Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 7
nikena spune:
Buna seara tuturor!
Azi nu prea ne-a mers net-ul asa ca nu am reusit sa mai scriu nimic aici.
In sfarsit a inceput ploaia , spre seara , si aici, in Bucuresti. Ploua de 2 ore neintrerupt.
Poate ne mai racorim si noi ca nu mai putem.
Adriana, mi-au placut la nebunie pozele cu familia ta! Sunteti frrrrumosi fffoc! Toti! Ai o familie reusita!
Maine o sa servesc si eu o cafea de la tine, de la aparatul ala performant...dar cu mult lapte...foarte mult...si zahar la fel...
Si o prajitura, ceva, daca se poate...
Va urez tuturor fetelor noapte buna si maine sa ne revedem, virtual, putin mai vesele ca azi!
Noapte buna!
nikena spune:
Buna dimineata, fetelor!
Pentru ca vad ca nimeni nu ofera nici o cafea in dimineata asta, ma ofer eu sa va servesc o cafeluta greceasca , fiarta incet in ibric de alama, cu muuult caimac si un pahar cu apa rece langa.
Si pt amatoarele de dulciuri ofer o baclava cu inghetata de vanilie pe deasupra.
Iar celor care stau in zona litoralului le recomand se incerce inghetata facuta de un nene turc pe care il gasiti in Mangalia sau in Saturn. Face si niste sarilii si baclavale absolut delicioase.
Eu am stat multe veri la rand in Mangalia, la mare, cu copii si eram nelipsiti de la inghetata cu baclava. Sotul meu este grec si in Grecia se face la orice cofetarie o inghetata de casa fantastica. Se intinde zici ca are guma in ea. El mi-a spus ca inghetata turcului este cel putin la fel de buna ca cea de la ei, din Grecia.
Ce Aloma, ce Algida?! Sa vezi la turc ce inghetata buna!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti pofta!
Mai vorbim!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikena Si pt amatoarele de dulciuri ofer o baclava cu inghetata de vanilie pe deasupra. |
bey ce ai cu mine sunt fan baclavale
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
Multumesc pt cafea nikena....si baclava cu inghetata
Am reusit sa termin cu alex si acum am putin timp pt mine , am inceput sa apreziez timpul dedicat micilor mele placeri , este atat de scurt dar buunn, azi vreau sa o fac pe gospodina si dupa masa imi doresc unghii facute , pensat , sper sa am timp sa ma jumulesc putin.Cand alex era mic stateam pe covor si imi faceam unghiile si pe el il impingeam cu premergatorul la 2 m de mine , pana se chinuia sa vina mai imi terminam un deget si tot asa , era fascinat de ce faceam eu cu forfecuta.
Aseara ne-am jucat fotbal pe covor, toti trei lesinati de cald cu burtile in sus am luat mingea la picioare , are fimiu un joc de picioare super.
Vreau sa il duc la circ sa vedem cand ne grupam, in cursul sapt ca in weekend este dezastru fff aglomerat, toata lumea lauda circul si spactacolul in sine si parca mi-ar place sa vada alex caii.
Am iar emotii cu statul lui alex in 4 labe , se tine binisor dar capul nu il pozitioneaza corect, se aduca de la picioare la cap, dupa 3 ani de terapie aproape zi de zi tot nu reuseste sa isi tina capul intr-o pozitie buna, doamne cat a mai fost de afectat.Poate o sa incercam si terapia hiperbara(HBOT) sa vedem , plus ca este scumpa , o sedinta aproape 100 de euro , asta ieri am aflat, sper sa nu fie adevarat.
kariguld pupici de la toate fetele "stilate"
O zi buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
Pe gustul meu cafeaua!
Buuuuuna, si cu baclavale, si cu inghetata, ce rasfat!
Merci mult, sa mai dai si alta data!
Adriana,
Esti fantastica! Ieri posta noastra era inchisa pe motiv de sedinta!
Asa e pe la tara! Azi insa am ridicat pachetul. M-ai uimit! Nici n-am cuvinte sa-ti multumesc! Orteza e fixa, la prima incercare a facut si cativa pasi si ceeace am remarcat, nu mai tine piciorusul intors in interior cand e imbracat cu ea. Asa ca s-ar putea sa-i fie f utila!
Dupa-amiaza am sa i-o pun din nou si-l las sa se obijnuiasca putin cu ea ca sa aiba curaj sa si paseasca cu ea.
Nu stiu cand ai avut timp sa pui atatea! Totul e potrivit pt acum si pt anul viitor. Prinde bine, multumim frumos. Vladut pune ursuletul la cantat intr-una si e fascinat de ochelarii lui! Diseara iti trimit un PM.
Wnimra,
Nu e o greseala! Sedinta de hiperbara costa 400 ron- 2-3 ore cu insotitor cu tot. Oriunde in lume este mai scumpa. Efectul este in primul rand pe receptivitate. Orice terapie face copilul, achizitioneaza muuuuult mai repede si mai sigur.
Pupici tuturor , si o zi buna!
Dodo-pui spune:
La mine doarme de 4 luni si-o tzara,Donu' se uita la desene...mie imi e somn dar cum daca el nu-i obosit..cum???
Prin urmare am intrat pe aici un pic caci ma tot invart pe net si cand ajung aici suna telefonul,plange fata ii e sete lui Bodo...
Mada al meu a mers prima data in picioare(la 4 ani si 2 luni)abia dupa in 4 labe ,corect,(efectiv rama cu capul)In particular cu cine faceti kineto?
Babette ieri m-am straduit atat sa-ti trimit o virtuala...ca abia azi mi-a iesit
Adriana
Alina eu sunt fan dulciuri turcesti/arbestinu-mi povesti ca parca vad ca-l trimit pe al meu in capatul celalalt de judet pentru ce spui tu pe acolo.Eu nu am avut pofte cat am fost cu fata dar acum (inca alaptez)mi se incarca gura "de apa" doar cand citesc
Fetelor impingeti putina ploaie si la mare (curata fara piatra si vijelii pls)
PS:Mi-am corectat greselile
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kariguld spune:
hallo, stilatele, salutari racoroase va transmit azi!
si multa iubire!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
ola fetele
karigul cred ca ti-a iesit faza cu racoarea ca la noi a plouat putin asa cat sa de-a racoare....sincer eu imi doresc cadura mare ca oamenii sa beeea frate si sa stea pe terase si in cluburi , restaurante pt ca noi din asta mancam.
Dodo in particular cu ghe daniela , o doamna super.Alex era o mica leguma acum se rdica in 4 labe, a evoluat fff greu dar a fost si foarte afectat, asta e. pe cei mici
babette costa destul de mult pt noi si pt tara noastra, in afara poate este mai scump dar macar au asigurare sau salarii pe masura, o sa facem un efort pe viitor sa mergem dar pana atunci o sa bag cercetare sa vad exact cu ce se mananca.
pupici tuturor , noapte buna
poze Alex
babette spune:
'neata, fetelor!
Nu v-ati sculat inca?
Sau mai aveti inca treaba cu copiii?
Dupa ce terminati, hai la o cafea!
Pentru toata lumea!
Fiecare pe gustul sau!
Sa va zic si eu una:
La o petrecere a unor adolescenti, bunicul unuia care era gazda intreaba politicos daca doresc cate o cafea. Tinerii, pretentiosi multumesc pt idee si comanda fiecare:
- eu o vreau amara de tot,
- eu o vreau dulce tare,
- eu o vreau cu lapte,
- eu o vreau cu caimac,
- eu o .......
- fiecare voia in alt fel cafeaua!
Grea incercare pt bietul bunic care nici macar nu retinuse numele tinerilor, dar preferintele lor!
A plecat in bucatarie, a facut cafelele si a revenit cu tava plina.
S-a adresat pe rand fiecaruia:
- tu, o voiai..... amara! raspunde repede tanarul!
Bunicul da ocol cafelelor si alege una: asta e!
- tu, o vrei..... dulce raspunde altul!
Bunicul alege cu grija alta cafea si o da tanarului.
Si asa cu toate.
Dupa ce termina, intreaba politicos daca au fost bune.
Tinerii, ff multumiti ii raspund ca da, dar curiosi il intreaba cum a reusit sa se descurce cu atatea preferinte.
Foarte usor a raspuns bunicul!
Toate au fost la fel! Prin puterea seductiei, fiecare a crezut ca e asa cum o doreste!
Asa si eu, ganditi-va ca e asa cum o vreti voi!
O zi buna tuturor!
wnimra spune:
buna
hmmm...a mea este cu lapte si frisca plus doua pliculete de zahar brun....multam' Babette
Imi faceam planuri ca la urmatorul bebe sa merg la preafrumoasa clinica patriculara euromaterna....dar am aflat ca acolo munceste cu drag si spor fosta mea dr care m-a ajutat atat de bine.Mi-a mai ramas doar o clinica , bine ca sau facut cele doua clinici, ca dai fix aceeasi bani ca la judetean.
M-am trezit cu zambetul pe buze , alex rama prin pat , cum stateam eu linistita il vad pe fimiu cum se arunca inspre mine , cu capul fix in cotul meu, amandoi ne-am indispus brusc .
O zi buna tuturor
poze Alex