Cu dragoste din Iasi (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Oana, eu iti recomand sedatif PC - e homeopat, nici un fel de reactii adverse, nu da somnolenta deci poate fi luat in orice moment al zilei.

si oricum, va fii bine!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vai, Cristina, ce rau imi pare de Vladut. insanatosire grabnica va doresc

Oana, daca te ajuta cu ceva, asa sint si eu cind am ceva pe cap - insomniaca rau de tot. daca mai lipseste si Ovidiu de acasa nu dorm aproape deloc.
eu nu fac nimic - stau pe net, citesc sau la tv. si cind se linistesc lucrurile dorm si recuperez.
te inteleg perfect, dar solutii nu am :(

eu sint cu toate in pioneze, dar Matei e sanatos, asa ca ma agat de asta

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o ceasca de si pentru noi cu insomniii , mai pe seara un ceai... Somn linistit.... ca vad ca merge....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumim de cafelutza...adaug si eu o bucatica de ciocolata amaruie.
Pupici si o zi extraordinara,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Si eu aveam insomnii. Acum nu ma mai lasa fiica-mea sa dorm...
Le tratam cu Sedocalm, niste pastile din plante cu efect bunisor, zic eu. Si nici nu costa mult.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

ioana, eu am incercat Sedocalm, dar nu se recomanda celor cu tensiune mica, ca da niste dureri de cap..... si am renuntat. La sotul meu a dat rezultate foarte bune....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llaauu_u spune:

Iasi plus 1...
Noni este un produs bazat pe produse naturale. a fost utilizat de o prietena de a mea la recomandare medicului naturist. in urma utilizarii biorezonantei a achizitionat si un alt produs pe nume Oxy care am inteles ca este foarte benefic. Oxy inseamna practic oxigen pur. o cunostinta de a mea mi-a spus faptul ca ea ii administreaza copilului Oxy de aproape un an si in felul acesta a scapat de alergii.

Mergi la inceput

Lau..bine ai venit printre noi...
Va ofer cafelutza aromata si ciocolata....cred ca o sa devin dependenta de cioco...si va doresc sa aveti o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa....azi cafelutza e muult mai aromata ca am incepout un pachet nou...si v-o ofer cu dragoste si optimism.
Ieri Mateiul meu a avut o indigestie cred, caci a vomitat de vreo 3 ori...si in afara de ceai...nu cred c-a pastrat nimic in stomac. Nu stiu de la ce o fi...azi vad ca-i vioi, a mancat...sper sa fie ok...

Pupici si o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, va rog recomandati-mi si mie o manichiurista care poate veni acasa. E mai am max 2 saptamani pana nasc si vreau sa imi fac pedichiua si manichiura.
Va pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput