simptome

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meaning spune:

ok.m-am hotarat sa imi fac si o ecografie abdominala sa vad poate am ceva la stomac,la fiere(ca tot m-a durut fff tare acum ceva timp). daca nu iese nimic la stomac atunci o sa incerc sa imi fac si o analiza de sange. multumesc de sfaturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magicaa spune:

Salut! CAm de citeva saptamini am inceput sa ma simt obosita si fara somnul de la amiaza era imposibil...dormeam in picioare, nu mai zic de oboseala. Am ciclul neregulat (poate sa intirzie de la 3 zile la 3 saptamini si dureri nenebune) si sinii ma dor inaite cm mereu, dar de data am simitit altfel, greu de explicat, dar altfel, dar nu am facut caz din asta. Apoi, pe 26 iulie, am crezut ca vine cm, dar a fost o pata roz si dupa pipi cite o pata roz si am avut si dureri, de burta, nu atit de dureroase ca de obicei, dar un anumit discomfort am simtit. A tinut 3 zile, a 4-a zi nimic si la 5-a zi o pata asa mai inchisa decit in zilele precedente, ca m-am gindit gata a venit cm..dar nimic...am cumparat un test si iesit pozitiv...dar de obicei scrie ca tre sa astepti 1-3 min, pina apare si linia a 2-a, la mine a aparut imediat, si mi-am zis ca ceva nu e bine cu test-ul si am facut l-am facut si pe al 2-lea, acelasi rezultat, linia a 2-a a aparut imediat. Mi-am facut programare la medic si inca nu stiu sigur nimic. In schimb toate semnele sint: pipi des, greata toata ziua, nu numai de dimineta, nu stiu ce sa maninc ca totul imi provoaca greata. Ma preocupa ca din cind in cind ma doare jos..si sint cofuza ca sint doar colite sau ma dor ovarele sau e ceva mai rau. Sint mereu preocupata, mi-e firca de un avort spontan.Mi-e frica ca sarcina sa nu se confirme, desi am simptomele...Vreau sa va intreb aveti si voi astfel de ginduri sau doar eu sint asa paranoica, orice durere sau discomfort pe care il simt in burta ma face sa ma gindesc numai la cosecinte negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raludeea spune:

pai,magicaa,ce sa zic,felicitari,esti insarcinata.cat despre gandurile tale ''negre'',nu esti paranoica,dar oricum trebue sa mergi neaparat la medic,sa fii sigura ca e totul ok.cat timp ti-a intarziat cm?dureri de burta mai apar,sigur,dar oricum,mergi la medic.eu iti urez sanatate,si poate ''se ia'' si la noi

Mergi la inceput

eu sunt de parere ca daca ti-a aparut de doua ori liniuta aia se poate vorbi clar despre o sarcina. stai linistita si eu am o gramada de ganduri,mie de ex mi-a venit menstruatia mai mult cu cheaguri ce-i drept si mi-am facut totusi vreo 5 teste.toate mi-au iesit negative dar cum ai zis si tu,si eu cred ca sunt putin paranoica daca mi-e putin rau sau am dureri de burta gata zic ca e sarcina. ma gandeam acum ca de la atatea teste negative nu prea mai are cum...in a cata zi de intarziere esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magicaa spune:

Luna iunie am avut cm pe 22, acuma pe 26 iulie cind am avut petele alea am crezut ca a venit cm. Ma gindesc ca uneori cind tusesc sau stranut imi pare ca ma doare vizica, nu sint sigura, oricum azi merg la medic si aflu tot (ca am mai si racit, ca aerul conditionat de peste tot unde nu intri te da jos, beau ceaiuri de musetel si cu lamiie si miere, respir vapori de usturoi pisat seara, mi-a spus o pritena sa fierb otet de vin si sa las sa se raspindeasca toata casa-omoara virusul, daca e un virus si intr-o seara am baut si paracetamol,a doua seara nu am mai baut ca ma citit undeva pe net ca nu e bine, da oricum temperatura nu am).

Mergi la inceput

succes magicaa. sa ne zici si noua ce si cum atunci cand te intorci de la medic. :-*

Mergi la inceput

salutare. revin iar aici ptr ca sunt iar destul de ingrijorata. :((
suntem deja pe data de 8 si nu mi-a venit inca menstruatia,offf nu stiu ce sa mai fac :(

Mergi la inceput

am fost la medic acum 2 zile,mi-a zis ca am gastrita.
daca ma pun sa ma sfatuiesc cu prietena mea sau cu prietenul meu imi zic amandoi ca sunt paranoica deja...el imi zice ca nu are cum sa fiu insarcinata,ca el stie ce a facut si e sigur ca nu se poate asa ceva,si mai ales dupa atatea teste negative e imposibil. am mai citit tot felul de chestii pe net si unele m-au speriat mai tare. cand am fost la doctor i-am zis doar ca ma doare stomacul...s-a uitat el cu un aparat si a zis ca am gastrita.mi-a zis ca ea imi provoaca niste spasmuri la nivelul abdomenului si are dreptate.mi se intampla des si noaptea cateodata ma trezesc si le simt.cu toate astea imi e teama de o posibila sarcina,imi e teama de tot ce se poate intampla.
nicioadata nu mi-am dorit mai tare ca acum sa imi vina menstruatia :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

magicaa-FELICITARI

Mergi la inceput