Buna, fetelor, am si eu niste intrebari evident.
Mai intai sa va povestesc. Pe 5 mai am facut intrerupere in 6 saptamani, am urmat tratamentul, am avut sangerari aprox 3 zile, care nu aratau a menstruatie, deci erau clar de la chiuretaj. S-au diminuat, apoi am avut sangerari care aratau a menstruatie si au durat cam 5 zile.
Dupa asta, mi-a venit ciclul cam la o luna, nimic anormal, decat dureri abdominale mai mari ca de obicei, dar suportabile si numar mai mare de zile.
Al 2-lea ciclu iar a venit normal, dar am inceput sa am sangerari (ca cele dupa chiuretaj) cam la 2 sapt dupa menstruatie, au durat vreo 10 zile. La inceput aratau ca cele dupa avort, apoi a menstruatie, apoi iar ca dupa avort, foarte confuz pt mine. Mi-a trecut, si acum, dupa o saptamana de atunci, am sangerari din nou... E normal? Am programare sapt care vine, dar as vrea niste lamuriri pana atunci sa nu mai stau cu stres ca simt ca ma lasa nervii...
Sa fie oare de la contactl sexual, are vreo legatura? De retinut ca nu am avut contact, decat dupa 6 sapt de la avort, adica dupa primul cilcu, exact cum mi s-a spus, nu mai devreme. Daca primele dati mi-a venit ciclul normal, de ce mai am sangerari tocmai/si acum?
neaparat sa te vada un medic . daca ai mare incredere in cel care ti-a facut intreruperea , du-te la el . daca nu il cunosteai foarte bine , intreaba prietenele tale de un medic bun si du-te . posibil sa fi ramas resturi acolo . multa sanatate si sa aauzim de bine .
imi pare rau ca nu sunt vesti bune .