Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cornelia, sa mai spun si eu: ce copii frumosi!!!! Multumim pentru poze, a fost o placere sa ma uit la ele! Sa va traiasca micul crestin, domnisoara mare si baiatul-care-vrea-sa-fie-liber! Am si eu una acasa, stim cum e!

Am mai vazut odata pozele cu copiii, cu Tudora si cu Lisandru si Lisandru a zis bebe pentru prima oara cind l-a vazut pe Vladimir, iar Tudora: woau, my God, ce baiat frumos! Cine e? Si nu intreba de Vladimir...

Newmami, dificila problema. Asa imi face capul de vreo luna... Nici eu nu am facut niciodata vaccinuri antigripale sau de altfel, in afara de alea obligatorii la copii, testate de ani de zile, si pe alea cu inima un pic strinsa... Si, sper sa nu spun si fac o prostie, dar nu vom face nici anul acesta nici un vaccin. Si am un singur argument: de gripa porcina s-au imbolnavit anul trecut si oameni care au fost vaccinati si in fiecare an fac gripa oameni vaccinati antigripal si asta pentru ca vaccinul acopera doar ceea ce se stie pina in momentul respectiv. Daca apare ceva nou, esti descoperit ca oricare alta persoana nevaccinata. Si m-am gindit asa, babeste: fac vaccinul, care nu e testat suficient, a carui eficienta inca nu se cunoaste (ma refer mai mult la copii, ca sint mici si nu se stie cum reactioneaza corpul lor), stau stresata oricum toata iarna ca daca se intimpla ceva sau daca apare altul si m-am stresat degeaba... si apare alt virus, alt microb, sau asta porcin o ia razna (parerea mea este ca ceva nu e in regula cu el, dar deloc)... Si? Ce am rezolvat. Stiu ca nu e bine sa gindesti asa, stiu ca poate nu am dreptate si ca vaccinul ala ar fi bine sa fie facut... dar nu am incredere in ceea ce se intimpla, in companiile farmaceutice, in toata mafia care ne inconjoara... Dar hai sa zicem ca asta tine de paranoia mea, numai ca atit timp cit nu stiu adevarul despre un lucru pe care il bag in organismul meu, mai bine ma las pe mina naturii!

Vom respecta la greu regulile de igiena, i-am invatat si ii voi invata mereu pe copii ce sa faca si cum sa se protejeze cit de cit, vom baga citrice la greu in noi, incep sa le dau si niste vitamine lichide, naturale... si speram sa scapam. Cred ca de la scoala ne va veni foaie (nu stiu daca si de la gradinita) si va trebui sa raspund nu si sa semnez. Of!

Asta ca asta, dar stai ca la anul vine Gardasil-ul la Agata la scoala... Si chiar nu stiu ce sa fac cu ala!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup fetele!

Multumim!
Am fugit pentru doua zile la munte cu copiii mari. Bb ramane cu mama din ratiuni organizatorice (nu e timp de bagaj si nu avem loc in masina ). am gasit cazare acum o ora, am facut bagajul si tb. sa plecam.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Cornelia-drum bun si distractie placuta!

newmami-f multe cerinte pt.5 ani oricum f. diferit fata de cerintele din ro. Vorba gabitzei nu stiu cati copilasi de 7 ani stiu atatea lucruri.
Distractie faina si voua si fara ploaie daca se poate!

cornelia-felicitari pentru botez!

nelia-cum a fost prima zi de scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello!

Am ajuns si noi azinoapte acasa, am prins un accident pe valea oltului si am stat in loc 2 ore Am avut o vacanta super, in doua parti, fiecare cu farmecul ei. La Viena am avut o cazare super, ne-am invartit pana am ales si rezervat apartamentul, am ajuns sa hotaram in ultimul moment si am zis ca mai bine mai ieftin ca vedem noi ce conditii om gasi, important e sa avem unde sta ca pana la urma nu stam foarte mult in casa. Cand colo am avut o surpriza foarte frumoasa cand am descoperit ca apartamentul era mult mai frumos si mai functional decat ne-am asteptat. In centru, la doi pasi de metrou, de autobuz, de marketuri, curat luna, nu ne-a lipsit nici o ustensila prin bucatarie, ce mai super, si la pret bun.
Ne-am oprit o noapte la arad si una la budapesta. Budapesta e foarte frumoasa, desi acum vara mi s-a parut sufocata de turisti, nefiind un lucru rau pana la urma dar parca erau prea multi si noi printre ei. Un oras frumos, care isi merita cateva zile numai ale lui poate la anul. Am vazut si partea "civila" cam mizerabila, pentru ca ne-am cazat la un hotel care nu era chiar in centru si cand am plecat la plimbare am lasat masina la hotel. Ne-am plimbat cu vaporasul pe dunare, copiii nu au prea avut stare ca sa putem si noi sa ne bucuram de priveliste, de pozat nu mai zic ca am pozat cu fi-mea de gat si mi-au iesit niste strambaturi de poze.
In Viena in prima zi am mers la gradina zoologica, asta pentru ca Filip cerea tot din doua in doua minute la animale inca de cand ne-am suit pe A1 bucuresti pitesti si ne-am gandit ca nu mai avem trai daca nu mergem din prima zi. A meritat drumul obositor, a meritat zbuciumul unui concediu cu copii asa mici pe distanta atat de mare. Zoo e atat de mare si de frumoasa, amenajata, ingrijita, curata, animale fericite, frumoase, ce mai superb! Nu se poate compara cu ce este la noi in baneasa.
A doua zi am fost la acvariu, o cladire cu 11 etaje, amenajata super, cu acvarii in care am vazut de toate de la furnici la homari, caracatite, pisici de mare, broaste de galapagos ( broasca, pentru ca nu era decat una desi nu e exclus sa fi avut vreo partenera pitita pe undeva), rechini, crapi japonezi. La astia chiar aveai voi sa bagi mana in acvariu si ei veneau sa te "ciugule" de mana, a fost distractiv ca am stat ce-am stat si cand in sfarsit s-a repezit unul la mine m-am speriat si am retras mana asa de brusc incat m-am stropit din cap pana in picioare.
A treia zi am mers la prater unde cea mai frumoasa distractie a fost roata mare, unde eu m-am cam speriat. In loc sa fac poze pe geamul cabinei, am stat cu Georgia atarnata de gat, crispata toata si m-am tot intrebat ce mi-o fi trebuit sa ma sui eu intr-o instalatie de pe la 1887 si cu mostenitorii dupa mine Dupa ce am coborat m-am linsitit cand mi-am dat seama ca n-o sa ne putem bucura de nici o atractie de adulti pentru ca singura mi-e frica si cu copiii nu am fi avu t voie, asa ca m-am dat in trenulete de kinderi, in masinute, in barcute pana mi s-a luat.
In ultima zi s-a cam nasolit vremea si asta ne-a rapit o jumatate de zi. Dimineata am mers la scoala spaniola de calarie si am vazut Lipitanii dansand, am furat cateva poze si un filmulet ca nu aveai voie sa pozezi. Din pacate copiii si-au pierdut repede rabdarea asa ca a trebuit sa plecam, oricum era foarte cad inauntru si o vanzoleala continua. Ne-am mai plimbat putin prin centru si apoi a inceput sa ploua drept care am plecat spre casa cu gandul ca dupa masa daca se indreapta vremea sa mergem sa vedem Shonbrunn-ul. Dar nu ne-am ales decat cu o plimbare 4 statii cu metroul si un stanga imprejur ca ploua serios.
Cam asta a fost la Viena. Duminica dimineata ne-am pus pe drum si am mers intins pana la Savarsin cu gandul sa ajungem in Deva si sa cautam cazare la vreo pensiune, a doua zi sa vedem cetatea din Deva, castelul corvinilor de la hunedoara si apoi s-o luam catre aries sa cautam o pesiune sa stam cateva zile la aer curat dar planurile s-au schimbat radical inca inainte de a ajunge in Deva.
Dar asta o sa va povestesc in partea a doua

Ca impresii despre Viena pot sa va spun ca mi-a placut ca oras, e genul de oras in care mi-ar placea sa traiesc dar nu ca emigrant ci ca localnic, mi s-au parut mie un pic prea suspiciosi, ca sa nu zic mai rau, ma ales ca nu aveam mereu aer de turisti cu aparatele foto de gat asa ca puteam trece drept emigranti. M-a dat pe spate ca se merge la greu cu bcicleta si m-a mahnit cand am realizat ca la noi nu as avea unde sa merg cu bicicleta. In schimb ori unde eu nu prea servesc metrou in bucuresti, ori unde la noi tinerii care au luat-o pe aratura inca fac un efort sa nu iasa in evidenta ori nu stiu care ar fi motivul, dar am vazut o gramada de gasti de tineri drogati. Minim doua grupuri pe zi vedeam. Unii m-au speriat chiar pentru ca erau din cale afara de agitati, cred ca inca nu servisera doza fiind cam dimineata, dar chiar mi-a fost frica de ei, mai ales ca o fata din grup incepuse sa-i faca bezele Georgiei.
In rest toate bune si frumoase, cladirile superbe, am stat intr-un apartament unde peretele dintre camere avea cred vreun metru grosime, un apartament racoros si unde in ciuda metroului care trecea pe sub geam, era chiar foarte liniste.

PS: la poze inca lucrez, am de sortat vreo 600 ale lui Mihai si nca vreo 150 ale mele...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Iar ati intrat in concedii ca nu scrieti??

elisor-ai fost la targul de la voi? acum am vazut reclama de la targul de la voi si mi s a facut pofta de branza aia in coaja de copac... oare cum o fi? sigur bun ma gandesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru toti copilutii Alexandru sau Alexandra!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alexia-Ioana de mami Monu !
La multi ani, Alexandra-Elena de mami Mygirl !
La multi ani, Alex de mami Onixone !
La multi ani, Alex de mami Beatrice !
La multi ani, Dragos-Alexandru de mami Andutzy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata!
Ne-am intors si noi din vacanta, n-am pc-ul acasa (l-am lasat cumnatelului, sa-l formateze + tot tacamul). De la serviciu nu pot intra pe net, asa ca va doresc o toamna frumoasa (la ce vreme e, cred ca vara s-a incheiat), spor la facut bebei (mika si ioanailinca), si un start bun la gradi/scoli, etc.

Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Cloreta !
Sa fii sanatoasa iar fericirea, bucuria si zimbetele, sa te insoteasca in fiecare zi, sa ai o viata minunata alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi e ziua Clarei? Ce dragut :)

La multi ani, draga mea, sa ai o viatza senina si insorita, si plina de bucurie si zambete! Sa fii sanatoasa!

Fetele, am si eu o problema Cu povestile.
Nu stiu cum sa o dau pe ocolite cu Andrei la scenele violente. De exemplu la Alba ca Zapada, cand trebuie sa o omoare vanatorul si sa-i scoata inima. Horrorrrr! Sau la Hansel si Gretel cand o arunca pe vrajitoare in cuptor. Sa ma vezi ce fabulez si ce o iau pe ocolite.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput