Copii nostri speciali...*(5)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

lume lumee,,,,cofeeeeeeeee
sper ca nu ma refuzati,,,,
noi matinali,,,,ca de nu ne-a lasat boala cu totul inca,,,,mai avem probleme cu burtica inca,,,si andreea inca mai vomita si nu mananca nimicccccc
dar eu sant ok,,,asa ca atentia mea e pe ei focalizata si nu ii scap nici o secunda din ochi,,
va multumesc de incurajari si va pup si eu
pupici la toti luptatorii

babette-cum a fost la molnar?
mi-e dor de sedintele la el,,copii se certau care sa intre primul,,zicea ca le face vant si ei il iubesc mult,,,,
sa ii transmiti salutari din parte familiei POP de la SM daca apuci,doamna cu cei 3 copii,

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

feteleor,va multumesc din suflet pt sustinere!
adriana,multam de coffe....off,si multa sanatate andreei!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafeluta, Adriana! Ca de obicei, esti prima la apel....
Imi pare tare rau de piticii tai! E cumplit sa-i vezi ca nu papa nimic si cum slabesc de la o zi la alta.
Cand a facut bebe acum 2 sapt, dupa ce a trecut, vreo 5 zile nu a papat nimic. Apa si putin de tot stixuri.
Eram disperata! Ajunsese de la 10 la 8 kg, ceea ce pt un bebe e f mult. Nu mai avea poponet, avea doar o dunga acolo la spate. Nici o rotunjime, nimic!
Sunam in fiecare zi la dr. si el de fiecare data ne spunea ca trebuie sa-l lasam in pace, sa nu-l fortam, si in cateva zile va trece. Este un comportament normal dupa o enterocolita atat de severa. Si mi-a mai spus ca nu este in interesul copilului sa-i dau vitamine, deoarece nu se face vitaminizare vara , ci numai incepand din toamna.
Sunt convinsa ca stii toate lucrurile astea pt esti o mamica greu incercata. Ti le-am repetat si eu pt a-ti da mai multa incredere ca totul o sa fie bine pana la urma.
Dupa 5 zile bebe a inceput sa pape non stop. Tot timpul ii mai bagam ceva in gura, in afara meselor si a gustarilor, si era f fericit ca mai primeste cate un supliment. Acum s-a mai implinit, dar tot mai avem de recuperat.
Pupici pt pitici si pt mamicuta eroina

Babette, si eu sunt interesata de Molnar. Sunt curioasa sa stiu ce spune de convulsii.
Am niste prieteni cu un baietel care face f frecvent si nu mai stiu nici ei ce sa incerce.
Au mai fost la Tg Mures la o Dr. homeopata care face si un fel de exercitii de gimnastica cu copii pt care e nevoie de mai multe persoane. Si aceste exercitii sunt eficiente pt copii f mici, pana in 3 , 4 ani.
Le-a mai dat si niste siropuri naturale pt convulsii dar pt ei nu au avut efect. Daca te intereseaza pot sa aflu mai multe detalii.

Fetelor, va doresc tuturor sa aveti o zi buna si sa mai scrieti aici cate ceva despre voi.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna cafeaua ta adriana,,mercia prins bine ca a trebuit sa bucataresc azi;sper sa va treaca cat mai repede ca stiu cum era andrei cand a facut si el.

wnimra-frumos filmuletul cu alex,eu zic ca este pe drumul cel bun.
babette-cu siguranta o sa apelam ori de cate ori o sa avem nevoie de o idee sau un sfat,tu esti cu siguranta cea mai potrivita persoana la care sa apelam,nu am uitat de oferta ta de idei ptr tratament in alte centre,sper sa isi revina si vladut cat mai repede.
Dodo-pui-voi ce mai faceti?
mihaela-sper ca te-ai mai calmat de la incidentul ala stupid si te rog sa fii tare si de ce nu ,dura cu oamenii astia;mihaita ce mai face?
mdanicoleta-voi va distrati ce va pasa,nu?concediu placut,incarcati-va bateriile ca aveti nevoie.
paula-tu pe unde bantui?ce fac copiii?
mari-paun-nimic nimic,stati ascunsi?iesiti la zbor fetelor.
evelinele-unde sunteti fetelor,ati dezertat?sper sa va distrati macar daca suneti in concediu.
asteryar-hei si voi cititi din umbra?
kari-de tine stiu ca esti pe aici printre noi,te simt eu.
si daca am uitat pe cineva,scuze nu e cu intentie,pupici multi si ptr celelelte mamici.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

nu te-am uitat dar am crezut ca te-am scris.

nikena-sper sa fii o soacra buna,ca altfel s-ar putea sa o furi,de la 3 nurori?

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

mey eu sunt suparata pe net am scris mesaje aproape peste tot...
iar in momentul in care terminat de scris si pt acest subiect mi-a picat netul de 2ori

ii dau drumul acestuia si continui

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Babette putere si multa rabdare
Adriana sa-si revina puiutza
Miha da semn cand rezolvi
Andru eu sunt prin casa am trebi prin bucatyarie astept musafiri apar neamurimaine de la Br...nu stiu cati/cat stau

revin daca ma lasa copiii sau netul

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Dodo-pui -spor la bucatarit si printre picaturi mai sari si pe aici ca incepe sa se lase cu pustiu,nu stiu ce fac fetele,cred ca stau la plaja servesc o bere rece sau o facea sau un frappesi stau la barfasau trag un pui,daca-i asa e bine,ma bucur ptr voi.

ptr toate fetele cu puiutii lor

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ce-am facut noi week-end-ul trecut

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

mihaela-vreau si eu la voi,ce frumos este,mai ales vinetele alea mama-mama cu un pic de maioneza si reci asa de la frigider,mai dar cata gradina ai de ai copt atatea?

POZE ANDREI

Mergi la inceput