M-am hotarat.........adoptie(64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Fetelor, nu stiu daca va mai amintiti de mine, am intervenit si eu de cateva ori in forum anul trecut dar mai mult am pus intrebari despre adoptie.
Va spun cu mana pe inima ca minunile exista si nu va pierdeti speranta pt. ca atunci cand va asteptati mai putin veti primi un semn de la cel de sus.
Eu am facut trei fertilizari in vitro anul trecut si toate trei au fost un esec total, se vede ca Dumnezeu avea alte planuri pentru familia noastra.Ne-am hotarat sa luam o pauza de cateva luni si ne/am continuat viata de zi cu zi.
In aprilie anul acesta, din intamplare, am aflat ca in localitatea unde am copilarit noi (acum locuim in Italia) s-a intamplat o tragedie: doi copii au ramas orfani de ambii parinti in urma unor situatii speciale care nu merita amintite.Erau foarte saraci si asistenta sociala i-a luat in ziua in care a murit mama lor si i-a internat in spital, nestiind ce sa faca cu ei.
Si aici vine minunea, copii sunt rude de gradul 3 cu sotul meu, numele lor de familie coincide cu al nostru, pe mama lor o chema exact ca pe mine nume si prenume, fata este nascuta in aceeasi zi cu sotul meu.
Ne-am miscat repede, am venit in tara , am fost la DGASPC si copii erau deja la asistent maternal, am facut toate actele pentru plasament familial si dupa o saptamana copiii locuiau deja cu noi.
Ne-au spus mama si tata din prima zi, sunt 2 copii minunati:Alin de 4 ani si Denisa de nici 3 ani.
Ne-a fost permis chiar sa-i ducem in vacanta in strainatate.
Dumnezeu a avut cu noi alte planuri care pana la urma s-au realizat si mi-am dat seama ca minunile exista si in zilele noastre.
Acum urmeaza sa deschidem dosarul de adoptie dar asteptam revizuirea legii.
Viata noastra s-a schimbat in 2 saptamani exact in momentul in care vedeam totul in negru.
Toata lumea a aflat ceea ce am facut, unii ne/au felicitat , altii au strambat din nas dar pe noi nu ne intereseaza, visul nostru s-a realizat si nimeni nu ma mai poate despati de acesti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Gabita78 sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Doamne, Gabitza, ce poveste!!Incredibil, si totusi adevarat!Sa va traiasca copilasii o mie de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gabitza nimic nu-i intamplator pe lumea asta.Esecurile fiv-urilor au fost de fapt drumul spre copii vostrii.Sa va traiasca puiutii si sa fiti fericiti impreuna!

Gabi super ca primiti atestatul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

Gabitza- parintzi norocoshi, copii norocoshi...sa fitzi sanatoshi shi sa va bucuratzi unii de altzii!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

gabita, ce poveste frumoasa ! adica... cu final frumos. ca de fapt, asta conteaza: acum si voi sunteti bine, si copilasii sunt "acasa". sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa si sa va bucurati de familia voastra !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminoasa spune:

Gabi,ma bucur mult pentru voi si va doresc tot binele din lume.
Povestea ta demonstreaza inca o data ca atunci cand vrea Dumnezeu, lucrurile se rezolva intr-un mod miraculos.
Se spune ca "Nu aduce anul ce aduce ceasul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Gabita,foarte impresionant.Asa a fost sa fie si voi sa fiti parintii lor.Sa fiti sanatosi,sa va fie bine,sa va aduca copii numai bucurii.Din cand in cand sa ne mai scrii sa stim de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabita, ce poveste... mi s-a facut pielea de gaina! Ce mai, subiect de film! Doamne ajuta sa faceti actele de adoptie cat mai repede. De fapt, important este ca sunteti impreuna. Restul... se rezolva cu timpul! Mi-ai facut ziua frumoasa!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello mamici si viitoare mamici,

Astazi se implineste 1 an de cand Bianca a intrat in vietile noastre si ne-a umplut casa de fericire si bucurie. Sunt multe dintre fete care au fost alaturi de noi, care au devenit si ele mamici intre timp si sper ca si cele care sunt asteptare sa nu dispere "EXISTA PE LUMEA ASTA UN COPIL CARE LE ESTE DESTINAT" .
Acum Bianca are 1 an si o luna si mergem destul de bine si sper ca sa terminam si noi adoptia cat mai curand.
MIHA74 -ce mai faci? A venit barza?

Va pupam pe toate

Mergi la inceput