oare mai vine barza????

oare mai vine barza???? | Autor: fabiuta

Link direct la acest mesaj

[font=Arial][size=2]De 7 ani ne dorim un bebelus,si......
Am pierdut 4 sarcini, toate la 2 luni. Ultima sarcina pierduta a fost in toamna lui 2002. Pana in 2004 toate bune , m-am refacut si fizic si psihic. Dina toamna anului am inceput sa am menstra foarte dereglata(la doualuni, la trei luni, la jumatate de an),timp in care am mers la doctorul ginecolog(la Elias)si ce credeti ca -mi spune dupa o luna de investigatii, analize, am fost dezamagita, verdict dat:PREMENOPAUZA.
Am inceput sa am bufeuri, insomnii, stare de nervozitate mai mare decat de obicei,pofta mare de mancare, am luat in greutate cateva kg.(6kg-8kg).Am urmat tratament cu anticonceptionale si cu clostilbegyt - 1/zi - seara. Neavand menstra am luat 5 zile cate 1 pastila pe zi si asa am mai provocat menstra; am sperat ca in aceasta perioada sa raman insarcinata dar nu sa intamplat nimic. Intre timp menstra a inceput sa fie din ce in ce mai rar(ultima a fost anul trecut in februarie).Vreau sa reiau analizele insa nici nu stiu la ce clinica sa mai apelez.
Ne dorim mult un bebe , si nu mai stim cum sa procedam, timpul trece in defavoarea noastra, eu am 38 de ani si sotul 43 de ani. Avem tot ce ne dorim, sau de fapt, nu avem bucuria de a avea un bebelus.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

fabiuta, e infiorator ce ti se intampla. Ai putea sa incerci ceva tratamante pe baza de plante, gen Branca Ursului pentru menopauza timpurie. Cauta pe net si vezi ce gasesti. Din pacate eu nu iti pot recomanda nici o clinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

fabiuta, poate ar trebui sa spui mai multe despre analizele facute, timpul, cand le-ai facut, rezultatele lor. sunt fete care au mai avut rezultate proaste la analize, si au reusit, si eu sunt una dintre ele, am facut analizele dupa stimulare si au iesit un dezastru. mai tarziu am ramas insarcinata dar din pacate nu am putut sa tin sarcina.
da mai multe detalii si poate te putem ajuta

Mergi la inceput