http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862718/Primul-contract-pe-hartie-igienica-inregistrat-la-Finante/
Totul a plecat de la vesnica neputinta a functionarilor fiscali din Romania de a remedia erorile produse de calculatoare.
Urata si cumva previzibila reactia sefului :
"Noi d#259;m curs tuturor cererilor, fie ele #351;i de natura b#259;t#259;ii de joc, ca aceasta. Noi acum vom urm#259;ri dac#259; el are autoriza#355;ie s#259; fac#259; asemenea lucruri care sunt sti****te în contract. Am luat contractul scris pe hârtie igienic#259; #351;i l-am închis într-un dosar pe care l-am sigilat #351;i vom vedea ce va urma, dar sper#259;m s#259; nu devin#259; un precedent #351;i pentru al#355;ii”, a comentat situa#355;ia directorul Finan#355;elor doljene, Eugen C#259;linoiu."
Numeroasele drumuri pe care un cetatean roman,ce sa mai vorbim de reprezentantii firmelor, trebuie sa le faca la finante intr-o astfel de situatie neplacuta oare nu intra tot la categoria "bataie de joc"?
Foarte bine le-a facut!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Da, bine a facut, desi, ma indoiesc de faptul ca cineva va avea vreo reactie pozitiva la ironie. In general gesturile subtile raman fara ecou in sistem... Dar macar si-a varsat omul amarul. Imi imaginez ce fata au facut cei de la finante....
MElise
Admir oamenii care au reactie si nu accepta sa fie furati, mintiti sau sa nu li se respecte drepturile.FELICITARI! SI jOS PALARIA PENTRU ACEST TINAR!