Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Si cu criza asta,mai poti pune un banut "gros" la pusculita?Asa,ca sa fii pregatit in orice moment...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

da mah , ca si eu am boala suvenirurilor si aduc la fiecare si cand fiecare se intoarce de pe unde merge eu primesc exact , asa ca m-am facut a draqului

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Hai mai Aida,ca nu cred ca este chiar asa!Tu nu vezi ca-i criza financiara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Si inca ceva...Cand plec tocmai atunci fii-miu imi face o "surpriza".In mai am fost la Buc.,trebuia sa stau 4 zile(tot la o conf.).Seara ma suna mama:muci,tuse,febra.M-am suit in tren si am venit acasa.In a 3 a zi i-a fost mai bine.
hai mai , si daca tu nu te intorceai nu se facea bine? Pai de cate ori saraca adina nu a lasat-o pe Shori racita , dar trebuia sa plece in interes de serviciu si a fost fata OK ...

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Hei,mai scriem aici sau deschidem alta cafenea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mai Aiduco, pai nu mai adu la nimeni ca eu cred ca asta e un obicei de mult uitat.

Eu aduc doar la cei foarte dragi, maica-mea, ex-soacra-mea -si asta daca se nimereste sa am timp sa cumpar, si fii-mea - ei obligatoriu ii iau ceva de fiecare data. La restul nu aduc nimic, na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mai Aiduco, pai nu mai adu la nimeni ca eu cred ca asta e un obicei de mult uitat.

Eu aduc doar la cei foarte dragi, maica-mea, ex-soacra-mea -si asta daca se nimereste sa am timp sa cumpar, si fii-mea - ei obligatoriu ii iau ceva de fiecare data. La restul nu aduc nimic, na
pai asa se merita ... ca nu au adus nici cand era criza acum chiar ca nu mai am nici o pretentie ...
iahim deschide si tu alta cafenea

Aida ... 35+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai voi mai stati? Ca e aproape 1 noaptea, cucuietelor, nu vi-e somn?

Maine am de vizitat Orsay ul, asa ca eu am sa ma pregatesc de o nanita.

Mergi la inceput

Da,dar eu nu pot.Nu pot si gata!De cate ori a fost bolnav am fost langa el!Daca nu ,nu inchid un ochi!Stiu ca gresesc,astept sa ma schimb.Oare?
acum are 5 ani,sper ca din punctul asta de vedere va fi mai usor...

Mergi la inceput

Bine deschid alta.

Mergi la inceput

Gata,am deschis cafenea noua.

Mergi la inceput