Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim Da'uite la Aida ca uita sa scrie...cica ii este somn... |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
A_Iulia spune:
cred ca Tudor as fi ales si eu daca as fi avut baiat. Dar cum n-am baiat, pot sa-l aleaga alte mame
Madam Wendy s-a retras pe nesimtitelea? A aruncat o boare de alivenci de ziua ei si-a tulit-o de-aici.
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iahim La voi ploua?Aici ploua cu galeata...Azi a fost cald,bine ca ploua... |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
iahim spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aha,te-am prins!
aidaciolac spune:
ba nu m-ai prins am zis-o singura
Aida ... 34+
Poze cu noi
A_Iulia spune:
Ei bar? Nu, in camera sunt. La hotelul asta:
http://www.hotellouvrebonsenfants.com/
Care e relativ ok, in afara de faptul ca nu au nici o priza si nu merge internetul decat din 3 in 5.
eu hotel care sa nu aiba nici o priza n-am mai vazut in viata mea, si deh, am vazut destule. Una singura am gasit la frigider. Nici la TV nu au, e lipit de perete, habar n-am cum e alimentat.
Si am cumparat un prelungitor cu triplustecher, asa ca am rezolvat relativ problema. Dar totusi astia nu se intreaba cum isi incarca telefoanele clientii lor? Hai, sa nu zicem ca au toti computerele cu ei, dar telefoane chiar au toti! Asa ceva...
aidaciolac spune:
adino zau acolo stai? cat e camera pe o noapte acolo?
Aida ... 34+
Poze cu noi
iahim spune:
Superb arata noaptea!Tre'sa fie o hiba,nu se poate!Mai bine intreaba la receptie....Dar vezi sa nu-i trezesti din somn!
Te prind eu pana la urma pe unde bantui,vezi ca faci curent in cafenea,ba intri ba iesi!