FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu30 spune:
Maya
nu ai scris nimic de
- prolactina
- anticorpi antispermatici
- ecograf (pt. excludere varicocel)
Spermograma nu e asa rea, poate daca descoperiti cauza rezolvati problema. La sotul meu toate i-au iesit bine, in afara de anticorpi antispermatici si aceasta problema nu are rezolvare decat cu ICSI.
Doamne ajuta la voi sa fie ceva mai usor.
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Maya nu ai scris nimic de - prolactina - anticorpi antispermatici - ecograf (pt. excludere varicocel) Spermograma nu e asa rea, poate daca descoperiti cauza rezolvati problema. La sotul meu toate i-au iesit bine, in afara de anticorpi antispermatici si aceasta problema nu are rezolvare decat cu ICSI. Doamne ajuta la voi sa fie ceva mai usor. |
Bubu, multumesc, nu am facut si astea, caci deocamdata am vrut sa verificam daca se confirma diagnosticul de azoo si am facut cele 3 hormonale ca sa vedem in principal FSH-ul ca sa stim, in cazul confirmarii de azoo, daca avem vreo sansa de FIV cu ICSI, macar. Vom merge de-acum la dr Matei, sau daca cineva ne recomanda alt medic bun vom lua in calcul si aceasta posibilitate. Ne poti recomanda pe cineva?
simonia spune:
intreba cineva cum se poate scadea FSH-ul. am gasit ceva, o fi valabil? va dau linck-ul http://ivfherbalsupport.com/index.php?cName=reduce-high-fshimprove-egg-quality poate gasiti ceva interesant
se mai spune si despre tratament de sustinere a FIV-ului
montytaiana spune:
neatza iubiticile mele
bytzi multa bafta de data asta, pana la urma faci FIV pe CM natural?
te astept numai cu vesti bune
yarrina gata a venit si toamna din nou la atac, iti tin pumnii cu multa incredere
pupici la toate fetele
gabri-ela cum esti?
Maya_I spune:
neata,
, ce fac fetele? Va multumesc la toate pentru incurajarile primite, 

Monty, ce mai faci? Cum stai?
Yarrina, mai scoti capul dintre hartii? Hai, ca e sambata, te asteptam la sueta.
Diana, Gabriela?
Bytzi, la apel!
Raluca, multumesc 
Simonia, multumim pt link 
gabri-ela spune:
Buna seara fetelor mele dragi!
Cred ca ma iertati ca nu am mai intrat sa va scriu, dar s-au cam adunat multe la mine. Niste examene, probleme de familie.....dar ma bucur cand citesc ca totusi voi mergeti mai departe cu incercarile si sper ca aceasta toamna sa vina cu cat mai multe reusite. Stiu ca vara asta a cam fost zgarcita cu noi, de asta cred ca fetele ce vor incerca in aceasta toamna vor avea si sorti de izbanda.
bytzi multa bafta la FIV si sa fie cu noroc. Si eu vreau la anul sa incerc unul si cred ca si singurul....doar, doar daca dau peste vreo comoara intre timp
yarrina si pt tine aceasta noua incercare sa fie cu o reusita mare. Pumnii sunt stransi
monty tu ce mai faci? Ce planuri ti-ai mai facut pt acest an?
Iuca, inna ce va mai fac ingerasii? Pupici de la mine pt ei

Bafta multa tuturor si cate un pupic pt fiecare 

.....nu va mai enumar ca nu vreau sa omit pe cineva. Toate imi sunteti dragi.
Noapte buna!
yarrina spune:
Buna dimineata
Multumesc pentru incurajari.
Astazi sunt Z2 deci am inceput o noua lupta. Trebuie sa sun astazi la Polisano sa ma programeze pentru luni la monitorizarea din Z9. Am vb cu dr Ispasoiu si mi-a zis ca monitorizarea mi-o va face un coleg de-al lui, pp dr Chicea, pentru ca el este plecat pana pe 15 septembrie. Mi-am procurat din nou Gonal F...de maine incepe marea injectare.

Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Buna dimineata Multumesc pentru incurajari. Astazi sunt Z2 deci am inceput o noua lupta. Trebuie sa sun astazi la Polisano sa ma programeze pentru luni la monitorizarea din Z9. Am vb cu dr Ispasoiu si mi-a zis ca monitorizarea mi-o va face un coleg de-al lui, pp dr Chicea, pentru ca el este plecat pana pe 15 septembrie. Mi-am procurat din nou Gonal F...de maine incepe marea injectare.![]() ![]() |
Neataaaaaa
Yarrina, sa-ti dea DD intepaturi cu folos si cu ochisori!
yarrina spune:
Multumesc frumos Maya.
Sa dea Doamne Doamne sa avem o toamna plina de boboci. ![]()
Si sa ni-i numaram cu mandrie. ![]()