Intrebare

Intrebare | Autor: gtamy

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
Sunt noua pe acest forum. Ma intereseaza si pe mine niste pareri despre dr. Holivoc sau poate imi recomandati un alt doctor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

gtamy eu am fost operata de Holicov acu ceva ani de endometrioza.
atunci nu a reusit operatia, adica a facut mai mult rau decit bine.

ce sa-ti spun, acum am auzit ca la ea au reusit multe fete sa ramana gravide.

depinde acum pentru ce anume mergi tu la ea, pentru un control de rutina sau pentru a incerca sa faci bebei.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

gtamy, ai posibilitatea sa vii in bucuresti ? sau cauti medic numai in iasi ? te intereseaza unul specializat pe infertilitate sau ptr un control de rutina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

prietena mea a nascut cu holicov si a fost multumita de profesionalismul ei.eu una personal ma simt mult mai in siguranta cu dr.Dumitrascu Irina(o gasesti la ominiclinic,ecoexplora si la cab lui onofriescu)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Nu stiu de Holicov, dar de Dumitrascu am auzit si eu numai de bine. Eu am nascut cu Popovici Diana si am fost foarte mutumita - aici parerile sunt impartite .
Eu cred ca in egala masura cu profesionalismul medicului conteaza si modul in care reuseste comunicarea dintre acesta si pacient. In general. Pentru o gravida, cu atat mai mult.

Incearca si la mamicile din Iasi, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140794
poate mai stiu fetele cate ceva.

Mult succes!!

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput