job in nordul Moldovei! aveti vreo idee?

job in nordul Moldovei! aveti vreo idee? | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

Buna!
Ne-am mutat de curind in zona de bastina, Botosani si speram sa reusim sa ne descurcam aici, desi situatia actuala nu e prea roza.
Sotul a inceput de curind sa caute job, insa pina acum nimic nimic....a trimis cv-ul pe site-uri, a mai vorbit cu unul altul...si am zis sa va intreb si pe voi, ca nu se stie niciodata.
Eu sunt insarcinata cu bb 3 si stau acasa,deci el este cel care cauta de munca. Este licentiat in drept dar nu a profesat vreodata in domeniu, are inclinatie spre vinzari, negocieri...etc si este genul care invata repede. Nu s-ar da in laturi nici in domeniul juridic daca cineva ar accepta un novice.
Daca aveti vreo idee, sfat, orice este binevenit pt noi.
Va multumesc mult!!!

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Taty, nu vreau sa te deamagesc, dar... eu sunt in Timisoara si de la absolvire am depus cred ca vreo 80 de CV-uri, am 4 ani de experienta (lucrez de dinainte de a avea 18 ani) si am primit pana acum fix 4 telefoane pentru interviuri - la doua din oferte mi se oferea un salariu la 8 ore cat castig eu la 3 ore , la una nu am primit raspuns, si la alt interviu merg zilele astea.
Eu ii tin pumnii sotului tau sa gaseasca rapid un job bine platit, dar poate mai luati si alte variante in calcul... nu aveti posibilitatea de a deschide o afacere a voastra?

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Incercati si la Lacto Solomonescu. Nu cu mult timp in urma, recrutau de zor, ceva pozitii de management. E firma maricica, si e pe acolo prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult de sugestie, Deborah, vom incerca!

Mariuca (02.08.2006) si Andrei (05.05.2008)

Mergi la inceput