Probleme grave de deglutitie -cap*3*
Raspunsuri - Pagina 5
adrianapop spune:
wnimra,,,,
orice copil daca ar putea ar alege sa ii bage cineva in gurita,,,
ai mei vin si ma roaga sa le dau eu de mancare,,,ca ei cica nu au timp,,,sant ocupati cu certatul la masa
mai asteapta un pic si tu,,,,ca alex e mic inca ,si nu le poate face pe toate odata,,,numai rabdareeeee,,,,
Si copii mei mananca ff bine acum,,,se pun la masa si in 10 minute 2 feluri sant gata,,,nu stiu cat o sa ii tina
Intodeauna au avut perioade in care mancau de rupeau ca dupa sa ma rog la ei ca la icoane sa inghita un fel de mancare,,,
iar la desert sant campioni,,,impart frateste pungile cu jeleuri si mai desfac cu de la ei putere altele, daca nu le iese la numaratoare,,,noroc ca sant prin preajma
andru_mami spune:
mai pai sa vedeti ca andrei papa azi laptic de dimi,de fapt numai era dimi ca era mai tarziu,10.30 asa,si pe urma pana.... ca nu imi venea nimic in cap ce sa ii mai gatesc;si am scos repede niste copanele de la frigi si le-am pus la vas de yena la cuptor si cu garnitura de orez taranesc cu ciuperci si ardei rosu si pastai de fasole inabusite i usturoi;si i-am dat lui andrei un copanel cu pastai de fasole si cu 2-3 lingurite iaurt ,un pic la blender,si gata,l-am hranit azi,sa vad maine ce mai fac.
voi ce mai faceti dragutele mele?
cand o veni ziua in care o sa manance si fimiu carnea asa fara sa o mai maruntesc?
aseara am vrut sa ii dau si lui o napolitana in mana,pai ce ca a dat cu ea cat colo,el cica se joaca,ca asa face si cu jucariile,eu sa i le dau si el sa le arunce.
POZE
babette spune:
Pai sa va dau si meniul meu:
Astazi Vlad a mancat asa:
dimineata
3 crenvursti, un cub de branza topita si o rosie, ceai
pranz
bors de cartofi cu smantana si leustean (1/2 kg smantana la 5kg de bors)
pilaf cu ardei si friptura la tava (muschiulet file)
supliment de ora 4
iaurt cu fructe
seara
ardei copti cu smantana si mamaliguta
cartofi rasi cu ou si branza
Dimineata e mai greu ca nu prea am ce sa-i dau fara sare, dar am grija peste zi sa nu fie nimic sarat.
Nu vrea prajituri de casa decat rar si mor de ciuda. Mananca f bine Kinder- felie de lapte, dar cozonac sau chek nici vorba.
Nici Vlad nu mesteca bine carnea, el are si un defect la gurita, dar
i-o tai marunt.
Acum e intr-o perioada fericita, doamne-ajuta sa-l tina tot asa!
Dar numai el stie saracul cate medicamente ia!
Si noi!
wnimra spune:
adriana ms de incurajari , chiar m-ai facut sa zambesc, cand scriu la acest subiect deja sunt alta persoana.Ai dreptate , cu rabdare, numai ca rabdarea este in scara blucului si nu mai vrea sa intre in casa .
Andru ma distrez terbil cand citesc meniul, rad cu pofta si imi imaginez cum papa Andrei si tu cum topai pe langa el cu castronul
babette il poop pe Vladut cel mancacios ,mananca nu se incurca....o sa ii zic lui alex , sa ii dau exemplu
Ms fetelor pt ideei de mancarici.
Alex e la fel , putin mai bine dar a varsat, chiar am ramas uimita, mananca mai greu si azi chiar putin, nici nu am avut timp sa ma ocup bine de el ca na sunt una si multe de facut , daca ma impart pe zile atunci deja il neglijez prea mult , mai bine trag de mine doua zile si dupa stau linistita cu el.
Pt maine nu am mancare ....pt dimineata am si apoi tre sa gatesc ceva neaparat cu carne si sa ii dau doua mese bune pana seara cand o sa manance ceva usor.
Va pooop si o tai la somn, este deja 3
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
doamne ce te tii de sotii,auzi topai,mai da ce fraze gasiti mai,ca sa moara omul de ras in loc sa moara de boala lui
ma pai asa este,andrei ieri a mancat prima data un copanel cu pastai si cu 2 lingurite iaurt si mai tarziu iar un copanel cu orez cu ciuperci si ardei rosu,deci no coment,la 2 copane pe zi plus lapte plus iaurtel sau fructe,nici nu comentez nimic.
va pup si intru mai tarziu,merg sa gatesc
POZE
wnimra spune:
sa ai spor la gatit
Alex la 5 dim a halit 4 danonino, m-a trezit mestecatul lui , era prin pat treaz cu toate jucariile in cap , radea de mama focului , am zis ca viseaza dar nu... ii era foame
Eram cheauna de somn, apoi s a culcat la 6 , si la 11 si ceva s-a trezit , pe la 12 a mancat fructele cu biscuiti si acum vreau sa ii dau snitel cu cartofi , diseara nu mai stiu , tre sa fac o ciorbica dar am o lene de la oboseala .
pooop
poze Alex
andru_mami spune:
andrei a baut de dimi laptele 300ml,apoi un castronel de mancare de rosii cu vinete coapte,si pe uma 2 copanele cu o lingura pilaf si 3 lingurite iaurt ca sa fie un pic mai moale,asa ca pana diseara stau linistita.
POZE
andru_mami spune:
andrei tot asa,papa bine,numai ca de cand papa carne in fiecare zi ,io blendui un pic,ca e un copil,daca simte el o bucatica un pic mai mare,imediat isi face sila sa vomite,dar asa o pun la blender f putin si mananca fara probleme;asa face numai cu carnea,ca in rest mananca fara blender,dar carnea din mancare o strange pe toata in gura si sta cu ea de te uita cucii pana o papa.
voi ce mai faceti?
cum mai sunteti?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
wnimra spune:
azi a halit varza , i-a placut mancarea ca nu a incnit deloc dar a papat cu strigaturi ca de obicei ....asta e , bine ca mananca cu tipete cu urlete cu tuse da macar baga in el .....vreau sa ii caut periuta speciala pt limba si sa ii iau perie de dinti cu vibratii si o sa ii fac masaj zi de zi , de la periat am avut rezultate da mici ....
pooop pe toti piticii
poze Alex
wnimra spune:
remedii de tuse sunt ?
intrebare retorica ....dar m-a capiat cat poate sa tuseasca la masa , doar la masa, fiecare lingurita este tusita 2-3 sec , este foarte cinstit si nu face rabat de la tuse ca sa se supere vre-o lingurita.
Azi i-am dat o specialitate de cascaval , bun rau , i-am facut o crema cu mai multe chestii , si brusc a varsat , dupa realizeaza ca ii place si radea apoi jignit ca l-am lasat asa murdar si i-am administrat toata mancarica a vociferat incontinuu , prefer sa tipe dar sa nu mai tuseasca cu mancarea zburand in parul meu.
Nicoleta , Ioana cum mai mananca?
o seara buna
poze Alex