o forma de protest la finante

o forma de protest la finante | Autor: loryi1974

Link direct la acest mesaj

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862718/Primul-contract-pe-hartie-igienica-inregistrat-la-Finante/

Totul a plecat de la vesnica neputinta a functionarilor fiscali din Romania de a remedia erorile produse de calculatoare.
Urata si cumva previzibila reactia sefului :
"Noi d#259;m curs tuturor cererilor, fie ele #351;i de natura b#259;t#259;ii de joc, ca aceasta. Noi acum vom urm#259;ri dac#259; el are autoriza#355;ie s#259; fac#259; asemenea lucruri care sunt sti****te în contract. Am luat contractul scris pe hârtie igienic#259; #351;i l-am închis într-un dosar pe care l-am sigilat #351;i vom vedea ce va urma, dar sper#259;m s#259; nu devin#259; un precedent #351;i pentru al#355;ii”, a comentat situa#355;ia directorul Finan#355;elor doljene, Eugen C#259;linoiu."
Numeroasele drumuri pe care un cetatean roman,ce sa mai vorbim de reprezentantii firmelor, trebuie sa le faca la finante intr-o astfel de situatie neplacuta oare nu intra tot la categoria "bataie de joc"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Foarte bine le-a facut!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Bravo lui! Foarte bine a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Da, bine a facut, desi, ma indoiesc de faptul ca cineva va avea vreo reactie pozitiva la ironie. In general gesturile subtile raman fara ecou in sistem... Dar macar si-a varsat omul amarul. Imi imaginez ce fata au facut cei de la finante....

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Admir oamenii care au reactie si nu accepta sa fie furati, mintiti sau sa nu li se respecte drepturile.FELICITARI! SI jOS PALARIA PENTRU ACEST TINAR!

Mergi la inceput