Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui da,de la caldura... Aida dar apa nu-i mai buna decat ceva cu sare....cat vrei sa te faci (sarea retine apa...dar stii asta ![]() |
pai sa stii ca eu nu pun gura pe sare de ani de zile si ani de zile am bagat ciocolata la greu si uite cat m-am facut , iar acum in sarcina nu am mancat cioco ci am poftit la saraturi si culmea ca daca nu luam 2 luni Prenatal nu luam mai mult de 6kg ...
asa ca SARE
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Aida ... 33+
Poze cu noi
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](icon_smile_sad.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aidaciolac spune:
mexxa am vazut si eu pozele oooof ca bine ca s-a simtit bine . va
O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar
cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si
traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de serviciu intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](images/user_woman.png)
Maadi spune:
Buna fetele,
Alic - Multam de cafea!
Dau si eu o salata de morcov si telina cu mult patrunjel, ca vad ca este la mare cerere.
Mexxa - Pozele sunt foarte frumoase. Se vede bucuria pe fetisoara lui Sebicu. Nici nu zici ca a trecut prin atatea mititelul.
Asteptam vesti bune si de la analize.
Adina - Super vacanta la Londra si super concediul ce urmeaza.
Duminica plecam si noi - Calin, soacra si eu, la mare, la Mamaia. la toate fetele.
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Maadi Duminica plecam si noi - Calin, soacra si eu, la mare, la Mamaia. |
mda , sa te balacesti si pt mine ca sa stii ca nu mai suport caldura
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](hippi.gif)
... so
![](plang.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Aida ... 33+
Poze cu noi
![](floare.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
principe spune:
Bai Aidule,pune si tu un ventilator daca n-ai aer conditionat.
Stiu,din proprie exp.ca in timpul sarcinii suferi de caldura ca un caine.
eu ieseam din casa doar seara si dimineata ca simteam ca n-am aer.dormeam numai la nud si cu aer c.
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui principe Bai Aidule,pune si tu un ventilator daca n-ai aer conditionat. Stiu,din proprie exp.ca in timpul sarcinii suferi de caldura ca un caine. eu ieseam din casa doar seara si dimineata ca simteam ca n-am aer.dormeam numai la nud ![]() ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
aaaa , nuuuu , nu bag ventilator (am unul mare) ca imi e frica sa nu racesc si sa fac febra si ce dreaq mai fac atunci ... asa ca sufar , oricum s-a mai racorit acum ca a plouat si e chiar friguletz seara. Pai de fapt asa e luna august , ziua inca cald , iar noaptea cam frig (scuzati cacofonia)
nah , somn usor cafengioaice
![](pupic.gif)
Aida ... 33+
Poze cu noi
![](floare.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
principe spune:
Ei faci febra,poate la c..r.nu-l pune sa bata pe tine,pun-l sa bata intr-un colt al camerei.
eu nu ma culc ca nu-s gaina
MsLara spune:
yo da! Stateam cuminte la birou...nu-l puteam rata. Bine ca a fost scurt.
Eu lucrez cu niste japonezi; nici n-au clintit, cred ca sunt prea obisnuiti .
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali