Locul fetelor Nou-Venite (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata fetelesutn fff trista. Mai aveti cafeluta si pt mine?
am fost azi dim la orl din nousi mi-a zis ca nuam deviatie de sept ci ca nu mai am mucoasa si din cauza asta mi se tot infunda nasul. drept pt care mi-a dat 4 lunide tratament, cu niste picaturi ingrozitoare, sa imi dau dimineata si seara cu ele si o pastiluta sa o i-au decat o data pe luna. deci bebe la mine o sa mai intarzie pt ca nu pot intrerupe tratamentul, nu scrie la aceste medicamente reactii adverse in sarcina dar nu vreau sa risc. m-am lungit destul dar trebuia sa ma descarc. cand am ramas gravida si nu aveam nimic nu l-am pastrat acum cand vreau am problemele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Fetelo care imi spune cum sa-mi activez Pm la profil? ca atata nu stiu

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, doamnelor!

Alesico, dar nu ai intrebat dr daca poti sa le iei? Intreb pt ca si mie mi-a dat generalistul sa iau antiinflamatoare pt niste dureri de tip reumatic in perioada de ciclu, si astea sunt permise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Marsy pentru activare PM intri in caseta din partea de sus stanga a paginii (meniu), acolo unde sunt ratzustile, la MESAJE PRIVATE....acolo activezi PM

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

pai d c sa il intreb daca pot sa le iau?.... eu nu i-au antiinflamatoare

Citat:
citat din mesajul lui mikka

Neatza, doamnelor!

Alesico, dar nu ai intrebat dr daca poti sa le iei? Intreb pt ca si mie mi-a dat generalistul sa iau antiinflamatoare pt niste dureri de tip reumatic in perioada de ciclu, si astea sunt permise.

Mikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

aleesicoo eu zic sa iti intrebi doctorul, sa vezi daca ai voie sau nu. Poate iti da voie, iar in cazul in care ramai sa le intrerupi. Patru luni e o perioada atat de luuuuuuuunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Si eu zic la fel sa iti consulti medicul ginecolog, ca sa nu apara probleme

E posibil sa fie medicamente permise in sarcina.....dar daca nu sunt, nu e bine deloc!
lasa nu fi trista.....o sa fii mamica

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

fetelor eu cred ca nu ati inteles. picaturile pe care le i-au eu acum si singura pastila pe luna nu au ce sa afecteze la sarcina atata timp cat eu nu sunt insarcinata. medicul meu ginecolog nu il intereseaza ce medicamente iau eu atata timp cat nu sunt gravida. nu au nici o legatura acum aceste picaturi. am spus ca daca raman opresc tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo
.... deci bebe la mine o sa mai intarzie pt ca nu pot intrerupe tratamentul, nu scrie la aceste medicamente reactii adverse in sarcina dar nu vreau sa risc....

Eu am inteles ca nu poti intrerupe medicamentul si ca nu vrei sa risti in cazul in care ai ramane insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, cine zicea ca da o cafeluta
Aleesicoo eu sunt anti medicamentatie pe perioada sarcinii sau inainte de ea, nu dati cu parul dar asta e parerea mea. Am aceeasi problema ca tine, eu foloseam un spray de 2 ori pe zi dar dupa ce ne-am decis sa facem bebe nu l-am mai folosit in schimb mi-am luat un umidificator(aici iarna e foarte uscat).

Eleia iti tinem pumnii la insamantare, cat despre excursia in Maramures ce pot spune decat......vreauuu si euuuuu....
Fa cateva poze cu peisaje si punele aici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput