alergia solara

alergia solara | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
De aproape 3 ani ma confrunt cu alergia solara.De cate ori ma expun la soare am foarte mari mancarimi in zona gatului, piele ingrosata si roseata.Anul acesta m-am ales iar cu o alergie si eSte destul de neplacut.S-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ce e de facut?Si inainte si dupa expunere?Cu ce sa imi dau ca sa scap mai repede de mancarimi?La farmacire am fost si mi-a recomandat fenistil care nu isi face deloc efectul.Va multumesc.

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am avut asa ceva doi ani consecutiv. Mancarimile erau groaznice, mi se umfla tot corpul (zona expusa la soare) si de obicei treceau umflaturile dupa cateva ore. Am luat Claritine pastile, dar nu m-au ajutat mai deloc. Pentru mancarimi mi s-a prescris o mixtura preparata la farmacie care a ajutat un pic. Ciudat, dar la mine nu aparea decat la mare.
Cred ca a fost ceva pe fond imunitar, nu imi explic, dar a disparut la fel cum a aparut. Eu am facut un tratament cu Cantastim (un vaccin produs la Cantacuzino)pt alte probleme) nu stiu dc a fost o coincidenta sau nu, dar anul urmator tratamentului nu am mai avut probleme. Au trecut de atunci 10 ani si nu m-am mai confruntat cu problema aceasta de atunci.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Alexia, nu te mai expune la soare pana nu mergi la doctor pentru ca nu e ok. O prietena sufera de o astfel de alergie si foloseste in permanenta o crema prescrisa de dermatolog cu FPS 100 (ai citit bine, 100 ).

Mergi la inceput