FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bytzi -vreau sa-ti spun ca si eu in iunie cand am fost la Sibiu in ziua a 10-a am avut tot folicul de 9 mm si endometru de 3 si ceva,iar in ziua a 13-a avea 15 mm foliculul si totusi ovulatia s-a produs in ziua de 15/16,caci in ziua a 16-a ovulasem deja.
Deci tot ce se poate sa ovulezi natural prin ziua a 16-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

azi sint z16 si am avut niste intepaturi groaznice la ov sting cu foliculul,acum nu's ce sa zic...

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Da, ar fi super!
Sau si daca nu ne intalnim, macar sa reusim!

Mergi la inceput

ok

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Parerea mea e ca azi ai avut ovulatia .
Si eu ma gandesc daca sa merg pe CM natural sau sa incerc din start cu stimulare,dar nu stiu parca presimt ca n-o sa raspund bine la stimulare si o sa-mi dau tot organismul peste cap.

Mergi la inceput

Mai vad pana atunci!
Noapte buna! Plec la
Va doresc o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi felicitari si iti tin pumnii sa fie bine cu fiv-ul. inseminarea nu este gratuita, ti-o spuns 100%. cand am facut eu inseminarea in camera cu mine era o tipa care a facut cu sperma de la sot si a platit cam 12 mil in loc de 19,2 mil cum am dat eu.

Mergi la inceput

diana,inseminarea este gratuita doar pt noi care facem cu donator fiindca platim proba 20 mil,inseminarea este gratuita,asa mi-a zis dr si ai observat pe tabelul de la ei scrie proba donator 1930ron ,nu inseminarea cu donator...
stiu ca IAS este 1050ron
multumesc mult
incep emotiile pt analize,mi-e frica de alea de secretie
rodicutza,parerea mea este mai bine cu stimulare,vei obtine mai multi fol, mai multe sanse...

va doresc o sapt usoara la toate fetele

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Hudak_ali: noua medicul urolog ne-a spus ca o cauza anume a azoospermiei nu o sa ne poata spune niciodata. Am sa-i spun sotului meu sa-si faca aanalizele mai amanuntit sa vedem ce descoperim.
In legatura cu ce scriau celelate fete, sotul meu in momentul cand a vazut rezultatul, nu a fost normal foarte incantat, dar a spus ca important e sa fie el sanatos, si pe urma ne indreptam spre o solutie fie ea cu donator sau adoptie.
Sotul meu mi-a explicat ca, ptr un barbat sa afle ca nu poate avea copii e foarte greu de acceptat.Sa afle ca nu-si pot transmite samanta. Dar .... in cazul nostru, noi ne dorim un copil tare mult, so sotul meu e deacord sa incercam orice ptr avea copilul mult dorit. (ma refer la inseminare cu donator sau adoptie, nicidecum un alt barbat cu care sa-mi fac un copil!! atunci ptr ce ar mai avea rost acesta casnicie daca m-as duce la alt barbat cu care sa am un copil!)
Va pe toate si sa nu ne pierdem speranta!
Eu cred ca intr-o zi Dumnezeu ne va da un copil al nostru,al amandurora!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

mai fetelor am ajuns pe pag 3 ????

asa sa va zic...am fost la eco joi si folic meu a crescut de la 9 la 12,6mm ,endo de la 3,7 la 6,2 mm deci cred ca voi ovula mai tirziu sau deloc
acum surprizaaaaa....dr Ispasoiu m-a anuntat ca a obtinut o reducere pt mine si voi face fivvvv pe CM natural(vorba vineca pe CM natural),deci din z1 voi incepe cu AC (marvelon) si la CM urmator din oct voi incepe o stimulare mai usoara cu 150ui puregon/zi...
mi-a dat sa fac VDRL,HIV si hepatitele ca nu le aveam facute si sa repet anal de secretie,uff mi-e o frica de mor de ele caci am mai patit-o ,sper sa nu-mi strice iar planurile
voi stiati ca la Sibiu proba donator e 1930ron si ca inseminarea e gratuita???asa mi-a zis dr....
atit ma rogg sa am si io 2 foliculasi,asta imi doresc cel mai mult ,dar nu cred ca-i voi obtine ,mi-e frica ca va fi tot unul si ce asteptari sa am de la unul...dar sper sa fie si unul si sa se fertilizeze imi doresc cel mai mult si apoi ce va vrea dumnezeu,deci sint pe ultima suta de metri,este ultimul pas care il mai fac...in noiembrie am 4 ani de cind am fost prima data la Giulesti(nu mai zic investigatiile care le-am facut prin oras la mine si prin Iasi) si sper ca pina atunci sa am si un rezultat oricare ar fi el si sa inchei cap IA-FIV .....dar nu va voi parasi caci imi sinteti tare dragi,va voi urmari pas cu pas
doamne ajuta sa fie bine

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Buna, fetele...

Bytzi, felicitari pt vestea buna cu reducerea! Sa dea DD sa iasa totul asa cum iti doresti, sa creasca foliculii si sa reusesti sa faci inseminarea acum. Si sa iasa cu ochisori!!!!

Fetelor, azi a facut sotul analizele, peste cateva zile primim rezulatatele, am niste nervi si niste emotii!!! Nici nu stiu daca sa indraznesc sa sper...

Mergi la inceput