Cafea cu aroma de femei si bebelusi 108
Raspunsuri - Pagina 11
iahim spune:
Dodo,sa imbatranesti frumos!La multi ani,
pe obrajori!
Lali,deh,pune oaia sa-ti plateasca stricaciunile!Da'ea a scapat cu fata curata?![]()
Pe unde umbla celelalte surate?Noi am fost in gradina botanica,ne-am racorit un pic(caldura mare,azi),ne pregatim de pranz...
MsLara spune:
Iahim, oaia dupa ce s-a dezmeticit (in vreo 2 secunde) a luat-o la fuga pe camp cu 3 barbati dupa ea...noi am ramas cu paguba, proprietarii nici macar nu au venit sa ne intrebe daca am patit ceva...au intors masina si au plecat...![]()
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
iahim spune:
DOI BOBOCI
Doi boboci micuti de ratza,
Au plecat de dimineata,
Pe o margine de lac,
Tot vorbindu-si maca-mac.
Intr-o tufa de rachita,
Sta o pisica pitita,
-Unde ati plecat voinici?
Ei raspund:pe-aici,pe-aici!
daca tot va faceti siesta de pranz,si nu am cu cine vorbi,compun poezii pentru cei mici...![]()
wonderful spune:
Printeso,io zic sa stai linistita.Si eu am avut mari probleme ci tzatzele astea ale mele,investigatii,biopsie,bla,bla,bla.Erau umflate,curgea lapte,ma dureau .Pan' la urma era o dereglare hormonala care provoca un exces de foliculina.
wonderful spune:
Lali,cica oaia-i proasta dar se pare ca stapaniiei sunt de-a dreptul porci.Eu am fost multumita de cazare in Maramures,doar de cazare ca drumurile-s o tragedie.Voi pe unde ati fost?
In seara asta, la ora 21,pe TV 1000,este filmul 'Intalnire cu Joe Black'.L-am vazut acum cativa ani si mi-a placut(Brad Pitt)
principe spune:
www,la multi ani,sa fi sanatoasa si tu si toti ai tai!
asteptam sa dai de baut,marie
gagici,am placinte cu branza si cu mere,luati de poftiti![]()
o zi frumoasa sa aveti cu "toantele"
wonderful spune:
Printeso,te 

dulce pt. urari.La noi se serbeaza ziua numelui pe 8 sept,la Inaltare.Oricum urarile sunt minunate oricand.
El Grande mai e in tabara?
PS-Fa-i si un alivenci Adinei,ca moare de pofta.![]()
aidaciolac spune:
principeso 
zau ca la vesti dinastea ma ia cu frison si vad ca nu mai judec rational. sorry
... si vorbisem cu tine cu o zi inainte
. Mah , ratiunea imi spune ca nu e nimic important. Te
scumpoooo
sa treci razand peste asta 
lali , iahim , dodo 
w si eu stiu ca azi nu se fac urari ... e ca si cum ai zice 'la multi ani' ca a murit
... hehehe , azi am, aflat si eu ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()