Cu dragoste din Iasi (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Va multumesc mult de urari!

Si daca doriti,va servesc si cu tort

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si va doresc o zi frumoasa...

Miha, am admirat tortul ... Unde gasesc sirop de menta? Ca deja intentionez sa-l incerc... Ca si eu am cicoholici acasa....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Lacramioara,sirop de menta am luat din Kaufland.

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna! Am o mare rugaminte la voi, imi puteti da niste exemple de gradinite particulare din Centru? Ne-am mutat vara asta si aveam copilul inscris in Pacurari la FEG, aproape de zona unde locuiam, acum insa devine cam dificil sa-l ducem in fiecare dimineata acolo si vrem sa gasim ceva mai la indemina.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eloise - parca era un Kidsland in centru, vizavi de Liceul National. am vazut bannerul din strada, nu stiu exact ce e, am presupus ca e gradinita particulara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ramonika, bannerul a ramas de la KINDERLAND, dar gradinita s-a desfiintat sau mutat, oricum nu mai functioneaza in sediul de acolo. Acum din toamna va fi acolo al doilea sediu la gradinita "Buna Vestire", asa ca eloise, ia legatura cu oana sau ID-ul ghinetz de pe forumul nostru de iesence. Multa bafta!

Am venit si din Delta...a fost super, cred ca la vara voi merge acolo la mare, caci e mult mai putin aglomerat, iar apa si nisipul sunt suuuper. Nu mai spun de mancarea gatita pe baza de peste...te lingi pe degete...desi eu nu sunt o mare admiratoare a pestelui. Suparatori au fost tantarii spre seara, dar pt la anul vom avea experienta.

Pupici si o saptamana grozava,

Gabriela si baietii

PS Vreau si eu o idee de cadou pt al meu sot, care maine implineste niste ani...
Multumesc anticipat,

Tot eu

Mergi la inceput

gabi - nu stiam ca nu mai e kidsland.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gabriela, Ramonika, va multumesc pentru raspunsuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna dimineata, ce faceti? Liniste prin zona.
Gabi, La multi ani pentru ieri, pentru sotul tau. Si eu sunt in pana de idei, desi mai e pana la sfarsitul lunii cand il serbez pe al meu sot.
Probabil tot ceva util o sa ii iau, ca asa sunt eu, daca tot ii trebuie ceva .
Iar acu sa ma laud. I-am luat ieri bicicleta lui Calin si merge parca a invatat de nu stiu cand. Daca nu a vrut niciodata sa pedaleze pe dintr-alea mici, nu ma asteptam sa dea asa repede. Evident bicleta cu roti ajutatoare, dar tot e ceva. Alergam pe langa el sa nu cumva sa cada, desi pana la urma, aproape de casa tot a cazut ca se uita pe crengi. Noroc ca nu s-a lovit tare. Asa ca de acum avem activitate dupa amiaza, deja a intrebat aseara la culcare daca mergem azi la plimbare cu bicicleta.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

buna fetelor,
are cineva vreun patut de bebe de vanzare. folosit, insa nu uzat foarte tare, as prefera. si mai ieftin ca pe piata, normal, ca altfel mi-as lua nou. daca are cineva sa imi trimita o poza, detalii si pretul.
sau un pont unde gasesc ceva mai ieftin (si bun ).
multam fain!

Mergi la inceput