Psoriazisul si sarcina:riscuri pt. bebe!?!?

Psoriazisul si sarcina:riscuri pt. bebe!?!? | Autor: iris_y0

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Ma numesc Irina, am 31 ani si sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil. Acum aproape 4 ani am fost diagnosticata cu "psoriazis pustulos palmar si plantar" in urma caruia am urmat o serie de tratamente cu sau fara rezultate imediate sau vizibile. nu mai conteaza acum. pt. moment, evolutia aceste boli/afectiuni a stagnat. problema mea si teama mea este daca pe viitor copilul pe care il voi avea va avea de suferit sau nu? am citit ca in ultimul trimestru de sarcina este posibil ca psoriazisul sa evolueze sau nu. urmeaza control la dr gineco + multe drumuri la dermato, probabil....daca cineva a trecut printr-o experienta asemanatoare, rog mult de tot sa posteze cu informatii!!!!
Multumesc pt. oricine va raspunde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Din pacate este adevarat, psoriazisul poate evolua in timpul sarcinii. Nu toti medicii sunt de acord cu tratamentul in timpul sarcinii, mai ales ca nu se observa o mare ameliorare. Mie mi se extinsese zona cu probleme, ba chiar imi aparuse si in alte locuri. Dupa ce am nascut s-au retras de la sine in decurs de maxim o luna.
Nu ai spus ce fel de tratamente ai luat si ce a spus dr gineco.

Orice hotarasti- succes, si multa sanatate va doresc.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput