Jpeg - modificare
Cum transform niste poze (care au peste 1 mega) in unele cu volum mai mic?
vreau sa le incarc intr-o photoframe digital si nu am spatiu prea mare acolo.
Raspunsuri
marius spune:
Adobe Photoshop
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
elyanne spune:
ACDSee > click pe o poza > Edit Image (e sus in bara un buton) > Resize (Ctrl+Shift+U) ai si Presets (de ex. half size)
A_Iulia spune:
Nu cred ca am nici unul din programele astea. La Adobe am doar o versiune reader 9.
Problema e ca nici nu as vrea sa downloadez ceva pirat de pe internet, adica sa instalez vreunul la care nu am licenta.
Alta solutie nu exista? Decat cu programele astea de editare speciale?
vickip spune:
Irfan View ...poti sa il iei de www.irfanview.com/" target="_blank"> aici versiune oficila, freeware
cgeea spune:
Imi permit sa-ti explic pas cu pas, asa cum as prefera sa mi se explice mie.
Cand dai click dreapta pe fisier te intraba cu ce vrei sa-l deschizi. Alege programul care iti permite prelucrarea fotografiilor, cel mai probabil ar trebui sa ai Microsoft office Picture Manager.
Cauti in meniul superior Picture/Compress picture si selectezi in fereastra care-ti apare pentru ce anume vrei sa comprimi fisierul, dai ok si salvezi.
Inca o data imi cer scuze daca am dat prea multe detalii.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
Sabina spune:
cu microsoft etc le resize f prost.
Incearca picasa, e gratis.
www.picasa.com
si irfanview e ok:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
A_Iulia spune:
Multumesc de detalii
Am reusit pana la urma sa le resize, cu paint. Mi-au iesit la dimensiuni de 50kB, ceea ce e perfect. N-am apucat sa ma bucur prea tare pentru ca problema acum e alta: chiar daca le-am facut mici, nu-mi intra mai mult de 5-6,(cate imi intrau si inainte de resize) imi spune ca photoframe e full (dupa ce am golit-o in prealabil si nu a mai ramas decat o singura poza pe care n-o pot sterge nicicum).
Fac ceva gresit si nu am idee ce.
espiritu spune:
nu stiu cum merge aceste photoframe dar banuiesc ca e ceva ca un stick de memorie.nu cumva trebuie formatat?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
A_Iulia spune:
...nu cred. Pana la urma nu cred ca are spatiu. Sau cel putin asa am citit in manualul lor de instructiuni de aici (pdf-ul)
http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_6FF3FPW_00_SA_CONSUMER/PhotoFrame+6FF3FPW-00
Cica se pot incarca 1-3 poze, probabil am avut noroc ca mi-au incaput 5. Nu cred ca am alta solutie decat sa las un USB conectat la rama, pe care sa incapa mai multe poze, dar apare cam aiurea asa, ca nu se conecteaza in spate, ci in lateral si se vede cam urat.
A_Iulia spune:
Mai am o intrebare. Oare se poate lasa in priza photoframe-ul pentru perioade foarte lungi de timp? Cat o fi rezistand?