Prietenie la plesneala-*64*-"Cutremuratele"
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld hallo iara m-am saturat de ....neste chestii, de ipocrizie si de atot-stiutaoarea forumului....cea care stie numa sa.... ma duc sa-mi vad de treaba, nici nu ma asteptam sa iasa si sa se interpreteze altceva...maine pouimaine, cine stie ce mai aud. cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com ![]() ![]() ![]() VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
kari,draga mea.....off....te-am rugat sa nu mai bagi in seama rautatile unora,nu se merita......te rog,eu nu te mai consuma atatpt niste ignoranti....zic eu,ca avem lucruri mult mai interesante si mai bune pt care sa ne agitam si sa ne consumam....imi promiti?
![](pupic.gif)
you know,that i love you!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Miha... apucasem sa citesc intr-o seara la subiectul Razvan nu vorbeste... si am mutit cand am vazut ...unele treburi... Da-le mai in reaba lor ... Eu aveam un stres cu primul meu copil ...ca a avut Apgar 6 la nastere si inebuneam cand vedeam ...desteptele care ziceau ca la 6 luni tre sa faca asa si asa... al meu face bla bla bla...deci e cel mai tare si daca al tau nu face ..e naspa.. bla bla... "... si chestii de astea... eram inebunita de spaima... si pana la urma frica mea a fost nefondata...
Un pupic pentru voi... si viata e prea scurta sa duci la ureche textele unor "conferentiare" de pe aici...care uneori am impresia ca traiesc doar virtual
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ank83 Miha... apucasem sa citesc intr-o seara la subiectul Razvan nu vorbeste... si am mutit cand am vazut ...unele treburi... Da-le mai in reaba lor ... Eu aveam un stres cu primul meu copil ...ca a avut Apgar 6 la nastere si inebuneam cand vedeam ...desteptele care ziceau ca la 6 luni tre sa faca asa si asa... al meu face bla bla bla...deci e cel mai tare si daca al tau nu face ..e naspa.. bla bla... ![]() Un pupic pentru voi... si viata e prea scurta sa duci la ureche textele unor "conferentiare" de pe aici...care uneori am impresia ca traiesc doar virtual ![]() Ank ![]() ![]() ![]() Poze pitici |
ai dreptate,insa uneori nu poti trece cu vederea...mai ales ca vb despre copilul meu,in absenta mea si in necunostinta de cauza!
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
A&M
![](comoara.gif)
Ank83 spune:
Miha acum am citit ...sincer am citit exact din momentul in care la dat exemplu pe Mihaita si iti inteleg frustrarea....
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ank83 Miha acum am citit ...sincer am citit exact din momentul in care la dat exemplu pe Mihaita si iti inteleg frustrarea.... Ank ![]() ![]() ![]() Poze pitici |
asta este...duca-se...nu are rost sa ma mai agit,n-am de ce si pt ce...m-am cam infierbantat datorita subiectului...as face un dus,dar n-am apa calda
![](bang.gif)
ma bucur ca va am pe voi si ca intelegeti,la voi ma pot descarca...
![](icon_smile_big.gif)
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
A&M
![](comoara.gif)
Ank83 spune:
ooo si apropo de atotstiutoarea forumului.... de obicei evit sa citesc discutiile ei...Ma obosesc la maxim... pt ca ea re dreptateeeeeeeeeeee
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ank83 Asa...da drumul la tunete.... ![]() Ank ![]() ![]() ![]() Poze pitici |
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
MIHAELA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Blogul lui Mihaita
A&M
![](comoara.gif)
Ank83 spune:
Hai ca merg si eu la somn ..ca mi-am impleticit limba cu sotul incercand sa parlim ceva in francezaaaa....Si a ajuns o anglofranceza "vraiment beautiful"
Ank Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Ank83 Miha acum am citit ...sincer am citit exact din momentul in care la dat exemplu pe Mihaita si iti inteleg frustrarea.... |
Asa este...
Si cred ca fiecare am reactiona la fel daca ar fi vorba de copilul nostru...
![](floare.gif)
Ank-ule,iaca acu stau sa ma gandesc daca am zis vreodata de Amira mea ca face sau nu face ceva la cutare varsta.
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)