fara sot ,fara mama dar cu un copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca-sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

...am si eu a little problem.. am 19 ani.. sunt insarcinata in 5 luni, si am fost impreuna cu viitorul tatic al copilului meu 4 ani. problema este ca am aflat ca sunt insarcinata la 3 luni el a acceptat a fost foarte incantat de idee dar acum 1 luna jumatate a plecat de acasa cu scuza ca munceste in afara orasului. de cate ori il sun vorbeste foarte urat cu mine si tipa si imi inchide telefonul, bani nu a trimis nici macar o mie de lei, imi spune ca nu mai simte nimic pentru mine, si multe altele. Norocul meu este ca am parintii langa mine si sunt hotarati sa ma ajute sa-mi cresc ingerashul ce se va naste, dar nu stiu ce sa fac cu relastia asta. Chiar se poate ca un om care isi dorea un copil extrem de mult sa nu-i mai pese dintr-o data? oare a cunoscut pe altcineva si a uitat ca acasa il asteapta o familie? nu stiu ce sa gandesc si ce sa fac... nu renunt sa-l sun in fiecare zi si sa plang in fiecare zi si in fiecare noapte nu pot sa accept gandul ca o sa-mi cresc singura copilul fara a-i face bucuria de a-si cunoaste tatal... voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilialia

ATENTIE!!!!!!!!!
Acum trebuie sa te concentrezi asupra problemei, cum sa iesi tu cel mai bine din situatie, DECI! o sa-i iei jumatate din casa, este bun dobandit in timpul casatoriei, copilul iti ramane fara probleme si nu o lasa cu soacra trebuie sa o duci la gradi, si cere si partaj la firma aia, ai dreptul, vorbeste cu un avocat si spune-i ce anume vrei sa obtii. Fa copii dupa toate actele. sa nu te sperii lupta cu nemernicul! Are o amanta ...sa plateasca pentru ea.

BAFTA

Firma nu-i ramane, nu intra la partaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Tot ce am citit la acest subiect, toate scenariile de lupta impotriva lui imi fac pielea de gaina, dar sunt de acord cu fiecare lucru spus de fete. Cred ca ar fi bine sa intentezi tu proces de divort din cauza adulterului lui, ca te simti neglijata, ca vine tarziu, ca nu are grija de copil, etc. Din pacate va trebui sa lucrezi ca un paianjen si sa tesi in jurul lui o panza din care sa nu aiba scapare.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi81 spune:

ei a trecut ceva timp de cand am scris ultima data dar nu am timp si nici puterea sa o fac ,sunt in plin proces de divort a intentat el ,eu m-am angjatat ,mi-am luat o avocata , a fost si primul termen iar pe 17 dec este urmatorul ,el este un tip mai smeceheras aici in orasul in care locuim si nu prea vrea nimeni sa vina ca martor la proces pt mine nici macar nasii nostrii raman neutrii ,le este teama de el ,dar am reusit sa iau cateva declaratii de la alte mamici cum ca sunt o mama responsabila si nu o denaturata cum a spus el la primul termen ,in contractul apartamentului este mentionat ca mama lui a dat banii ...........nu stiu ce sanse am ..........imi este teama sa nu raman fara copil ,este temerea mea cea mai mare ,au venit cei de la primarie au vazut ca sunt conditii ok ,iar eu eu vazandu-le am inceput sa plang ,nu vreau sa pierd copilul ,si mi-au spus ca sufar o depresie si ar fii bine sa consult un psiholog ceea ce inseamna ca tot el a intervenit si aici si le-a influentat ,are bani si relatii ,ma ameninta ca voi pierde tot si ma va arunca in strada ,simt ca tot raul din lume este acum in sufletul meu ,imi este teama sa nu clachez ...imi vreau copilul cu orice pret ,ce dovezi pot obtine ca el are o relatie extraconjugala ,nu vrea sa recunoasca sub nici o forma ,nu vine acasa niciodata cand sunt eu ,iar ea amanta cu care am incercat sa vb neaga relatia lor....
este f greu numai pot lupta de una singura .......plang mereu ,zile nopti permanent ......e f greu si nu pot sa cred ce mi se intampla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Angi,pai exact ce ti-au spus cei de la autoritatea tutelara iti spun si eu,cauta un psiholog,nu pt proces, ci pt tine...
e f greu sa razbesti singura si sa te echilibrezi...echilibrul asta vine doar daca esti fff puternica si de ce sa nu spunem pe nume,cand simti ca nu mai poti sa induri toate magariile...dar asta cere timp...
in nici un caz nu tb sa te apuce jalea de fata cu oamenii aceeia....dar acum faptul e consumat...
de ce mai plangi zile si nopti?!

fetita ta are nevoie de tine asa ca gandeste pozitiv,nu ti-o ia nimeni...
si daca,presupunand prin absurd ca ar castiga un proces mai sunt cai de atac daca tu stii ce vrei si actionezi in consecinta.
Lacrimile nu fac bine nimanui,acum gata,punct si de la capat
felcitari pt job si mult noroc!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi81

ei a trecut ceva timp de cand am scris ultima data dar nu am timp si nici puterea sa o fac ,sunt in plin proces de divort a intentat el ,eu m-am angjatat ,mi-am luat o avocata , a fost si primul termen iar pe 17 dec este urmatorul ,el este un tip mai smeceheras aici in orasul in care locuim si nu prea vrea nimeni sa vina ca martor la proces pt mine nici macar nasii nostrii raman neutrii ,le este teama de el ,dar am reusit sa iau cateva declaratii de la alte mamici cum ca sunt o mama responsabila si nu o denaturata cum a spus el la primul termen ,in contractul apartamentului este mentionat ca mama lui a dat banii ...........nu stiu ce sanse am ..........imi este teama sa nu raman fara copil ,este temerea mea cea mai mare ,au venit cei de la primarie au vazut ca sunt conditii ok ,iar eu eu vazandu-le am inceput sa plang ,nu vreau sa pierd copilul ,si mi-au spus ca sufar o depresie si ar fii bine sa consult un psiholog ceea ce inseamna ca tot el a intervenit si aici si le-a influentat ,are bani si relatii ,ma ameninta ca voi pierde tot si ma va arunca in strada ,simt ca tot raul din lume este acum in sufletul meu ,imi este teama sa nu clachez ...imi vreau copilul cu orice pret ,ce dovezi pot obtine ca el are o relatie extraconjugala ,nu vrea sa recunoasca sub nici o forma ,nu vine acasa niciodata cand sunt eu ,iar ea amanta cu care am incercat sa vb neaga relatia lor....
este f greu numai pot lupta de una singura .......plang mereu ,zile nopti permanent ......e f greu si nu pot sa cred ce mi se intampla .

Angi, daca avocata pe care o ai e cel putin decenta, nici macar in Romanica nu iti va putea lua copilul. Doar daca avocata ta e total incompetenta. Asa ca linisteste-te. E foarte bine ca ai job si conditii ok pentru copil, asta conteaza enorm. Nu stiu cit conteaza la proces daca el are o amanta sau ba. Inainte conta, azi nu stiu, poate stie cineva mai bine aici. Daca chiar e important sa dovedesti, angajeaza pe cineva sa il urmareasca si sa ii fotografieze si iaca proba pentru instanta. Dar nu stiu daca ar cintari mare brinza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi81

Angi, daca avocata pe care o ai e cel putin decenta, nici macar in Romanica nu iti va putea lua copilul. Doar daca avocata ta e total incompetenta. Asa ca linisteste-te. E foarte bine ca ai job si conditii ok pentru copil, asta conteaza enorm. Nu stiu cit conteaza la proces daca el are o amanta sau ba. Inainte conta, azi nu stiu, poate stie cineva mai bine aici. Daca chiar e important sa dovedesti, angajeaza pe cineva sa il urmareasca si sa ii fotografieze si iaca proba pentru instanta. Dar nu stiu daca ar cintari mare brinza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Angi ..calmeaza-te..si ex-ul meu sot e mare jmecher aici in oras..nu a reusit sa-mi ia nici unul din copii. Eu zic sa nu te grabesti inca cu psihologu' (las-o dupa divort)... nu te duce ca poate intra dupa tine "nenea" si iti scoate o hartie de la psiholog.. (oi fi eu paranoia dar mai bine nu te duce inca). Eu spre exemplu acum m-am mutat in chirie.. e ok si asa..nu-i musai sa fii proprietar ca sa ti se incredinteze copilul. Nu stiu cum as putea sa te conving ca nu are absolut nici o sansa sa-ti ia copilul decat daca te face pe tine din "hartii" ca nu esti sanatoasa la cap si nu poti avea grija de copil. Nu mai plange prin fata nimanui...

Astia de la autoritatea tutelara au consemnat treaba asta cu "depresia" in raportul lor catre Judecatorie?? Intreab-o pe avocata ..zi-i ei sa se uite in dosar sa citeasca raportul ala. Eu nu cred ca au ei competenta sa te "citeasca" asa din ochi ca suferi de depresie numai pt ca te-a podidit plansu'. E o reactie normala... Si mai cred ca nu-si baga nici un Judecator chelea la saramura pt nici un prieten. Ex-ul e amic cu Judecatorul care ne-a divortat pe noi si tot nu a facut mare branza.

Eu am tinut cu dintii sa de monstrez relatia extraconjugala din cauza unor alte circumstante...dar nu e obligatoriu ca asta sa fie motiv batut in cuie..te divorteaza oricum daca zici colo ca nu te mai intelegi etc etc (enumeri problemele tale si zici si banuiala ta ca ar avea pe cineva). La noi a fost culpa lui exclusiva..dar poate sa fie si culpa comuna si tot te divorteaza daca vrei sa scapi de el cu orice pret..El ce motiv a pus la divort???

Iti doresc sa razbesti.... e greu si te inteleg. Nu mai plange... ia-ti vitamine pt protectia tiroidei... in geeral complexul de B-uri si neaparat Iod

Mergi la inceput