Cu dragoste din Iasi (87)
Raspunsuri - Pagina 11
herra spune:
Oana, eu iti recomand sedatif PC - e homeopat, nici un fel de reactii adverse, nu da somnolenta deci poate fi luat in orice moment al zilei.
si oricum, va fii bine!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
vai, Cristina, ce rau imi pare de Vladut. insanatosire grabnica va doresc
Oana, daca te ajuta cu ceva, asa sint si eu cind am ceva pe cap - insomniaca rau de tot. daca mai lipseste si Ovidiu de acasa nu dorm aproape deloc.
eu nu fac nimic - stau pe net, citesc sau la tv. si cind se linistesc lucrurile dorm si recuperez.
te inteleg perfect, dar solutii nu am :(
eu sint cu toate in pioneze, dar Matei e sanatos, asa ca ma agat de asta
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o ceasca de si pentru noi cu insomniii , mai pe seara un ceai... Somn linistit.... ca vad ca merge....
Lacramioara si Stefania Iulia
GabrielaG spune:
Multumim de cafelutza...adaug si eu o bucatica de ciocolata amaruie.
Pupici si o zi extraordinara,
Gabriela si baietii
ioana spune:
Si eu aveam insomnii. Acum nu ma mai lasa fiica-mea sa dorm...
Le tratam cu Sedocalm, niste pastile din plante cu efect bunisor, zic eu. Si nici nu costa mult.
Ioana.
iulia-stefy spune:
ioana, eu am incercat Sedocalm, dar nu se recomanda celor cu tensiune mica, ca da niste dureri de cap..... si am renuntat. La sotul meu a dat rezultate foarte bune....
Lacramioara si Stefania Iulia
llaauu_u spune:
Iasi plus 1...
Noni este un produs bazat pe produse naturale. a fost utilizat de o prietena de a mea la recomandare medicului naturist. in urma utilizarii biorezonantei a achizitionat si un alt produs pe nume Oxy care am inteles ca este foarte benefic. Oxy inseamna practic oxigen pur. o cunostinta de a mea mi-a spus faptul ca ea ii administreaza copilului Oxy de aproape un an si in felul acesta a scapat de alergii.
GabrielaG spune:
Lau..bine ai venit printre noi...
Va ofer cafelutza aromata si ciocolata....cred ca o sa devin dependenta de cioco...si va doresc sa aveti o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Buna dimineataaaa....azi cafelutza e muult mai aromata ca am incepout un pachet nou...si v-o ofer cu dragoste si optimism.
Ieri Mateiul meu a avut o indigestie cred, caci a vomitat de vreo 3 ori...si in afara de ceai...nu cred c-a pastrat nimic in stomac. Nu stiu de la ce o fi...azi vad ca-i vioi, a mancat...sper sa fie ok...
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
ionika spune:
Fetele, va rog recomandati-mi si mie o manichiurista care poate veni acasa. E mai am max 2 saptamani pana nasc si vreau sa imi fac pedichiua si manichiura.
Va pup!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+