distra daca ar stii cum este

Mikka, am vazut pozele de pe contul comun.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitza, Ioana, cred ca pentru varsta asta putina activitate departe de blocuri, masini, parcuri e exact ce le trebuie. A mea s-a dezvoltat mult in aceasta luna, e mult mai sigura pe ea, mai descurcareata, mai indemanatica, si vorbeste muuuuult . Gabitza, pacat ca nu ai unde sa-l duci pe Andrei, dar recupereaza el cumva...

Ioana, pai ce mai stai sa mai analizezi... treci la treaba ca dup-aia e diferenta prea mare si n-o sa-ti mai arda de pampersi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mikka - ma analizez pe mine, bre, de diverse bolesnite, ca decizia e luata; iar de pampersi abia am scapat cu Ana (pe partea de kk e vorba) si stai asa, s-o vad si pe-asta ca inca nu-mi vine a crede ca acum face la WC - ma conving cand vine acasa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput