Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chris, asta cu dat ochii peste cap si mi-e rau aoleu mor e tactica si la soacra-mea. Doamne, nu-mi vine sa cred ca barbatii astia sunt atat de tute incat sa puna botul la asta. Macar tu il ai pe sotul tau cu capul pe umeri, al meu cand vine vorba de ma-sa totul se opreste in loc. Nu mai scriu ca de bine nu e

Iti trimit PM cu detalii despre ap.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

pfiuuu...dar ati scris nu gluma.

Ma intristez sa aud ca aveti probleme cu socrelele.Caci eu nu stiu cum este sa ai probleme cu asa ceva si tare mi-as fi dorit sa mai traiasca soacra sa ne ajute si pe noi cumva.desi cred ca de acolo sus poate ne ajuta mai mult decat daca ar fi in viata dupa cele citite mai sus.

Ii povesteam barbatului faza cu socrela si a cui casa este mai mare si mai luminoasa (faza povestita de Androix.)Si spunea barbati-miu ca daca este asa socru-miu ar fi cel mai in masura sa faca chestia asta ca are ditamai domeniu si o baie cat sufrageria mea.
Inca o data imi pare rau sa aud ca aveti probleme de genul asta.

Acum sa va zic de petrecere si de cadoul care i l-am luat lui ciprian.Pana la urma pentru ca nu aveam cu cine sa las copilul, m-am lasat de ideea cu plecatul pe undeva.Asa ca m-am gandit sa ii cumpar un set de golf, caci iubitul meu spune ca marile contracte se semneaza pe terenul de golf si nu in birou.Acum eu cum sunt tuta in ale golfului( si el la fel de altfel) ma apuc sa dau telefoane sa vad care e treaba cu golful .Si sun la UK Golf Academy si incep sa ii povestesc omului cum ca e ziua barbatului si vrea sa invete golf, si ca eu...vreau sa ii cumpar un set de golf dar nu stiu de care.Bun...
Si incepe domnul de pe fir sa imi spuna ca nu e asa de usor de cumparat(daca ma intebi pe mine golful este over rated).La un moment ma intreba domul daca stiu ce swing are barbate-miu.Eu blocata incep si ii spun: domnule nu stiu ce swing are barbatul, dar cand imi trage cate una, are domnule un swing bun, bashca faptului ca e dreptaci.Asta nu stia ce sa faca sa rada sau sa ma compatimeasca.Am inceput sa rad si sa ii spun ca era o gluma.Pana la urma imi spune ca ar fi bine sa ii cumpar un second hand set.Hmmm....e ziua lui nu pot chiar asa, ce? daca l-as fi trimis la inot i-as fi cumparat chiloti de inot second hand pana ar invata sa inoate?Asta a inceput sa rada.Bine, in fine ii spun omului ca daca e asa complicat ii cumpar o minge de fotbal si il trimit pe teren de ziua lui.
Pana una alta am vorbit cu un prieten care joaca golf, mi-a arat ce sa ii cumpar si i-am luat azi o ora de lectie de golf la ora 4.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

asa...incep alt mesaj ca sa nu va plictisesc cu unul lung.Zis si facut, mers ci copilul sa iau setul de golf.Antrenat copilul bine sa nu ii spuna lui ta-su.Cumparat un set de golf, si un tricou de golf(m=ii mai trebuie pantaloni si pantofi de golf)
Ajunsa acasa ascund cadoul(fara sa ma vada Alex unde).Antrenat una bucata copil sa nu zica nimic.Bineeee....

Vine taica-su acasa si primele cuvinte ale lui au fost:

El: tati, surpriza pentru tine, uite am ascuns aici.(si arata camara unde punem pantofii-cadoul nu era acolo, drept urmare Alex a fost surprins)
Eu: hai mei Alex taci, cum ne-a fost vorba?
El: pai eu vreau sa ii spun!
Eu : nu poti sa ii spui ca maine e ziua lui.
El: ba da....tati ai golf
Eu: bai Alex dar esti culmea dupa ce ca i-am cumparat un amarat de tricou de golf mai ma si dai gol.

Norocul meu a fost ca Alex nu stia sa denumeasca setul de golf, si nu stie cuvantul crosa asa ca am lasat treaba asa cum a iesit.

Acum petrecerea de ieri.By the way...am pus poze la lik.
Am pregatit toate mancarea, tort nu am avut , am pus niste fructe pe betze de facut frigarui si niste prajituri.Vezi poze la link.

Cert e ca au venit toti pe care i-am invitat, cu copii cu purcei tot tacamul.Au fost copii de la o luna pana la 6 ani.
Gradina era arhi plina de oameni, cand era punctul culminant nu am reusit sa fac poze cu toti, Unii erau in gradina, unii pe sus in dormitor(copii de o luna si o fetita de 3 luni) , copii care se jucau peste tot, barbati in sufragerie care se uitau la meci.A fost un vacarm total, toata mancare a disparut, friiptura la fel.S-a mancat pana la ultima bucatica.Salata beuf, salata de paste afumat, icre, pasta de avocado,humus, platourile cu aperitiv, prajituri, fructele pe bete care erau date prin ciocolata amaruie, tot , tot , tot.
Acum s-a baut la gru basca faptului ca am facut capirinia(am scris cum se aude), o bautura facut din vodca, gheata, zahar si lamaie.Data ghetza prin robot impreuna cu lamaile, zaharul dizovat in apa fierbinte ca sa se topeasca repede.Si cum am facut prima tura(am facut putin caci am crezut ca o sa fiu dar eu si brazilianca care o sa bem, am pus si eu decent intr-o stacana.E prima tura s-a dus de eu nu am apucat sa beau.Asa ca a doua, a treia si a patra tura am facut in lighean si servit cu polonicul.Si uite asa s-a baut o sticla jumate de vodca.Si sincer va spun, eu si brazilianca eram rupte in doua pana la sfarsit de a inceput sa imi zica ca ma iubeste.
Ma rog una peste alta, lumea s0a simtit bine,iar eu cel putin m-am distrat la ziua lui barbate-miu de am rupt si am ras(vodca batu-ar vina) de ma durea burta.
Cam asta e povestea mea va pup ma duc sa ma refac.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Super tare petrecerea, Oana Si Alex cu golful a fost de belea Cum a timp o sa ma uit si la poze.

Sufletica, si eu as avea nevoie de ceva expertiza in a desparti si calma doi copii turbati Nu e tot timpul asa, dar cin ce in ce mai des. Pina acum asta mic doar le incasa, dar de la o vreme s-a prins care e treaba si sa vezi incaierare intre Andrei si Raducu. Se ciomagesc, se ciupesc, isi mai trag jucariile, tipa amandoi si pling si eu vreau sa o iau la fuga. Inca nu stiu cum sa stapanesc momentele astea. In poze par cei mai cuminti copii si cei mai iubitori frati.

In ce priveste decalotarea, noi l-am luat din pripa pe Raducu, la baita, putin cate putin, nu e nevoie de cutit. Il face taica-su la baie la o saptamana-doua, cand e pielicica moale.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Ce petrecere misto ati avut! Arati super bine! Se vede ca v-ati simtit toti super bine si aveti o droaie de prieteni! Si e super tare: sunteti Oana si Ciprian ca nasii mei. La multi ani, sa-ti traiasca si sa fiti mereu fericiti impreuna!

Am vazut si pozele Clarei. Superbe! Mi s-a facut dor de grecia

Sufletica, noi inca nu ne-am decalotat total. Cred ca ajungem cat de curand la cutit. Cand era micut pediatra m-a trimis la gr. alexandrescu pentru treaba asta dar am refuzat. Am zis ca o facem noiincet incet. In timp a ramas pe mainile lui Mihai ca el stie cat si cum sa traga ca sa nu-l raneasca. Numai ca acum el simte ca a ajuns intr-un punct mort si ar cam vrea sa mergem la medic desi la inceput si el a fost total impotriva. Deocamdata nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc. Asistenta de la gradinita ne-a intrebat de asta si a fost de aceeasi parere sa mergem cu el la gr. alexandrescu. Mi-e frica sa nu dau peste cine stie cine pe-acolo si sa-l taie pe viu.

Mergi la inceput

Am venit de la gradi. L-am lasat plangand de parca n-a mai fost in viata lui la gradinita. Abia astept anul viitor ca Georgia nu se mai dadea dusa din clasa, aproape ca a plans ca n-am lasat-o.
Clasa e miiiiica si Mihai a avut grija sa-mi spuna ca e cam naspa aspectul asta.

A mai inceput cineva gradi azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitza, eu o s-o duc la gradi din 1 oct, ca la facultate . Pana atunci mai avem de mers la mare si putin prin tara, asa ca mai avem de tras. Se obisnuieste el repede, clasele mici sunt problema intr-adevar, dar nu vor veni toti copiii odata, asa ca nu se prea simte.

Oana, ce distractie la voi acolo... lasa braziliencele si baga zeama de varza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mikka, la mare? La marea noastra sau alta mare?

Androix, noi inca la gradinita veche, iar acasa continuam prelucrarea psihologica pentru mutarea la gradinita noua. A acceptat, dar mai avem de lamurit cu dormitul, ca a zis ca el nu doarme acolo. Cred ca nu i-a placut ceva la pat sau la dormitor.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup fetele!

Androix, acomodare usoara lui Filip la noua gradinita! Cred ca usor-usor se vor rezolva lucrurile si se vor potoli orgoliile.

Oana, la multi ani sotului!

Sufletzica, eu nu l-am decalotat pe Stefan niciodata. Doctorita mi-a zis doar sa il spal bine, dar sa nu umblu pe acolo . Asa ca habar nu aveam daca se decaloteaza sau nu. Cand l-am operat de hidrocel, am rugat medicul sa se uite si daca se decaloteaza bine si mi-a zis ca e foarte bine.

La Vladimir s-a uitat doctorita putin si mi-a zis ca e foarte bine. Asa ca ori am avut noroc, ori e bine cum am procedat, dar prea mult nu ma ating de putzulica baietilor .

In privinta conflictelor intre frati, am ceva experienta dar nu in a le rezolva . Stefan o bate frecvent pe Maria si probabil ca in curand si pe Vladimir. Maria tipa si plange ca o bate Stefan si sta si o incaseaza . Pe de alta parte, ea il "lucreaza" psihologic si ii demonstreaza ziln8ic cat de mic este si ca nu stie nimic , plus ca il pune pe el sa faca toate prostiile care ii trec ei prin cap. Eu intervin daca se ingroasa gluma doar. Si ii spun Mariei sa il pocneasca si ea . Asa ca stam foarte bine la capitolul asta , dar sfaturi nu stiu sa dau.

Stefan e oricum complexat de Maria. Cand am fost plecati, Maria avorbit tot drumul. Fara exagerare, 8 ore in continuu , doa rcu pauze de apa, masa si pp. Ne-a facut creierii varza. Stefan a dormit, a tipat (de-ale lui ). La un mom. dat incerca si el sa spuna ceva si se balbaia, iar Maria turuia in continuare. A inceput sa planga si ne-a spus ca el nu stie sa povesteasca nimic . Si peste cateva zile, in acelasi context, ca el nu va fi niciodata "cel mare". Of mititelul, acum nu va fi nici macar "cel mic" .

Vad ca voi ati inceput gradinitele. Eu nici nu stiu cand vom incepe. Am inteles ca anul scolar incepe pe 14 septembrie, dar am fost la gradinita si eraa sigura ca citisem ca prima zi e 15. Maine mergem si noi sa facem analizele.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitza, la mare mergem la Marea Rosie, in Egipt. Am mai fost o data si a fost extrem de incantata de camile si de pestisorii care inotau pe langa noi. Acum a mai crescut, o sa-i luam masca si tub si vesta sa poata face snorkel (o s-o tinem noi, bineinteles), si planuim si o excursie cu submarinul ca sa vada si ea pestisorii aia minunati in liniste...

Mergi la inceput