Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

1. Si la cezariana faci anestezie generala sau peridurala?
2. Ce nume ati ales pt micul print?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Asa,pentru ca cred in zodii...fii-miu este rac,il cheama Adrian(de la adriatic) si este inebunit dupa apa si foarte mamos,(vezi si bancul cu schimbatul becului).

Mergi la inceput

Tocmai asta am vrut sa subliniez,poti sa faci o buna corelatie intre zodie si numele copilului...parca am si citit asta pe undeva...

Mergi la inceput

Gata,ati plecat sau ati adormit cu capul pe tastatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

1. Si la cezariana faci anestezie generala sau peridurala?
2. Ce nume ati ales pt micul print?

1. daca e generala si chiar e ceva dincolo , eu va zic daca o vad pe Emma ... va decide anestezista la fata locului
2. Eric Tudor , dar am impresia ca deja sunt cam multi Tudori si Erici . Corect? Voi ce ziceti?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Pai mai bine coreleaza numele nu cu zodia, ci cu functia. Daca e print pai poa' sa fie rege, si atunci sa-l cheme Charles, Ludovic, Louis, Napoleon etc

Mergi la inceput

E foarte bun Eric Tudor. Aprob pozitiv.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iahim

Tocmai asta am vrut sa subliniez,poti sa faci o buna corelatie intre zodie si numele copilului...parca am si citit asta pe undeva...
pai unde ai citit asta? poate ne inspiram si noi ....
Cat despre bancul cu racii , hmmmm , depinde de rac. Emma nu era asa , nu ar fi avut destul nerv sa astepte pe cineva sa ii rezolve problema , punea mana fara sa intrebe

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

E foarte bun Eric Tudor. Aprob pozitiv.
serios
nu ai auzit pana acum Tudor si Eric prin parcuri si pe strada?
Eu intreb ca nu am de unde sa stiu ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Eu sunt rac. Sa nu va puna mama naibii sa ziceti ceva de rau de zodia asta...

Mergi la inceput