Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
1. Si la cezariana faci anestezie generala sau peridurala?
2. Ce nume ati ales pt micul print?
iahim spune:
Asa,pentru ca cred in zodii...fii-miu este rac,il cheama Adrian(de la adriatic) si este inebunit dupa apa si foarte mamos,(vezi si bancul cu schimbatul becului).
iahim spune:
Tocmai asta am vrut sa subliniez,poti sa faci o buna corelatie intre zodie si numele copilului...parca am si citit asta pe undeva...
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia 1. Si la cezariana faci anestezie generala sau peridurala? 2. Ce nume ati ales pt micul print? |
1. daca e generala si chiar e ceva dincolo , eu va zic
daca o vad pe Emma ... va decide anestezista la fata locului 2. Eric Tudor , dar am impresia ca deja sunt cam multi Tudori si Erici . Corect? Voi ce ziceti?
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
A_Iulia spune:
Pai mai bine coreleaza numele nu cu zodia, ci cu functia. Daca e print pai poa' sa fie rege, si atunci sa-l cheme Charles, Ludovic, Louis, Napoleon etc
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui iahim Tocmai asta am vrut sa subliniez,poti sa faci o buna corelatie intre zodie si numele copilului...parca am si citit asta pe undeva... |
Cat despre bancul cu racii , hmmmm , depinde de rac. Emma nu era asa , nu ar fi avut destul nerv sa astepte pe cineva sa ii rezolve problema , punea mana fara sa intrebe
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia E foarte bun Eric Tudor. Aprob pozitiv. |
nu ai auzit pana acum Tudor si Eric prin parcuri si pe strada?
Eu intreb ca nu am de unde sa stiu ...
Aida ... 34+
Poze cu noi