M-am hotarat.........adoptie(64)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
asi scumpa suntem bine! Crestem si turuim non-stop . Meri a fost la tara, undeva langa Sebes Alba, o saptamana. Pe drumul de intoarcere mi-a vorbit non-stop La un moment dat a inventat o propozitie (cuvinte intelese numai de ea) pe care a repetat-o cam juma de ora. Exasperata, i-am propus o alta propozitie, ca sa mai variem "melodia". Dupa 2 min de spus propozitia noua, s-a intors la a ei Dadeam muzica mai tare in masina, ea spunea mai tare... Noroc c-a obosit si-a adormit, draga mamei....
sunnyday, ma bucur din toata inima pentru tine! Citind povestea voastra frumoasa (ce bine suna "voastra"!!!!) mi-am amintit de: ASTA
Fetelor, nu va suparati ca scriu atat de rar aici! Va citesc zilnic, va iubesc pe toate, dar... parca nu simt ca apartin topic-ului Mi-a intrat Meri atat de tare in viata incat daca-mi spune cineva ca-i adoptata, parca nu-mi vine sa cred! Mai ca sunt in stare sa-i povestesc cum a fost in ziua in care am nascut-o Cred c-am luat-o razna....
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
gabi_99 spune:
buna dimineazta feteloooooor!!! sint happy ca am reushit sa termin ceva important la serviciu...uff...in sfirsit am ieshit din blocajul creerului( care era calat pe copil)...inseamna ca mai am o shansa...hehhehe...sa imi revin ...heheh....in alta ordine de odei...tzuni - asha de bine spui tu cu copilashul Maria......ca daca te ia repede cineva , spui shi cum ai nascut-o...heheh...ce frumos ai spus, ai descris cum face parte 100 % de demult shi pentru totdeauna din viatza ta! frumos! va tzuc....
gabi
sunnyday07 spune:
Citat: |
sunnyday, ma bucur din toata inima pentru tine! Citind povestea voastra frumoasa (ce bine suna "voastra"!!!!) mi-am amintit de: ASTA |
Ehe, Tzuni, m-a apucat nostalgia. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand imi bateam capul cu intrebari existentiale.
Te inteleg perfect in ceea ce spui despre fata ta. Eu o stiu pe a mea doar de 3 luni si parca o cunosc de-o viata. Asistenta maternala i-a facut destule poze, asa ca am in minte si cum arata cand era mai mica - si mie mi se pare ca alaturi de mine a facut primii pasi
SoriLea spune:
Sunnyday, ma bucur sa aud ca esti fericita, ca ti-ai gasit minunea, iti doresc din suflet sa ai parte de aici inainte numai de bucurii, fericirea sa-ti inunde sufletul de fiecare data, sa fii sanatoasa sa iti poti creste printesa si sa vii cu povestioare. Poate pui si tu vreo poza pe mail-ul comun, ca sa-ti vedem si noi minunea, care iti va face de acum inainte viata mai frumoasa.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
asi spune:
Tzuni ma bucur ca sunteti bine.Nu esti "luata razna" deloc fii linistita.Si eu sunt asa si sunt in stare sa povestesc cu drag despre ambele nasteri.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Andreea1983 spune:
Fetelor,
Bine v-am gasit. Am ajuns acasa de 3 zile si e o nebunie generala pentru noi, nu mai vaem timp de nimic, tot timpul suntem cu printesa si nu stim ce sa ii mai facem.
Am apucat sa intru un minut si vroiam sa le ofer un sprijin fetelor care se gandesc la copilasi mai mari: nu va fie teama, va spun din experienta, fetita noastra are 5 ani si jumatate si a fost singurul copil la as. maternala, care a iubit-o si a avut o enorma grija de ea; saracuta nici macar nu prea stia ca va aveni un moment in care va trebui sa plece de acolo, asa ca noi am fost absolut inspamantati, insa de 3 zile ea ne arata exact contrariul, se adapteaza bine, rade, descopera, invata.... Trebuie doar sa aveti mintea deschisa si cu multa dragoste se va rezolva.
Am pus poze noi pe email.
Va pup cu drag si va tin pumnii.
mirela_70 spune:
citat din mesajul lui simo_75 Buna fetelor, Din pacate lungul nostru drum a fost dezamagitor.Nu era copilasul care l-am vazut in poza,era foarte diferit si sincer nu era tocmai ceea ce ne doream. Noi nu am exclus etnia rroma insa am cerut sa aiba pigmentul un pic mai deschis dar acest baietel din pacate era ..negru..negru. Am mai vazut copii rromi dar frumosi foc dar baietelul .....uff!! Asta e! Din pacate nu a fost sa fie de data asta!! Speram ca totusi intr-o buna zi sa ne gasim copilasul. Nu vrem copilul ideal dar ... Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga |
Mariaa spune:
am vazut si noi zilele astea o fetita tare frumoasa de un an.
cu tot obiectivismul meu si cu toata 'frana' pusa tot m-a luat valul...
al meu a fost mai echilibrat si a observat ce era de observat si dupa o seara lunga cu argumente pro si contra de-o parte si de alta, s-a dus ceata de pe ochi si am inteles ca trebuie sa mergem mai departe si sa vedem si alti copii.
n-am crezut ca poate fi asa de greu chiar si cu 'frana' la emotii pusa...am cazut in capcana si primul gand a fost ca s-au gatat copiii cu copilul asta si acuma ce facem?!
partea buna e ca sunt cumva linistita ca stiu ca maternala e o femeie de milioane si ca fetita e pe maini foarte bune pana o gaseste mamica ei adevarata.
Asi drag,
asteptare scurta fetelor si toamna sa se numere bobocii si la noi
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
SoriLea spune:
LA MULTI ANI, azi in zi de Sfanta sarbatoare, tuturor celor ce poarta numele Preacuratei Sfinte Fecioare MARIA.
Si azi, ca toate fetele de pe acest forum sa-si gaseasca puiutii cat mai repede, Fecioara Maria implineste aceasta dorinta de a fi MAMA, rugati-va.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
misha71 spune:
citat din mesajul lui Mariaa primul gand a fost ca s-au gatat copiii cu copilul asta si acuma ce facem?! |
Exact asa am simtit si eu dupa ce am vazut primul copil. Eram atit de increzatoare in viitor si in faptul ca acela era copilul nostru ca nu am vazut ce trebuia sa vad. Dupa ce am renuntat, cu inima frinta, am avut senzatia ca inaintea mea este un gol, un hau negru dupa care nu se zarea nimic. Nu mai vedeam viitorul, nu mai vedeam nici macar ora urmatoare, nu mai zic de ziua care venea. E o senzatie cumplita, dar Dumnezeu a vrut altceva pentru noi si ii multumesc zilnic pentru ce ne-a oferit.
La multi ani Marii frumoase! Sa va dea Domnul tot ce va doriti, iar copiilor le doresc din inima sa creasca mari si sanatosi!
Un pentru fiecare sarbatorit/sarbatorita si un munte de flori pentru voi.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)