as vrea si eu un copilas

as vrea si eu un copilas | Autor: lumibs

Link direct la acest mesaj

sunt casatorita de 9 ani si barza nu mai vine , am facut si analize si degeaba sunt foarte dezamagita de mine nu stiu ce sa mai fac,sotului i-au iesit analizele mai ...nr mai mic si lenesi sa fie asta o problema ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

lumibs, pot fi mai multe cauze, ce analize ai facut tu?la ce doctor ai fost....da mai multe detali

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilenusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lumibs

sunt casatorita de 9 ani si barza nu mai vine , am facut si analize si degeaba sunt foarte dezamagita de mine nu stiu ce sa mai fac,sotului i-au iesit analizele mai ...nr mai mic si lenesi sa fie asta o problema ?

lumibs, inteleg ca sotul nu are o spermograma normala. ar trebui sa mearga la un urolog pentru investigatii suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LUMIBS, nu trebuie sa fii dezamagita de tine. In ziua de astazi sunt multe cupluri cu probleme de infertilitate. Da-ne mai multe detalii despre analizele voastre si va vom ajuta cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

lumibs nu iti pierde speranta, o sa vina si bebita.
Da-ne mai multe detalii referitor la problemele voastre ca sa va ajutam. Sunt multe fete aici care credeau ca nu au nici o sansa si au reusit. Trebuie sa fim optimiste

p.s. si eu imi doresc macar un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

lumibs, se pare ca stzul tau nu are o spermograma normala; care ar fi diagnosticul ? ; da, nr mic si lenesi este o problema; iar eu te sfatuiesc sa nu pierde-ti nici o zi in inceperea investigatiilor; incearca la timisoara, caci e mai aproape de dr. tr. severin ( uita-te aici : http://www.fiv-munteanu.ro/ ) sau la bucuresti ( dr. tutunaru ).
succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ce ne mai poti spune, lumibs ? ce pasi ati mai facut ?

Mergi la inceput